kuponko-potovanja
Glede na to, da si vsa potovanja od letal, vlakov, hotelov, apartmajev… organiziram sama in znam najt ugodne variante, me tole niti slučajno ne zanima. Že zato ne, ker bi morda kupila kak kupon in ne bi mogla uredit rezervacije za željeni termin.
Pa tudi Zveza potrošnikov opozarja na previdnost, da je potrebno cene še kje preverit, pazit še na kakšne dodatne “skrite” stroške, ker sploh ni nujno, da je res tako ugodno kot zgleda na prvi pogled.
evo tako
….
mi smo preko 2 razl. strani vzeli kupon za dopust, bili v 2 drzavah za 200e 10 dni. To je cena za bivanje, brez hrane. Smo 4, cena je vec kot ugodna, rezervacija pa je bila mozna pred nakupom kuponov. Benz nas je prisel okoli 70e , hrana vse z preseravanji vred 200e. Za 400e smo 10 dni obcudovali francosko in italijansko obalo. Noro dozivetje, ce cakas in najdes prave kupone.
evo tako
….
mi smo preko 2 razl. strani vzeli kupon za dopust, bili v 2 drzavah za 200e 10 dni. To je cena za bivanje, brez hrane. Smo 4, cena je vec kot ugodna, rezervacija pa je bila mozna pred nakupom kuponov. Benz nas je prisel okoli 70e , hrana vse z preseravanji vred 200e. Za 400e smo 10 dni obcudovali francosko in italijansko obalo. Noro dozivetje, ce cakas in najdes prave kupone.[/quote]
A do Francije in nazaj ste dali za bencin 70 evrov? Kak avto pa mate?
Kaj pa cestnine, vsaj čez Italijo?
Pa z 20 evri na dan se tud niste 4 glih preseravali.
evo tako
….
mi smo preko 2 razl. strani vzeli kupon za dopust, bili v 2 drzavah za 200e 10 dni. To je cena za bivanje, brez hrane. Smo 4, cena je vec kot ugodna, rezervacija pa je bila mozna pred nakupom kuponov. Benz nas je prisel okoli 70e , hrana vse z preseravanji vred 200e. Za 400e smo 10 dni obcudovali francosko in italijansko obalo. Noro dozivetje, ce cakas in najdes prave kupone.[/quote]
40 evrov na dan izven sezone pa res ni nobena eksotika. Kolikor jaz spremljam te cene, še ni bilo ponudbe, ki bi me premamila. Če je cena nizka, je pa druga kvaka. Skratka, ali je daleč in pot ful stane, če je bliže, so kakšni dodatni stroški… Ljudje pa kupujejo kot nori, čeprav je z letala vidno, da je nateg.
[/quote]
Na potovanja še nisem šla prek teh kuponov, sem pa preživela en vikend v slovenskem hotelu s kuponi.
Ja, bi se dalo dobit kakšno drugo, bolj ugodno varianto, ma ker sva se odločila za dopustovanje v zadnjem hipu, je bila ta varianta najbolj ugodna. In brez tega kupona si ne bi mogla privoščiti oddiha.
Priznam, da me je na začetku kar malo skrbelo, kako bo, a je bilo vse tako kot je pisalo.