kupiti obleko?
JAz nisem ravno navdušena nad sposojenimi oblekami. Ko jo prvič pomeriš je še zelo lepa, čez nekaj mesecev, ko pride dan D, pa ne veš, kaj točno boš dobil. Kolegici so zamešali modela oblek in ji popravili napačno, tako, da na poroki ni nosila izbrane obleke. Dolžina ni bila prava, pa še malo razparana je bila. Moraš imeti res srečo za1. izposojo. ZAto bi jo raje kupila. A poznate kakše dobre, ne prav drage trgovine z oblekami pri nas ali v tujini ? A sem preveč izbirčna , presrana ?
lp
Jaz sem obleko tudi kupila in sicer pri Mod’Artu. Je res malce drazja, zanjo sem dala 177.000, vendar je moja in jo bom imela samo jaz.
Drgace pa imajo po novem obleke tudi v Porocnem koticku in stanejo priblizno od 120.000 do nekako 290.000, seveda odvisno od modela.
Za nizjo ceno pa dvomim, da jo bos dobila. Poizkusis lahko edino tako, da si jo das sivat. Mogoce bo na tak nacin ceneje.
Lp, Nina
V Italiji je velika izbira (baje) pa ceneje (50%) kot pri nas… A jaz še ne vem, ne vem kje bom potem to obleko imala, al v omari na večno, kjer mi bo samo delala gužvo in pol se bom z nostalgijo spominjala… upam , da si bom lahko kako lepo izposodila, mene preteklost pa to preveč obremenjuje, bi mi bila samo v napoto…
177.000 za porocno obleko??? ceprav je to eden, edini, neponovljiv dan, ampak a ni to mal preseravanja???
full lepe obleke ti lahko sesijejo, po meri, iz izbranega materiala, za vec kot pol manj. je en salon na petkovskovem nabrezju v lj, kjer prodajajo blago (in okraske, cipke itd) vseh vrst. tam imajo tudi domaco siviljo, ki raztura sivanje porocnih oblek.
pred dvema letoma sva se na isti dan porocili jaz in moj prijateljica, obe sva si dali obleko delat tam. moja je bila bolj simple (dolga, brez rokavov, A – linija, oprijeta, svetlomodra, brez ciipk) in je stala 35.000. moja prijateljica pa je imela malo bolj razkosno, sampanjec barve, tudi brez rokavov, do pasu oprijeto, spodaj malo sirso, s cipkami ipd… pa je dala 65.000 – blago+delo. fulla se splaca!
razen, jasno, ce imas sponzorja z vreco brez dna. pa se v tem primeru je meni noro dat tok denarja za obleko. dam raje v dobrodelne namene.