kupim parcelo
kupim zazidljivo parcelo v okolici postojne. velikosti cca 600 do 800 m2 do cca 20.000 EUR za gradnjo stanovanjske hiše.
od 25 do 30 EUR/m2 oz. odvisno od “kvalitete”po dogovru
in ali pozna kdo kakšnega ki bi jo prodajal
hvala
“koliko” javi se !!!!
Kdo kaj prodaja?
Verjetno namo jo bo “bi..ne” ponudil – bova videla.
in kje to ste si jo ogledala
koliko se gibljejo cene parcel v postojni in okolici po m2?
bi..ne je verjetno mislil nate. Ti si zadnje čase nepremičninska entiteta na forumu.
Ti si pa njegov odvetnik ali samo razlagaš njegove misli, da malo nabijaš poste tukaj?
To sploh ni pomembno. Sploh pa ne zate.
Pomembno pa je, da imaš ti veliko postov oziroma da v vsaki temi pišeš nerelevantne stvari?
Seveda je pomembno. Rešitev gospodarske krize je odvisna od tega. Veliki koliko si da opravka z mano. Ali si lahko želim še več?
Ne razumem, kaj ima gospodarska kriza z gospodom, ki kupuje parcelo v okolici postojne?
mene samo zanima če kdo pozna kakšnega da porodaja parcelo a vaše nepotrebne in neumne komntare prosim pustite jih v svoji glavi!
naj pišejo tisti ki vejo za kao lepo parelo v okolici postojne hvala
Iz izkušenj ti povem, da se bo treba kar precej potrudit pri iskanju in da razmisli o ustreznem načinu iskanja 🙂 Prek interneta je najslabše. Tudi če da kdo privat oglas, se agencije, ki stalno spremljajo ponudbe, hitro zgrebejo za tist…
Moj način iskanja parcele – sicer sem jo na koncu dobila tako – prijatelj je imel prijatelja ali bivšega sodelavca, od njega oče je prodajal :))
No tako – greš na občino, vprašaš za prostorski plan, kje se bo kaj zidalo, kje so kake parcele, kdo so lastniki in jih greš gnjavit. Midva sva našla eno, je bila ful lepa, cenovno ugodna in smo bili že zmenjeni. Pol je prodajalec kar naenkrat zvišal ceno x 2 in je nisva hotela kupt. 🙂 Parcela je bila res tako zelo lepa, da jo je prodal tudi za tisti denar, ampak je pa najina sicer na nekoliko boljši lokaciji in ful cenejša, s smešnim komunalnim prispevkom in bližje Ljubljani. Prva parcela- je bil problem, da občina še ni sprejela prostorskega akta, ma neki ful problemi… Moraš imet kar srečo, no… Ampak, glede na to, da cene padajo – nič obupat.
Hm poglejte na piso
http://www.geoprostor.net/PisoPortal/vstopi.aspx
še vedno nisem najdla primerne parcele…
cene so nemogoče za en u*ran košček zemlje!!:(
kaj menite ali bojo kej cene padle ali ne se mi zdi da v okolici postoje je 20-30 evrov primerna cena, ne pa 40-100 :S
ključna komponenta je čas – kdo bo prej popustil – kupci ali prodajalci – jaz stavim na kupce.
Ko kupujete parcelo se najprej pozanamajte koliko pride komunalni prispevek.
Poznam primer ko je bila parcela po 40.000eur in komunalni prispevek 30.000eur
Torej bolj je važno koliko pride na koncu vse skupaj.
na novo
Jaz prodajam parcelo v Notranjih Goricah,ampak mi na misel ne pride za majhen
denar,lahko pa me pokličeš če jo še vedno iščeš na št:041-749-279
čudovita parcela vidiš celo LJ.do LJ.imaš 15km.Pa LP
v času ko padajo cene, resen prodajalec verjetno ne odda oglasa z vsebino “mi na misel ne pride za majhen denar”.
Končno tudi k nam počasi prihaja streznitev in tudi kupci nismo več tako neumni, da bi se za mali košček zemlje zakreditirali do penzije.
Seveda pa pri vsaki parceli šteje mikrolokacija, infrastruktura, dostop, oblika parcele, in nenazadnje kako globo je kupec pripravljen sežti v žep in po kakšni ceni bi plačal nepremičnino
vsak pameten prodajalec ve, da ko pride resen kupec in mu da konkretno ponudbo, da se bosta na koncu glede cene še nekaj dogovorila.
Ker tudi mi kupujemo parcelo v okolici Lj, me zanima kje je vaša parcela in po kakšni ceni se prodaja in njena velikost, dostop….
Forum je zaprt za komentiranje.