Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kupim osnovni vmesnik ISDN

Kupim osnovni vmesnik ISDN

Kupim osnovni vmesnik ISDN BRI-basic rate interface, ki pretvarja analogno linijo v digitalno.
Tip:ISKRATEL – NTBA Code 2B1Q ali ustreznega!
To stvarco menda dobiš zraven telekomovega paketa v kaaterem je tudi modem Stollmann TA+PP2 in telefonski aparat Eurit 30.Zanima me, če kdo to stvarco prodaja.Jaz bi namreč kupil rabljen vmesnik, ker je seveda bolj poceni.
Če kdo prodaja, naj mi maila, da se dogovorimo glede cene in naslova na katerega naj pošlje.

Lep pozdrav!

Franjo, tega vmesnika ne moreš kar tako kupiti, ker se ga ne da. Ta vmestnik NT BA ali NT+2AB je last Telekoma. Tudi če dobiš takšen vmestnik kot si ti predstavljaš, še ne pomeni, da če ga boš obesil na analogno linijo, da bo potem postala ISDN linija. Če hočeš ISDN linijo, moraš biti fizično priključen na ISDN centralo. Da ne boš nasedel komu, ki bi ti hotel prodati kakšen vmesnik.
LP Harry

Ja sem se pozanimal, da pri nas ti ga mora montirat in priklopit Telekom.To lahko sam narediš le v Ameriki,pri nas še to ne gre, tako da bom moral na žalost modem prodati.

Hehe a si med.over.net zamenjal za oglasevalsko posredovalnico? 🙂

-Andrej

Tudi v Ameriki je ISDN linija ISDN, analogna pa je analogna. Tudi v Ameriki ne moreš sam priklopiti ISDN linije. LP Harry

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close