Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kupovanje na bolhi.com (mobiteli)

kupovanje na bolhi.com (mobiteli)

a kupujete kdaj na bolhi.com,
Dam primer gsm aparate.
Ko se gleda za telefone na bolhi so zelo poceni nekateri in me zanima ali imate kaj izkušnje glede tega.
npr telefoni touch screen npr se dobi že za 30eur, pa zraven še en kup dodatkov bluetoth slušalka, avto nosilec za telefon, polnilec vse za 30eur, pa telefon je bil nov v prodaji že ene 7 let nazaj.
bi mogoče kaj posumili, da je ukraden, kako se lahko to ugotovi.
No če pa gledaš po drugi strani se pa splača kupovati na bolhi kot so mobiteli in podobno.

Na bolhi je kar nekaj gsm jev,ki so dražji kot v trgovini.niso ukradeni sam rabljeni mobitel ne more stat 200 eur ,če je nov 250

Kupil sem dva, enga Samsunga in eno Nokio. Zadovoljen, samo nista bila najcenejša v svoji kategoriji. Poštena cena, poštena roba.

Na bolhi se splača kupovat predvsem smuči, športne naprave (orbitrek, veslač in podobno) in kolesa. Raja si kupi dobre in drage stvari, potem pa jih čez 2 leti prodajajo za pol cene, ker se jim pri vseh novoletnih zaobljubah in dobrih namenih, ki so jih imeli, na teh stvareh nabira prah. 🙂

Kar se pa telefonov tiče….tej stari modeli, ki so se npr prodajali pred 5 in več leti so res poceni, ampak moraš vedeti tudi, da so zelo zastareli. Sam sem imel do lanskega leta 5 let star telefon….sem osnovni uporabnik in ne nalagam gor veliko aplikacij, ampak non stop je bil pomnilnik poln, pa vse se je ustavljalo, maili več niso prihajali na telefon, ker je bil pomnilnik zabasan. Pa tudi baterija po tolikšnem času že peša. Načeloma ni nič narobe z rabljenimi telefoni na bolhi, itak jih pred prodajo resetirajo, večina jih ima nalepljeno gor zaščitno folijo za ekran in so v etuijih, tako da tudi poškodovani niso….ampak vseeno je pametno kupit kaj boljšega kot kak 5 in več let star model.

Jaz sem ravno za 30 evrov na bolhi prodala en touch screen samsungov telefon, ker sem ga kupila in mi ni bil všeč (prepočasen, premalo zmogljiv, pač malo denarja – malo muzike). Uporabljala sem ga en mesec, potem je pa še ene par let stal na polici. Predvidevam, da je kupec z njim zadovoljen.

New Report

Close