Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kupim zdravilo Ozempic

Kupim zdravilo Ozempic

Jaz se p riporocsm

Imam ozempik 1mg

pusti mail

Kupim takoj

[email protected]

Kupim

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5735, 12.06.2024 ob 11:49

pusti mail

[email protected]

https://www.shujsaj.com/

Kako so pa tele?

zgleda mal sumljivo ampak sem se odločila reskirat ker itak ozempica nikjer ni za dobit in zdej jemljem od shujsaj.com okoli 3 mesece pa deluje super

učinek je, da sploh nisem več lačna tako da pomojem je to isto kot original zdravilapa dost cnej je kt od teh drugih k po 200e hočejo za isto stvar

Ozempic je fantastična rešitev za diabetike. Stranski učinek pa je  fantasticen. Izguba teže je opazna in zadeva dela. Kot tudi aspirin in kak drug preparat ima tudi ta svoje minuse. Odkrit pogovor z zdravnikom bo tudi te razrešil. Če je želja in možnost- kar naprej.

Sumljiva stran je tale shujsaj.com

Sploh nimajo splosnih pogojev. Sploh ne mores vedeti od koga kupujes. Mislim da dobis prazen paket ali pa ponaredek… ce bi bilo legitimno bo itak naposali kdo sploh so itd….

Anonimno 9086, 15.06.2024 ob 23:10

Sumljiva stran je tale shujsaj.com

Sploh nimajo splosnih pogojev. Sploh ne mores vedeti od koga kupujes. Mislim da dobis prazen paket ali pa ponaredek… ce bi bilo legitimno bo itak naposali kdo sploh so itd….

eni ste res inteligentni kot hrčki 🤣

sej ne kupuješ aspirina. a je ozempic na voljo v vsaki trgovini brez recepta? NE, ker ni v prosti prodaji in ga brez recepta ne moreš dobit, kar pomeni, da je prosta prodaja prepovedana in kaznovana

valda da ne bodo povedali kdo so … nekateri ste res brilijantni v svoji inteligenci in razmišljanju

Zanimivo da se sploh upajo tako prodajati… in da jih ne dobijo… zakaj pol recmo tako kokaina ne prodajajo 🙂

anon77, 14.06.2024 ob 18:53

zgleda mal sumljivo ampak sem se odločila reskirat ker itak ozempica nikjer ni za dobit in zdej jemljem od shujsaj.com okoli 3 mesece pa deluje super

učinek je, da sploh nisem več lačna tako da pomojem je to isto kot original zdravilapa dost cnej je kt od teh drugih k po 200e hočejo za isto stvar

Lahko še kdo kaj več z izkušnjo shujsaj.com

Imam 3 škatle.

Lp

Kupim..040 757 978

Imam 3 škatle tablet Rybelsus 7 mg. Cena škatlice za en mesec 200 €. Kontakt: 051 329 100

[email protected]

Kupim OZ.. cena za vse 3?

040 757 978, [email protected]

Lp

Pisi na nula stiri nula,781708

Lahko kontakt ?

Ga se imate ?

Imam 1mg ozempica pro-am

Pisi na

Nula stiri nula 781708

Se na voljo? Kontakt 051363460

Kupim Ozempic, kontaktirajte me prosim na