Kupuje kdo na strani gomez.si ?
Ja, se strinjam. Ne naročevat od Gomeza, če nisi 100% prepričana, da ti bo ustrezalo. Tudi sama sem naročila nekaj stvari in poslala nazaj 18.10.2023 in do danes še nisem prejela nakazila. Odgovarjajo, da GLS zadržuje pakete. Dovolj jih imam. Če ne bodo v roku 14dneh nakazali grem preko pravne poti, ker znesek katerega so mi dolžni ni majhen.
Se strinjam… glede na datum, ki si ga napisala, je očitno najino vračilo v istem paketu… za vračila k njim skrbi podjetje GLS, ki v njihovem imenu prevzame vračila in “poskrbi” za prepošiljanje na Poljsko… s tem jaz, kot potrošnik izgubim sledljivost za paketom, GLS pa se popolnoma distancira od obravnave, čeprav so oni prevzemnik mojega vračila in so Gomezov poslovni partner v postopku vračila (za vse, ki ne vejo… za vračilo na Gomez je potrebno poslati na GLS Slovenijo -vračilo Gomez… GLS vse skupaj prepakira in namesti njihovo številko, kar pomeni da ti kot potrošnik nimaš več informacije in lastnine nad tem paketom… imaš pa samo potrdilo, da si palet dostavil GLSju, ki pravi da oni nimajo nič s tem?!?)…. Skratka vse skupaj traja že od 8.11…. GLS trdi, da je moje vračilo vrnil Gomezu, čeprav ne vejo pod katerim paketom, hkrati pa dajajo napačne in zavajujoče odgovore!? Vejo samo, da so poslali 4 zbirne pakete k njim 15.11. in do danes imajo vsi 4je paketi status, da se najajo na GLSu na Poljskem, potem pa nimajo več nobene spremembe in ker po GLS informacijah jaz nisem lastnik paketa ne morem po njihovem mnenju zahtevati izterjavo za izgubljen paket, saj nisem jaz lastnik pošiljke… ko zahtevam z njihove strani, da naj mi vrnejo nazaj moje vračilo, pa pravijo da naj se obrnem na Gomez, ki daja splošne odgovore da se opravičujejo in da bojo uredili (isto ponavljajo že 2,5meseca!!!)…. Katastrofa tako Gomez, kot tudi GLS Slovenija, ki ne želi ukrepati pri svojem poslovnem partnerju in preusmerja odgovornost… tudi Poljski GLS ne da nobene povratne informacije, kar mi je pa tudi razumljivo saj nisem jaz poslal k niim ampak GLS Slovenija v njihovem imenu in ne v mojem imenu… celo postopek je katastrofalen!
Živjo,
Meni se je zgodilo enako, ravno takrat enkrat pa sem jim tok težila da denarja sicer še nisem prejela, vendar so mi priznali da so v sporu z GLS dostavno službo in je paket pri njih.
Ko sem kontaktirala GLS so mi potrdili njihovo zgodbo in povedali da je paket pri njih in da ga ne dobim ne jaz ne oni.
Ne kupovati pri Gomezu , če boste imeli reklamacijo ali vam izdelek ne bo prav lahko pozabite na denar! Meno so poslali lansko leto poškodovan pulover pa nikakor nisem uspel vspostaviti stika z njimi! Pa kolikor vidim imajo tudi drugi slabe izkušnje z njimi tak da se jih izogibati v velikem loku so goljufi!
Po 1.mailu nič odg. 2 mail uraden in z omembo imena mojga odvetnika.. ter vso dokumentacijo kdaj in za koliko sem pri njih kupila in kaj vracam..ter kaksne pravice imam kot potrosnik…in so koncno po tem nakazali v roku 3 dni denar na moj trr. ne priporočam kupovat pri njih razen če ste 100% da vam bo izdelek prau.
Lp