Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Kupim poročne čevlje 40/41

Kupim poročne čevlje 40/41

Hojla, jaz sem že kar malo obupala..obšla sem Ljubljano in Banja luko in na žalost ne najdem nič pametnega:(v bistvu mi je najbolj važno udobje,na drugem mestu pa je barva, vendar ne bi rada dala full denarja za čevlje, ki jih bom res samo enkrat obula… zdaj se mi pa malo že mudi, ker se poročim že konec avgusta!
Tako, da upam da katera že srečno poročena proda svoje čeveljce:)

Torej kupim poročne čevlje št. 40 ali 41 (mogla bi jih probat) po možnosti v šampanjec barvi.

Hvala!

poglej na bolhi tam se dosti tega prodaja.

Meni se zdi brezveze dat 100 in več evrov za čevlje, ki jih bom obula samo enkrat. Jaz sem šla v Alpino, kupila zelo udobne bele čevlje, bile pa so okoli 60 €. Sem jih že parkrat obula za v službo in so se odlično obnesli, nositi pa jih nameravam še po poroki in seveda naslednje poletje.

Pozdravljena!

Jaz imam čevlje v šampanjec barvi in taki številki (7). So pa Classic od Pekota. Zelo udobni. Sama sem jih tudi nosila samo na poroki, potem pa ni bilo več prave prilike, z nosečnostjo pa se mi je noga povečala za celo številko in tako ležijo v omari. Bom dala oglas na bolho. Edino… predvidevam, da sva iz čisto različnih koncev. Kontaktiraj v glavnem, mogoče pa ti ustrezajo.

v Pitarello v TS imajo ful izbire! se ti splača pogledat , če je sila… so okoli 25 € se mi zdi…

Alpina v BTC diskont spodaj – velika izbira svetlih in belih usnjenih kakovostnih čevljev za <50 EUR.

New Report

Close