Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kupim zdravilo Ozempic

Kupim zdravilo Ozempic

Odgovor na objavo uporabnika
OZ123, 27.12.2023 ob 19:03

Imam 1 mg škatlico. Dam jo za 65€, približno toliko je v lekarni. Po cca 6 mesecih zaključujem druženje s to rečjo. Vrgel dol 12 kg, kar je OK.

Sam kdaj sem se pa nazadnje vsral kot človek, se pa tut ne spomnim. Zadnje 3-4 mesece brez svečke in klistirja sigirno ne. Drugih problemov pri meni ni bilo, odvajanje blata pa muka za crknit.

Če koga zanima, nalimajte svoj GSM pa vas kontaktiram.

Mene zanima. Je še na voljo?

prosim javite ki 031419185

Je še?

Še imate OZ?

Zanima me  051 217 903

Ima še kdo Ozempic za prodati?

Splošni zdravnik vam je napisal?

040 814 909

Ima še kdo Ozempic za prodati? Maribor? Ili Austrija?

prosim javite ki [email protected]

Prodam 1mg

Več info [email protected]

mene: [email protected]

Je kdo preveril to zadevo?

https://www.shujsaj.com/

napiši mi prosim na mail [email protected] kupim

še imate?

[email protected]

Prodam 4 kutije po 1mg

Ljubljana

Cena pa od kod ste [email protected]

Anonimno 5505, 11.01.2024 ob 08:25

Prodam 4 kutije po 1mg

Ljubljana

Cena pa od kod ste [email protected]

Imam azempic, Prodam, 4 škatle, v 1 škatli 4×0, 25mg oz za 16tednov

Pridobljen legalno na recept zaradi zdravstvenih težav, ampak so se izboljšale(krvni sladkor) in ni več potrebno jemanje.

Rok uporabe,. 4.2026

[email protected]

lahko ga pošljem.

plačilo po povzetju

lp

Kutina785, 06.01.2024 ob 08:51

Ima še kdo Ozempic za prodati?

jaz ga imam. plačilo po povzetju.

Tajči738, 29.11.2023 ob 06:38

Kupim, pišite mi na [email protected].

Ste dobili OZ?

drugače ga imam jaz . pošljem….

lp

Špela221

Me zanima, kontakt prosim

Zdravilo Ozempic za hujšanje je povzročilo, da so ženske LETA bruhale po tem, ko so ga prenehale jemati: “Želim si, da se ga nikoli ne bi dotaknila”

Ženske povsod, ki so bile zavedene, da so jemale Ozempic, kontroverzno zdravilo za hujšanje, poročajo, da so stranski učinki, ki jih še vedno trpijo, trajali več let po tem, ko so ga prenehale jemati.

38-letna učiteljica po imenu Emily Wright iz Toronta pravi, da je dejansko morala pustiti službo, potem ko je zaradi gastropareze, ki jo je razvila zaradi jemanja zdravila Ozempic, bruhala večkrat na dan, vsak dan.

Celo leta po prenehanju jemanja nevarnih drog Wright pravi, da je bilo njeno življenje “pekel” – in temu peklu ni videti konca, čeprav Ozempic ni več del njenega režima zdravljenja z drogami.

“Ozempica sem skoraj že leto dni prekinila, a se še vedno nisem vrnila v normalno stanje,” je Wrightova povedala medijem in dodala, da obžaluje, da je kdaj vzela zdravilo, ki vsebuje semaglutid, saj ga dolgotrajno škodi. vzroki.

“Želim si, da se nikoli ne bi dotaknil [Ozempica]. Želim si, da še nikoli v življenju ne bi slišal zanj. To zdravilo je moje življenje naredilo pekel. Toliko hudiča.”

Leta 2019 je 37-letna ženska po imenu Joanie Knight dve leti po jemanju zdravila Ozempic podobno razvila hude simptome slabosti in bruhanja. Knightovi so diagnosticirali paralizo želodca, potem ko je bolezen postala tako huda, da ni mogla več jesti.

Knight verjame, da je Ozempic morda povzročil podhranjenost in zavračanje hrane, ker upočasni prebavo. Zdaj lahko poje le nekaj grižljajev svoje najljubše hrane, čeprav je zdravilo prenehala jemati leta 2021.

(Povezano: Skupina Reddit, kjer 30.000 članov deli grozljive zgodbe o Ozempicu, vključuje več vnosov ljudi, ki pravijo, da jih je Ozempic povzročil, da so blatili v svojih posteljah.)

Biti suh ni vredno jemati nevarnega zdravila, ki ovira pravilno prebavo in prehrano

Ozempic, ki se prodaja tudi pod blagovno znamko Wegovy, sproži telo, da proizvaja hormon, imenovan GLP-1, ki ga črevesje naravno sprosti po zaužitju obroka. Ta umetna prekomerna proizvodnja GLP-1 naj bi prispevala k grozljivim stranskim učinkom, ki se na koncu razvijejo pri mnogih ženskah, ki jemljejo zdravilo.

Za Knight se je vse začelo na njen rojstni dan leta 2021, ko je nenadoma ugotovila, da ne more več požirati hrane.

“Zdelo se mi je, kot da bi se mi zataknilo v grlu,” je rekla.

Čeprav je tisti dan komaj kaj jedla, je Knight na koncu utrpela nenadno hudo bruhanje, kar se ji ni zdelo smiselno.

“Mislila sem si: ‘Nisem jedla, kako lahko toliko bruham?’,” je rekla.

Knight je moral na koncu jemati tablete proti slabosti “kot sladkarije”, da bi ostal vsaj delno funkcionalen.

Zdravniki so na Knightovi izvedli študijo praznjenja želodca, ki je pokazala, da je po štirih urah po zaužitju več kot 35 odstotkov hrane, ki jo je zaužila, še vedno sedelo v njenem želodcu. Za normalno osebo bi bilo le 10 odstotkov ali manj še vedno v želodcu po toliko časa.

“To je lahko zato, ker se ta zdravila vežejo na receptor GLP-1, beljakovino, ki upočasni prehajanje hrane skozi želodec, da se ljudje dlje počutijo siti,” poroča en medij.

Druga pacientka je poročala, da se po samo nekaj tednih jemanja zdravila “počuti kot kurba”, medtem ko je tretja rekla, da “biti suh včasih ni vredno biti žalosten”, pri čemer se je sklicevala na to, kar je Ozempic storila, da bi ji na druge načine uničila življenje.

Prejšnji mesec je Ameriško združenje anesteziologov izdalo opozorilo, da morajo ljudje vsaj en teden pred operacijo prenehati jemati zdravila, kot sta Ozempic in Wegovy. Razlog je v tem, da lahko bolniki bruhajo ali aspirirajo, ko prejmejo anestezijo.

Injekcija za hujšanje Ozempic, zaradi katere uporabniki dobesedno “serjejo v posteljo”; Skupina 30.000 ljudi na Redditu deli zgodbe o grozljivih stranskih učinkih.

den od načinov za hujšanje je jemanje zdravila, ki povzroči neusmiljeno drisko do te mere, da blato odvajate tudi med spanjem. Vsaj 3 od vsakih 10 ljudi, ki jemljejo farmacevtsko zdravilo za hujšanje Ozempic , pravijo na Redditu , da se jim dogaja točno to in da je to najbolj neprijeten, ponavljajoč se dogodek, ki so ga doživeli v zadnjih letih. Izčrpavajoči gastrointestinalni simptomi so le začetek nočnih mor, povezanih s tem farmacevtskim zdravilom za hujšanje, kajti ko telo tako hitro in vedno znova vse preprosto odloži, mu hitro sledi pomanjkanje hranil. Čeprav znane osebnosti in vplivneži promovirajo drogo kot najboljšo stvar od zarezanega kruha, je vse skupaj lahko propaganda za spodbujanje še enega zdravila, ki ne deluje tako, kot se oglašuje .

Hudo zaprtje ali nenehni “teki” – kateri je najhujši stranski učinek jemanja zdravila za hujšanje Ozempic?

Vsaka hrana, ki jo zaužijemo in ne zapusti človeškega telesa v 24 urah, postane strupena, zato je zaprtje tako nevarno stanje. To je eden od grozljivih stranskih učinkov zdravila Ozempic. Če zasukate nihalo v drugo smer, boste pokakali posteljo, ker po besedah ​​30 odstotkov ljudi, ki jemljejo to zdravilo, dobite tako hude napade, da se zgodijo med spanjem. Injekcije semaglutida lahko povzročijo nenadzorovano odvajanje blata v oblačilih, medtem ko so v postelji.

Zdravila so zasnovana tako, da upočasnijo prebavni proces, zaradi česar se uporabnik dolgo časa počuti “sitega”, vendar se možganski signali zapletajo, kar vodi do eksplozivne driske ali izčrpavajočega zaprtja.

Ozempic in drugo zdravilo za hujšanje Wegovy uporabnikom poleg driske ali zaprtja povzročata tudi druge težave, vključno z napadi bruhanja, krči, nenehnimi plini in žveplovim riganjem, ki diši po gnilih jajcih, kot so izrazili številni navdušenci nad TikTokom. Zdravniki pravijo, da zdravila ‘pretentajo možgane’, da mislijo, da je pravkar zaužita hrana že dosegla črevesje, s čimer zatrejo lakoto in sporočajo telesu, naj hitreje izloči svojo vsebino (aka gastrokolični refleks ali ‘ilealni prelom’).

Samo v preteklem letu je bilo za »uravnavanje« hujšanja razdeljenih več kot 5 milijonov zdravil za hujšanje na recept, na veliko zgroženost pacientov, ki trpijo zaradi groznih stranskih učinkov in se po prenehanju naslednjega zdravljenja ponovno zredijo. – brezvredna zdravila. To vključuje več kot 100.000 receptov Wegovy, ki se napišejo VSAK TEDEN, glede na proizvajalec zdravila Novo.

Večina Američanov je zasvojenih s svojim življenjskim slogom takojšnjega zadovoljstva , kar pomeni uživanje “lahke” hrane, ki je vnaprej pripravljena, predelana, konzervirana in obogatena s sladkorji, olji, koncentriranimi solmi in drugimi zdravju škodljivimi dodatki. Potem se zredijo, se počutijo grozno in tečejo k zdravniku po “čarobne tablete”, ki bodo vse rešile. Narobe.

Večina ljudi, ki trpijo zaradi debelosti, so tudi glavni kandidati za bolezni srca, raka, sladkorno bolezen in demenco. NI farmacevtskih zdravil, ki bi to popravila, in operacija samo prepreči neizogibno, če ti ljudje ne spremenijo svojih navad in začnejo jesti cele, nepredelane, organske ali lokalne pridelke kot svoj glavni vir hrane in prehrane. Poleg tega veliko debelih ljudi nima energije ali vzdržljivosti za redno vadbo, medicinsko-industrijski kompleks pa bi raje razdelil tablete in jih operiral (za denar), kot da bi jim dal dobre nasvete, ki so dejansko koristni in poceni.

Prodam 50 eur za kos

New Report

Close