Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kupovanje kondomov

kupovanje kondomov

eno zanimivo vprašanje moram postavit, kje je bolje kupovati kondome, kam naj jih grem iskat, ker če grem u manjšo trgovino in če grem sam po ene kondome, zadaj pa polna vrsta, kako se vam to zdi, mene bi blo res… ne vem kako naj rečem, al pa če je trgovka sama notri. da jih lahko kupiš, ampak še ona potem pogleda tko gotov hehehe, ne vem no.
kako se vem to zdi.

mamico pošlji
lp

Pejd v Seks’ šop, tam imajo največjo izbiro, pa vrste so krajše na blagajni.

sploh ne vem zakaj bi se kdo sploh oziral na to, da nekdo pred njim kupuje kondome?
ti kar pojdi pa kupi, pa nej ti za tiste zadej dol visi 🙂

Greš u lekarno in rečeš “zaščito masculan x prosim” (x = številka, ker obstajajo 4 vrste)…
V lekarni so ponavadi starejši in jim ni čist jasno kaj sprašuješ 😉

kupi jih čimveč, čimbolj raznolike (okusi, veliksoti,…) pa rec da delaš neko kemisjko raziskavo/analizo na njih….. boš ovrgla vse dvome in sumljive misli in poglede, ter vse tiste namige v povezavi z njihovo uporabo

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Naroči po pošti.

Mislim da ti pošta prinese čez 7 dni, od tvojega naročila. Mečkator ima akcijo XXL Kondome, fajn cena, sam boš mogu mal dle počakat na blagani, si vzamejo cajt bejbe!

Greš v mečkator pa na tiktak blagajno

pa kaj, tip, ki si kondoma ne upa kupit, si sploh upa seksat?

Dobra ta : )

Naročiš na netu, samo ne kakšnih kitajskih! 🙂

http://www.lekarnar.com/izdelki?utf8={04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}E2{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}9C{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}93&keywords=kondomi

Mečki, Spar, Tuš imajo kondome tudi v manjših trgovinah, a ni bogve kakšne izbire.
Mene je bilo tudi sram kupovati, a ne kondomov, temveč ženske vložke. Zato sem vsakič pazila, kdaj je v trgovini v šihtu soseda in kupila pri njej. Sedaj se smejem, takrat pa je bila to nerodna reč 🙂

__________________________________________________________ 1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

Ojoj pa dajte no ljudje saj smo ja odrasli, zadnjič sem sama kupila kondome in lubrikant v dm-u pa je zraven bla ena mamica s plenicami pa vso baby šaro pa me ni blo čisto nič sram, prav brigalo me je kaj si drugi mislijo, pa noben me ni čudno gledal.

Greš na kondomanija.si, dobiš v treh dneh, vzameš 25 kosov in dobiš popust, maš za cel mesec.

… moj mož se še zdaj zabava ob prizoru iz vaške trgovine, ko je ženica šla lepo na blagajno in nabavila, revček možiček je pa v avtu sedel. He, he. Tega je šele bilo sram. Pa samo to. Se je že moralo muditi.

Še kako je pomembno, kaj drugi kupujejo, samo nobeden ne prizna.

New Report

Close