Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kuponi na 1nadan.si

kuponi na 1nadan.si

Oj
Mene pa zanima ce kupujete te kupone, in ce ni nobenih problemov potem ko jih hocete izkoristit?
pa to je potem zadnja cena kise placa, ali treba potem se kaj doplacat v salonih ali kje drugje ko se unovci?
lp

odvisn od ponudbe, ponekod kupiš popust pa pol na licu mesta doplačaš razliko, ponekod pa tist kar plačaš je to vse.

dej link da vidmo za kaj konkretn gre

če znaš brati ti vse piše.
POSKUSI

Kot piše tako je. Predvsem kosila razna – to je to. Večkrat sprobano, pohvalno vse. Za izlete in potovanja pa dostikrat piše : 50 e za plačilo bona, potem ko bereš dalje pa še : razliko recmo 200 evrov pa pri nastanitvi plačate. Tako da beri vso ponudbo.Z razne manjše stvari pa ponavadi velja kar piše.

Jaz sem dopust tam kupila (Tenerife). Preberi vse preden kupiš! Hrvaška zna biti zelo poceni, če si na kuponih. Žal pa so redko apartmaji. Načeloma so sobe s kopalnico, ampak imaš vsaj zajtrk v ponudbi.
Preveri še Kuponko.si izkoristi.me kolektiva.com itd….
Ne nasedi na prvo ponudbo, ki jo vidiš.

http://1nadan.si/ponudba/Maribor/11317/z-lepimi-stopali-v-poletje-minus-64-odst-na-klasicno-pedikuro-30-min-kopel-ureditev-nohtov-in-koze-okoli-njih-odstranjevanje-trde-koze-na-petah-nanos-?isPreview=False

tole mislim, hvala za odgovore

Kar piše,piše.Sprintaj kupon in greš.

Če se pa za 9€ sekiraš… Pa raje vprašaj kakšen je salon. Glede na 27 kupljenih je že ok.

ce bi imela denarja na pretek se nebi za nic sekirala, zdaj pa gledam za vsaki evro.Jaz sem mislila to,da ce bi kupon kupila, pa da ga nebi mogla porabit, ker nisem se nikoli kupovala taksnih kuponov. hvala za odgovore

Če pa denarja ne bi imela, sploh ne bi rinila na razne pedikure itd. To je pa res peva stvar, ki jo v revscini lahko pogresis

Eni pa tu gor res sam kritizirate druge, ko kaj vprasajo.tisti ucitno ki ste tipi top kao popolni. tisti ki pa imamo kaksne tezave pa vrjetno sami vemo. Ucitno nimas problemov z vrascanjem nohtov in neves kako to boli. In. Z petami in z kozo. Zato sem vprasala kako je, da se nebi zafrknila, nisem pa obiskovalka nobenih salonov, do zdaj se nisem bla v nobenem. Tak da ne nekaj na prazno!

New Report

Close