kupim parcelo
Lepo vas prosim… Nekateri (prodajalci parcel) niste realni… Sploh tisti, ki ste si nabrali denar na lahek način 🙂 Realnost je taka, da kupec pač nima kaj popuščat, ker ali si parcelo lahko privošči ali pa si je ne more. In največkrat si je ne more, tako pač je. Odprite oči in malo poglejte, kaj se dogaja. Ljudje nimajo služb, nimajo za hrano, ne pa da bodo gradili bajte, kjer je že sam komunalc 30k EUR. In na koncu bo popustil prodajalec.
Sicer pa easy come, easy go – sploh če ne veš kaj delaš. Moje mnenje je, da je treba denar obračat in ga v trenutni situaciji vložit pač drugam – priložnosti je pa sedaj, če veš kako, veliko. BTW tudi sama prodajam stanovanja, pa se tudi zavedam, da toliko ne bom dobila kot bi prej. Bom pač manj, ampak treba je bit realen. Ljudje se mi pač, za razliko od nekaterih tudi smilijo in ne gledam samo nase in pač verjamem, da je tako dolgoročno boljše za vse. Vsak, ki ima malo pojma o ekonomiji, ve kdo je tisti, ki določa cene 🙂 Ko bodo banke začele terjat svoje, se bo prodajalo in ko bo novi davek, se bo pa sploh.
Saj je zelo enostavno tržno pravilo ponudbe in povpraševanja. Glede na trenutno situacijo se precej špekulira koliko bi moralo pasti itd. Tisti, ki hoče zdaj čim prej prodati mora popustiti in se prilagoditi trenutni situaciji na trgu. Tisti, ki pa mu ni potrebno prodati pa ima lahko ceno v višavah in tudi ne bo prodal, ker očitno tudi nima resnega namena prodati.
Cena se vedno določa glede na ponudbo in povpraševanje. Ceno postavi prodajalec in potem se začne pogajanje katerega rezultat je prodaja v primeru, da se ponudba in povpraševanje ujameta.
Če je določene dobrine zelo malo ali celo omejeno v določenem trenutku in je po njej veliko povpraševanje določa ceno prodajalec in v tem primeru kupec samo sprejema pogoje.
Stanovanj je veliko preveč, veliko več kot je sploh kupcev, v tem je problem…Je pa tudi to, prodajalci, večinoma špekulantje, jih ne rabijo nujno prodat. Tudi jaz prodajam stanovanja (OK, midva s partnerjem) in sem jaz želela prodat stanovanje, ko je bilo kupcev v vrsti, moj pa ne. Ker trenutno ne rabiva denarja, potrebovala ga bova pa nekje konec 2010. Jaz sem mnenja, da bo takrat stanovanje nemogoče prodat (davek v 2011, ko bodo vsi prodajali in se bodo hoteli znebit stanovanj – po mojem…). Cena bo padla tako, da bova na izgubi. Moja predvidevanja in mislim, da se nisem zmotila.
Je pa še nekaj – krize ne bo konec, dokler ne začne denar krožit. Nekdo bo moral popustit, da se začno stvari obračat.
V okolici Maribora natančneje v kraju Skoke se prodaja lepo zazidlijvo zemljišče 600m2 ali več.Lega ravna,sončna. cena 68eur m2.kontakt na [email protected]
Preglej nepremičnine.net gotovo se bo kaj našlo pa LP
PRODAM PARCELO V OKOLICI VIŠNJE GORE 603m2-ugodno 083871986
Forum je zaprt za komentiranje.