Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kupujem kavč ali sedežno

Kupujem kavč ali sedežno

Kaj vam je pomembno pri nakupu kavča? Iščem sedežno v L še bolje v U obliki, dobro bi bilo, da ima ležišče in možnost shranjevalnega predala.
Cena max 1000€.
Je kdo kupoval pri spodnjih?
https://www.vivre.si/s-1056/kavci-in-sedezne-garniture?attr_polo{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}BEaj=obojestranska
https://www.pohistvo.si/
https://www.moemax.si/sedezne-garniture-C1C1C1
https://jysk.si/dnevna-soba/raztegljive-zofe

Žakelj

Limit je 1000€. Žakelj nima pod jurja nič kar bi dal v hišo.

Da ni sedišče pretrdo. Pa ker velinoma ležimo, je super čim večji del za ležat (torej obvezno raztegljiva in da je raztegnjeni del tudi iz enakega materiala). Drugače pa sem imel eno za slabih 400 EUR iz harveya in je zdržala 7 let (majhni otroci), potem pa sem kupil eno po meri narejeno (da je izkoriščen cel prostor, ni pa takih dimenzij na trgu) in je zaenkrat tudi ok.

Katerokoli od teh vzames, bo za 5 let.

Ravno lani smo jo menjali in sem sprasevala prodajalca o kvaliteti in cenah, te za jurja so za 5 let, za 5jurjev so pa tiste za dalj casa.

Kupili smo eno za jurja, zdaj pa sparam, da bom cez 5 let kupila pravo, ogrodje bom dala delat mizarju iz pravega lesa, blazine pa tapetniku in ko se znuca blazina, zamenjam samo prevleko.
Tega sranja za jurja se ne grem vec.

Se pravi, da vse kar je pod 1.000€ je zanič?

Ni nujno. Moja za 360 EUR je zdržala 7 let in dva otroka. Pa bi še, samo smo si zaželeli večjo in bolj komot. Res pa niso vse ok.

Meni je bilo pomembno da je dimenzijsko čimbolj ustrezala, da se izkoristi prostor in da ni usnjena oz. kakšna imitacija usnja.

Odločila sem se za Tom in mi ni žal. je bila pa cca 1000 EUR, po meni narejena.

Preveri M TOM. Mi smo zelo zadovoljni.

Cene niso pod 1000€ in dizajn je ubogi.

Cene niso pod 1000€ in dizajn je ubogi.
[/quote]

Točno tako. Pa še trde so zelo.

[img]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTppLy7KReyAeHavT7l7XXJPt9VO7WZcX6Im0J7GS4dCMAcZRKwA5D4C9iX51g&usqp=CAc[/img]

Imava nekaj podobnega, še vmesni del se da ven, tako da na koncu pride ena trimetrska ogromna postelja in je top za valjat se. Imamo veliko dnevno sobo ravno zato, ker smo večinoma vsi na kavču in je to naš skupni čas ko smo notr. Ne gledamo samo tv, ampak smo na računalnikih, tablici, punčke češemo 😉 Tudi prespimo včasih skupaj. Se pa ve, da se v petek zvečer razgrne sedežna in se v nedeljo pospravi v prvotno obliko. Da tudi otroci vedo kaj je vikend, in da se lahko valjamo.
Poglej v podjetje OTTO v avstriji, take in podobne sedežne so z lahkoto okrog jurja in ne kaj dosti več. Izbire je ogromno, cene pa vsaj 50 posto nižje kot v Sloveniji

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Sedezne ADA so izredno kvalitetne, sem jk imel preden sem jo zamenjsl za Rolf Benz

Meni je važno, da je sedežna na nogah (da gre robot spodaj) , da je usnjena in da ni premehka. Pri nas se pred tv v glavnem leži (pa ob brskanju po telefonu in seveda Monu tudi), zato mora biti primerne oblike (dovolj široka, ravna, nizka naslonjala).
Štrukelj iz Šempasa je bil dober in ugoden.

Se pridruzujem.
V prejsnji hisi tom mokronog usnjena po vseh letih valanja. Zdrzala.

Na podlagi tega, tudi v novi hisi m tom usnje. U design.

Nama je bilo pomebno:
Da je naslon dovolj visok, tudi da glavo lahko naslonis,
Da se ne vsedes nekam dol v tla in pol komi vstanes,
Da ima predal in cimbolj udobno dodatno lezisce
Izbira oblazinjenja zarad ciscenja
Da dimenzijsko ustreza prostoru.

Se pridruzujem.
V prejsnji hisi tom mokronog usnjena po vseh letih valanja. Zdrzala.

Na podlagi tega, tudi v novi hisi m tom usnje. U design.
[/quote]

Koliko let je zdržala?

Da je dobro ohranjena. In da je zastonj. Po moznosti da je usnjena.

Koliko let je zdržala?
[/quote]

Da se ne bom zlagal ( sem sel pogledat po slikah kdaj smo prvo prikolco kupili)
Leta 1998 , novembra🙂 takrat sva sla z zeno mimo in je izrazila zeljo da bi imeli novo sedezno. In to usnje.
Po vseh letih valjanja, obremenitve, mularija, + pes . Nic razpokano, nic posedeno, nic strgano.
In jo imajo ( sedaj drugi lastniki) se vedno v uporabi. L 3SX4S

sedaj je pa florjan model po meri, temno rjavo( cokolada) usnje. Totalno neobcutljiva.
Tako kot sem se zmislil, v 15 minutah smo bili vse zmenjeni…😃

Da se ne bom zlagal ( sem sel pogledat po slikah kdaj smo prvo prikolco kupili)
Leta 1998 , novembra🙂 takrat sva sla z zeno mimo in je izrazila zeljo da bi imeli novo sedezno. In to usnje.
Po vseh letih valjanja, obremenitve, mularija, + pes . Nic razpokano, nic posedeno, nic strgano.
In jo imajo ( sedaj drugi lastniki) se vedno v uporabi. L 3SX4S

sedaj je pa florjan model po meri, temno rjavo( cokolada) usnje. Totalno neobcutljiva.
Tako kot sem se zmislil, v 15 minutah smo bili vse zmenjeni…😃
[/quote]

Pa ne za 1k €

Pa ne za 1k €
[/quote]

Ne

Za tisočaka (ali manj) ne pričakuj ne vem kakšno sedežno, sploh pa ne takšno, kot jo opisuješ. Sploh pa ne glej (fejk) usnja, ker se sčasoma začne luščiti.

Za 1.000€ naj bi zdržala vsaj 5-8let. Tako rabim. Prostor ni problem.

Tudi mi imamo Tom, usnje temno rjavo , barva čokolade. Kupljeno 2008. Ima ze luknjo na sedalu, pa kjer največ sedimo , je malo raztegnjeno. Razmišljamo o menjavi. Drugače nam je vse všeč, da se lahko raztegne, da ima predal.. Vzela bi pa naslednjič verjetno kaj drugega od usnja. Z bruhci in ostalimi nesrečami malih otrok smo končali in ne potrebujemo več materiala, da se z lahkoto obriše,pa tudi ne želim si, da mi spet kmalu razpoka.

New Report

Close