Kupujem avto
V oči mi je padel VW touran, pa me zanima kakšen je to avto, je veliko na servisu zaradi okvar, se lepo vozi?
Zanima me motor 2.0tdi ter letnik okoli 2015 ioz tak mal novejše modernejše. oblike. Ne vem kako si sledijo po letnikih, siguren sem da je tle milijon poznavalcev, ki mi bodo priporočili kaj.
Kakšne ceno ima npr comfortline oprema ?
Turan
touran je najboljši avto na planetu. zakaj? zato ker je še stare gradnje. ker je v bisvu na podvozju prejšnjega pasata, kar pomeni veliko medosje. udobje. ima malo višje sedenje ki je zelo fajn za vstopat in izstopat. ima visoko streho, ne kot suvi, ko se z glavo udariš vedno. je pregleden full. ima vrata normalno za odpirat. ima ogromen uporaben kuferant. če še daš na streho kanto pa itak lahko vzameš še bajto poleg. ni ful prevelik, jedovolj širok. ima dovolj velik tank. noter je udoben ful. roko imaš kam normalno za naslonit. pelje se ful dobro. popoln avto. samo pač drag. jaz ga nimam ,ker nimam dnarja. jaz diesel bi imel ampak se toliko ne vozim. ker novi diesel neda se kvarijo,ker se ne. imajo pa egr in dpf in fse torabi veliko vožnje. jaz bi imel 1.5 tsi dsg. novega. žal nimam perja. kvari se tolko kolko se fsi. po moje je ok. jaz vozim avte, buse tovornjake 25 let. vozil sem fse. fse pomeni fse.
touran je najboljši avto na planetu. če bi že moral najdit konkuenco, ka je nemogoče. bi moral bit al s max, galaxy , multivan, mogoče caddy. če pa bi imel opcijo spet. pa ogoče highander in od honde bi imel hondo odyseey. odysey honda je ful dober avto.
kersmo pač v zabačani albanski sloveniji bi fsekakor izbral touran. to je najboljši avto. noben tiguan, kodiaq ni to to.
kupi čim mlajšega in eno kakovostno hladilno skrinjov kuferant na streho eno kanto pa si ok za 20 let. kabina je dovolj velika da lahko dihaš not. dalahko živiš- kuferant je ogromen da lahko fse sam peleš. pa ni ful prevelik.
KUPI.