Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine kupim parcelo

kupim parcelo

No pa je tableta prijela…

Pa kaj zdaj napadate cloveka-pac pove svoje mnenje,jaz bi bila tudi lahko uzaljena,ker se mi ponuja 60 kvadratov za 20.000 eur…Pac-globalna kriza prihaja,ljudje ne bodo vec mogli odplacevat kreditov,mislim,da bo marsikdo prodal nepremicnino zgolj za eksistenco,cene bi morale iti dol..Mislim,da je to cista logika,da se bodo cene zacenjale postavljati normalno,ne pa,da hocejo na brezovici za 500 kvadratov zemljisca po 300,000 eur-a je to realno?????No,the man-upava na najbolje,a ne?LP

@slončica neli: zakaj si tako prepričana, da ljudje ne bi mogli plačevat kreditov? Jaz mislim, da so se zakreditirali predvsem ljudje, ki imajo perspektivne službe, razmišljajo, vedo kaj je to risk management, so velik del stanovanja privarčevali že pred kreditom in jim res ne bo problem speljat projekta do konca. To ni folk, ki kupuje audi A6 na leasing, potem pa samo repa in krompir.

Globalna kriza prihaja, čutili jo bomo konkretno vsi, ampak pretiravat pa ni potrebno. Kaj je zate večje sranje: plačevat stanovanjski kredit 500 € na mesec ali plačevati najemnino 500 € na mesec. Plačevanje nobenega ne bo izostalo, kriza gor ali dol.

Za olala!

Vsak kar napisem temelji na preverljivih dejstvih!

In ne mi srat s takimi forami,ker samo drek mesas!

Pa od kje ti mislis,da bojo rasle cene zemljisc,pa kje ti zivis???????

A ti mislis da smo v Sloveniji imuni na padec prenapihnjenih cen zemljisc in nepremicnin?

Podaj mi kaksen argumen,dejstvo,dokaz,da cene ostajajo iste ali pa da bojo se rasle,ne mesaj dreka!

Dejstva stejejo,kar tukaj napisem preberem na cnn,bbc,in drugih finacnih forumih po svetu in naredim povzetek–ti mi pa govoris o nabijanju…

Sej ni cudno da je svet tak kot je,ce hodjo taki ljudje po svetu,zabiti in zagledani v svoje prav!

Tako da olala,s svojimi provakativnimi komentarji samo mesas drek na nepremicninskem forumu in ne podas nobenega argumenta(Borg in Antonio vsaj podata kaksen argument)

Sicer pa se mi j**e za tvoje razmisljanje,cas bo pokazal svoje…

Sloncica zelim ti veliko srece pri nakupu zemljisca in gradnje svoje hise.

TheMan

Razpravo spet nadaljuješ v starem tonu, tableta je očitno popustila.

Še enkrat pa te pozivam da napišeš vsaj en razlog, zakaj bi cene zemljišč v okolici Ljubljane padle.Predvsem bi bilo zanimivo slišati kaj CNN in BBC govorita o naših zemljiščih.

CNN in BBC,govorita o padcu nepremicnin v ameriki,angliji,dubaju…

O padcu cen v sloveniji govorijo v financah,dnevniku,delu,forumih…

Napis vsaj en razlog zakaj cene ne bojo padle…….

S cem utemeljujem padec cen,hahahahah….

Padec cen v zadnjih 6 mesecih,evo par primerov…
1.padec cen nepremicnin v zda 30%
2.padec cen neprmicnin anglja 25%
3.padec cen v Dubaju 40%
4.padec cen his v sloveniji 17%
5.svet tone v recesijo
6.vsak ki ni debil ve da so nepremicnine precenjene za 200%
7.ponudbe je vedno vec
8.povprasevanja ni vec
9.krediti so postali zelo dragi
10.ljudje cakajo,ker se bojijo prihodnosti
11. se mi ne da vec ampak je se tega…

Se enkrat povzemam,kar sem ze napisal…

Navedi mi 10 razlogov zakaj cene ne bojo padle,ce jih lahko

TheMAn

Napis vsaj en razlog zakaj cene ne bojo padle…….

Imas par postov visje vse kar sem napisal(razlogi za padec cen)

TheMAn

Prosim napisi 10 razlogov zakaj cene ne bojo padle(kot sem napisal jaz par postov vise)

TheMan

Se opravicujem za 3 iste poste,racunalnik nekaj steka

TheMan

1.padec cen nepremicnin v zda 30% ZELO POMEMBNO ZA SLOVENIJO IN ZEMLJIŠČA
2.padec cen neprmicnin anglja 25% ZELO POMEMBNO ZA SLOVENIJO IN ZEMLJIŠČA
3.padec cen v Dubaju 40% ZELO POMEMBNO ZA SLOVENIJO IN ZEMLJIŠČA
4.padec cen his v sloveniji 17% ZELO POMEMBNO ZA ZEMLJIŠČA
5.svet tone v recesijo ZELO POMEMBNO ZA SLOVENIJO IN ZEMLJIŠČA
6.vsak ki ni debil ve da so nepremicnine precenjene za 200% STANJE OSEB JE IRELEVANTNO
7.ponudbe je vedno vec PODATKI O ZEMLJIŠČIH SO DRUGAČNI
8.povprasevanja ni vec POVPRAŠEVANJE JE KONSTANTNO, ČE NE UPOŠTEVAMO TOČKE 10
9.krediti so postali zelo dragi CENA KREDITA JE DANES PRIBLIŽNO NA RAVNI OKTOBRA 2006
10.ljudje cakajo,ker se bojijo prihodnosti TO JE RES, VENDAR JE TO PREHODNEGA ZNAČAJA
11. se mi ne da vec ampak je se tega… TVOJ OBNAŠANJE JE RAZUMLJIVO

PA KJE TI ZIVIS VSE KAR SEM NAPISAL JE PREVERLJIVO IN SE KAKO POMEMBNO ZA TO NASO MALO USRANO DRZAVICO…

ODJEBI CE NIMAS ARGUMENTOV,SE MI DA VEC,KER OCITNO TI ZIVIS V DRUGI SLOVENIJI KOT JAZ…

JAZ PISEM DEJSTVA IN PREVERLJIVE INFORMACIJE TI PA PISES SVOJA PRICAKOVANJA,ODJEBI!!!

THEMAN

Lepo sem zavrnil vsa tvoja “dejstva”, ti pa takole nadaljuješ. Dal sem ti sicer prav v 10 točki, ostalo pa nima nobene veze z zemljišči v okolici Ljubljane.

Sam si začel, žal pa si v tem primeru malo brcnil v temo. Glede stanovanj ali hiš bi se lahko še pogojno strinjal, ne moreš pa kar poprek soditi vsega po eni oddaji na CNN…

http://www.youtube.com/watch?v=2I0QN-FYkpw

Zanimivo, 10 minut navedb, zakaj se bodo parcele na Brezovici pocenile…

realno je 30 plac za dvosobno stanovanje, to je 30.000 evrov za eno delavsko dvosobno luknjo, ce je na Dunaju 1500 evrov meter, bi bilo realno v eni taki komunajzarski vukojebini, kot je LJ, 1000 evrov meter

Eno vprašanje za THE MAN-a
Nameravaš v nakup nepremičnine konec leta 2009.
Torej pričakuješ da bodo cene čez pol leta začele rasti? (Verjetno ne boš kupil ker misliš da bodo cene še padle)
Ali potem pričakuješ da bodo cene v naslednje pol leta zelo padle?

Torej tvoja napoved je sledeča?
V naslednje pol leta bodo cene nepremičnin precej padle potem pa bodo začele rasti v začetku leta 2010.

Ali je to res ali sem narobe razumel.

Nakup nove,vecje nepremicnine bom opravil takrat,ko cena m2 pride na tisto cifro,ki se mi zdi se sprejemljiva za novogradnjo v Ljubljani…

Cene nepremicnin se 10 let ne bodo na ravneh iz 2007ga leta…

Upam pa da nikoli vec ne grejo cez 2000€ na m2 novogradnje…

Glede na poplavljenost trga nepremicnin ne pricakujem rasti cen se dolgo,dolgo let…

Ko bo prvi vecji investitor objavil bankrot,se bo zacela razprodaja…

V nasi banana drzavi pa je mozno vse,tako kot je Jankovic resil Vegrad,ko je bil na robu propada,je za nas obcinski denar kupil vecjo kolicino stanovanj v celovskih dvorih,ki se bodo preko javnega sklada oddajala za neprofitno najemnino…

Cena je bila krepko pod 1800€2…

Nepremicninski trg je kot tanker,velik,pocasen,nefleksibilen…

15 let rasti,sedaj pa se je zacel padec cca. 2% mesecno…

Se vidimo na -50%…

Cas bo pokazal svoje

TheMan

Jaz čakam priliko, da bodo nova stanovanja v LJ po 1500 EUR/m2 v velikosti cca 55 m2.
Nisem pa med tistimi, ki ga bodo kupili po tej ceni in potem upali, da se mu ne bo cena dvignila čez 2.000 EUR/m2 :))

Osebno niti ne poznam takih ljudi, ki bi si to želeli :)))

Tudi sam imam mejo pri cca 1500€m2 v Ljubljani -novogradnja

Za kaksen lep razgled in pa blizino pisarne pa mogoce 1600€m2 -novogradnja

Stara stanovanja 1000-1200 v Ljubljani…

Se mi ne mudi,cas dela v mojo korist…

LP THEMAN

pravi veseljaki, res..
aktualne novogradnje se prodajajo po 3000+…

Borg zopet sanjas….

Je ni nepremicnine,ki bi se prodala po 3000€ na m2….

Se prodajajo,prodajo pa nikoli…

Jeseni bomo vedeli kaksna bo situacija,ko bodo banke zacele z vnovcevanjem garancij…

Ko bo padel prvi od vecjih investitorjev potem bo cela stala…

Razprodaja se bo zacela,upam da kmalu…

Cena novogradnje v ljubljani ne presega 1200€ m2 (blok)
Cena novogradnje ne presega 1000€ m2 (hisa)

Vse drugo so razne podkupnine za hitrejse urejanje dokumentacije itd…

Ko financni viri presahnejo,bodo prodajali tudi krepko pod gradbeno ceno…

Kaj pa mislis da bodo gradbinci poceli,prodajali svece na pokopaliscu ali pa prodajali lopate in gradbeni materjal…

Ne,ne oni morajo graditi,ker je to njihova primarna dejavnost in drugega znanja nimajo…

Na tvojo nesreco poznam kar nekaj nepremicninskih agentov,investiterjev in gradbenikov tako da meglo prodajaj drugim…

Ker vsi zgoraj ze zelo tanko piskajo,kmalu vec ne bo za place,lizinge za bmw-je in za najem poslovnih prostorov…

Vprasanje koliko agencij bo docakalo novo leto in kdo od investitorjev bo prvi padel…

Sem pa preprican,da bi morali taki ljudje kot borg,kazensko odgovarjati za zavajanje ljudi,ker ze kar malo disi po goljufiji…

Ker borg ve da je nepremicninski trg pred kolapsom in je nekako odvisen od visokih cen nepremicnin!

Se mi zdi da je ceglar,agent,dela v banki na stanovanjskih kreditih,ali pa v kaksni lizing hisi…

Ima pa vedno cas za zavajanje ljudi s tem kako so nepremicnine sveti gral in cene lahko samo rastejo v neskoncnost…

LP-THEMAN

TheMan

ker jaz čakam priliko, da bodo nova stanovanja v LJ po 1500 EUR/m2 v velikosti cca 55 m2.

Glede na to, da si napisal v enem izmed postov da bodo nova stanovanja v LJ po 1500 EUR/m2 v velikosti cca. 55 m2 me zanima s čem mi to garantiraš.

Ne garantiram,sem pa preprican da bodo pod 2000€ m2…

vsak naj si sam racuna in dela projekcije…

Vsi izracuni kazejo na to,da je konec enormnih zasluzkov ceglarjev…

Cene so bodo morale postaviti ob bok avstriji,nemciji…

ce pa se cene normalizirajo se v odnosu s placami,potem pa tudi 1500€ na m2 ni dalec…

Vsakemu svoje…

Cas bo pokazal svoje!

THEMAN

pa daj the man, umir se že
kakšne pa so cene v Nemčiji ali Avstriji, a?
Recimo na Dunaju ali Munchnu so stanovanja v centru 10.000€ in več, običajna pa med 2500 in 4000 .. misliš da je Ljubljana tako drugačna?

Seveda je zelo,zelo drugacna…

Razlika v placi je 1:3 v korist Dunaja…

Borg,ti predlagam da pocasi odnehas,se vedno sem ti dokazal da samo zavajas…

THEMAN

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close