Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kupim zdravilo Ozempic

Kupim zdravilo Ozempic

Imam

Jih še imate ?

[email protected]

[email protected]

Kje konkretno v Bosni ga dobiš? Preverila sem v večih krajih in lekarnah, povsod enak odgovor, ni ga, ne naročamo, ne prodajamo itd…

Rybelsus 14 mg , 3 škatle na voljo za 3 mesece. Cena 400€. Štajerska. [email protected]

1mg dve skatlice viska

Kako vas lahko kontaktiram ?

070 716 526

Lp….P.Š.

Misa imate se?koliko mg?

Koliko mg?

Imam enega 1mg na voljo. Javite se.

Jebi se 😀

cena prosim?

031602160

Jaz bi kupil

031602160

kupim ozimpec 1mg

A se da dobit se kej ozempica?ga kupim prosim javite mi na [email protected]

Ce se kdoima Ozempic ga kupim

majadmajayahoo.com

Se zavedate, da boste izgubljene kilograme dokaj hitro nazaj pridobili vkolikor, ne spremenite svoje prehranjevalne navade in zdrav zivljenski slog.

kupim ozimpec 1 mg javite na [email protected]

0,5 in 1mg na voljo (1kos vsak)

[email protected]

Zakaj tako na pamet? Strqnskih ucinkov skoraj pa ni. Kardiologi ga priporocajo  saj zmanjsuje moznosti infarktov in kapi, znizuje telesno tezo in posledicno zmanjsuje moznost sladkorne bilezni. Slabosti ni, ce ne jes prevec ogl hidratov, pa se to samo od zacetka… Kot je rekel moj endokrinolog je to zdravilo fantasticno s katerim bodo pomagali tudi na podrocju demence in ima velikooo vec dobrih lastnosti kot slabih. To da diabetiki nimajo zdravila pa tudi ni res…. Ker obstaja se veliko drugih zdravil za sladkorne bolnike, vendar tudi njim dajejo ozempic zaradi debelosti. Vse kar sem napisala je iz lastnih izkusenj in tezko berem taksne izmisljotine. Lp

051601729

Kupim Ozempic 1mg

[email protected]

New Report

Close