Kupim zdravilo Ozempic
Pišite mi prosim
Zanimivo in neodgovorno se mi zdi, da si upate kar tako na slepo narocat zdravilo za diabetike! Pa veste koliko enot si vbrizgat? Prevelika doza vas lahko vodi v hipo, ki se lahko konca usodno! Za diabetike, morajo internisti ves cas uvajanja spremljat enote in merit cuker, da nima clovek tezav, tu pa kar na pamet nekaj dozirate!? Mislim, kam smo prisli!?
Pozdravljeni, če ima še kdo, me prosim kontaktirajte na [email protected]
Zdravo, ima kdo na voljo…? Bi rabila. [email protected]
Pišite mi na [email protected]
Pozdravljeni,
Moja mama uporablja zdravilo Ozempic za zdravljenje sladkorne bolezni tipa2. Ji je zelo pomagal znizevati raven sladkorja. Vse dokler se ga je dalo dobiti. Sedaj kljub temu, da ji ga zdravnik predpise na recept ga nikjer ne dobimo. Ocitno je bilo prevec zlorab. Nazalost…
Ce ga ima kdo, da ga ne potrebuje se priporocam. Lahko me kontaktirate na [email protected]
Hvala. Lp
Mirra, 30.04.2024 ob 18:17
Pozdravljeni,
Moja mama uporablja zdravilo Ozempic za zdravljenje sladkorne bolezni tipa2. Ji je zelo pomagal znizevati raven sladkorja. Vse dokler se ga je dalo dobiti. Sedaj kljub temu, da ji ga zdravnik predpise na recept ga nikjer ne dobimo. Ocitno je bilo prevec zlorab. Nazalost…
Ce ga ima kdo, da ga ne potrebuje se priporocam. Lahko me kontaktirate na [email protected]
Hvala. Lp
Če ga na recept ne najde, ga naj gre kupit v tujino, in ji mora ZZZS vrnit denar.
Mene pa zanima, v čem je fora tega Ozempica. Ko si ga pikneš, ti je tako slabo, da te mine volja do hrane? Torej folk hujša, ker se posti? Ali ne bi bilo enako, če bi se postil brez ozempica?
Miša61747, 04.11.2023 ob 20:26
Imam 3 škatlice viška, če rabite, pustite kontakt
Kupim
Borut853, 12.11.2023 ob 16:16
Jaz imam original Ozempic,če koga zanima
Kupim