Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kupujem

Kupujem

Ja čas je da se poslovim od svojega miškota…..Sej se mi kar smili,ker mi je služil in je še kot solzica….ampak čas je da gre muca naprej!
Zato pozivam vse moje,ki karkoli vedo..oz jim karkoli pade na očke okoli pižojčka 306 letnik tam 95 na gor…naj mi sporoči…Kopujem namreč ta avrtič…..kapiš?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

matr da pa tega ne bi kapiral… hej muca, vpraš Barbaro če ga proda ;)))))

fajn kupuj pa preglej pa preračunaj da te kdo ne bo nat**** ;))))

Kapiš. Poglej na Avto.net in salomonc. Boš saj vidla kako se približno cene gibljejo

A res…a Barbi ga ima…..:)))))))))))))))))))))9ma če ga ma ga ziher ne bo prodala,ta avtič je namreč tko….tko… cortiš!
Ooo nategovali so me dost! Muca stopa zdej previdno hvala za opozorilo….he bom jaz zdej raje mal nategovala druge!! JESSS!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

:))))))))))))))))

Ok, se javim ;o))))))

vse že vem,tam gledam..a mi še nič takega ugodnega ni padlo v glavo…..Eni so sumljivi-oglasi namreč……jest bi pa kej takega sej veš…..

Al pa na sejem

heh a si me predstavljaš jaz na sejem…uhhh….tam je večina horda norcev!!
No sicer pa nikoli ne veš…..

No sejem ti res ne priporočam. Avtohiše

Jep bolj sem sena njih vrgla..no sicer me je en kamplc klical že,ampak je preveč ugodno in preveč lepo se sliši…avto je pa tudi kot špegu..pa še direktor ma ene prstke vmes..tko da ejjj mislim da je en nateg posredi….avtič je pa za pogledat res ena a….

Kar počasi. Če bi ga jaz imel bi ga še prodal. Pa še sprobat bi se ga fdalo ;o)))))

vem ja..počasi počasi…….

Sprobavat hehehe

No, bom jaz najprej nategnu Barbaro za ga kupit, pol pa še muco za prodat, hehehe :))))))

hahahahah…………ojej:))))))))))))

… mojga pa ne dam !!!!!!!

a je cortiš??

nisem opazila …

B. se javlja na šverc 😉

lepo mejte gmajnica :)))

hehehehehe

Saško … a ti bi pa kr nategoval … titititititititi

:))

živjo 🙂

… ane kakšen je tale naš nateg****

😉

živjo drimči 🙂

muca … dobro jutro … kaj nej ti rečem o avtu … je kul 😉

kupi ga 🙂 … ma jaz ti ga ne prodam :)))))

B.

Ko je človk najbolj ziher, da ne bo “prebran”…JE prebran…

Hmmmmmmmmmmmm :)))))))))))))))))))))))

Ja pač no :)))) se ne bi branil…ne Barbare, ne Pižojčka :)))

Čau B.

:))))))))))))))))))))))) se mi je zdelo hehehehehe :))))

živjo Barbi!!!

heheheha ti bi 2 mu(h)ce na enkrat hehehehe :))))

:))))))))))))))))))))))))))))999 no comment :))))))

Namesto Španske kar Slovenske…muhce :))))))))

New Report

Close