Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kupim zdravilo Ozempic

Kupim zdravilo Ozempic

aja pa do zdej sem v dveh mescih izgubu okol 5 kg ker pač sploh mi ne paše jest pa niti nisem lačen. čez dan ku delam se moram prov spomnit da morm jest

Pokliči jaz rabim 071426470piši sms

Vzamem….

Odgovor na objavo uporabnika
Luna639, 19.04.2024 ob 12:15

Vzamem….

Pište mi na mail prosim.

Pišite mi prosim

[email protected]

Kupim, koliko je cena

Imam ozempic 0,5 in 1mg

Zanimivo in neodgovorno se mi zdi, da si upate kar tako na slepo narocat zdravilo za diabetike! Pa veste koliko enot si vbrizgat? Prevelika doza vas lahko vodi v hipo, ki se lahko konca usodno! Za diabetike, morajo internisti ves cas uvajanja spremljat enote in merit cuker, da nima clovek tezav, tu pa kar na pamet nekaj dozirate!? Mislim, kam smo prisli!?

Pozdravljeni, če ima še kdo, me prosim kontaktirajte na [email protected]

Anonimno 8862, 21.04.2024 ob 09:56

Imam ozempic 0,5 in 1mg

cena

Prosim kontakt

Zdravo, ima kdo na voljo…? Bi rabila. [email protected]

0,4mg? oprosti pač tisto ne obstaja 🤷

Pišite mi na [email protected]

Pozdravljeni,

Moja mama uporablja zdravilo Ozempic za zdravljenje sladkorne bolezni tipa2. Ji je zelo pomagal znizevati raven sladkorja. Vse dokler se ga je dalo dobiti. Sedaj kljub temu, da ji ga zdravnik predpise na recept ga nikjer ne dobimo. Ocitno je bilo prevec zlorab. Nazalost…

Ce ga ima kdo, da ga ne potrebuje se priporocam. Lahko me kontaktirate na [email protected]

Hvala. Lp

Mirra, 30.04.2024 ob 18:17

Pozdravljeni,

Moja mama uporablja zdravilo Ozempic za zdravljenje sladkorne bolezni tipa2. Ji je zelo pomagal znizevati raven sladkorja. Vse dokler se ga je dalo dobiti. Sedaj kljub temu, da ji ga zdravnik predpise na recept ga nikjer ne dobimo. Ocitno je bilo prevec zlorab. Nazalost…

Ce ga ima kdo, da ga ne potrebuje se priporocam. Lahko me kontaktirate na [email protected]

Hvala. Lp

Če ga na recept ne najde, ga naj gre kupit v tujino, in ji mora ZZZS vrnit denar.

Mene pa zanima, v čem je fora tega Ozempica. Ko si ga pikneš, ti je tako slabo, da te mine volja do hrane? Torej folk hujša, ker se posti? Ali ne bi bilo enako, če bi se postil brez ozempica?

Kupim

Miša61747, 04.11.2023 ob 20:26

Imam 3 škatlice viška, če rabite, pustite kontakt

Kupim

[email protected]

Kupim

Kontakt

[email protected]

Lilimaksim13@gmail

Kupim

Kupim

Me lahko kontaktirate na mail

[email protected]

Borut853, 12.11.2023 ob 16:16

Jaz imam original Ozempic,če koga zanima

Kupim

[email protected]

Cena

Kupim če ima še kdo mogoče.

Na FB spremljam punco sicer iz USA, ki jemlje tole sranje. Iz pozitivne polne energije kljub 5im otrokom in  rahlo owerweight punce se sedaj spreminja v sitnega, agresivnega zombija. Shujšala pa je res. Po moje zato, ker ji je večino časa slabo.

New Report

Close