Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kupujem močen sesalec za dom

Kupujem močen sesalec za dom

Katerega priporočate za 3 dolgolaske, 1 psa, hiša z laminatom, nekaj itisona največ pa je marmorja?

Zdaj je nek Philips 850w, ki sesa zanič. Je preslab, da vi posesal pasje dlake iz tekačev.

Najraje bi imela pokončnega na žico.

Zvesta Dysonu-že že 15 let.

Zadnjih 5 let tpokončnega, 8-ko brezžičnega, prej 19ko Animal, na kabel  – ker je bil še kuža – 140m2, bivalne – hiša. Top. Ne grem na noben drug sesalec več.

Naredi sam

. https://youtu.be/jkQsBD5WtDo

industrjiskega od Karcher, primeren tudi za dom.

Karcher, enako kot priporoča nekdo pred mano. Na pobere do las in prahu ampak se smeti. Ni da ni

Odgovor na objavo uporabnika
Sam povem, 03.07.2022 ob 20:20

Karcher, enako kot priporoča nekdo pred mano. Na pobere do las in prahu ampak se smeti. Ni da ni

Je kateri od Kracher mocnejsi od 1200w sesalne moci?

Odgovor na objavo uporabnika
Ne poznam, 03.07.2022 ob 22:13

Je kateri od Kracher mocnejsi od 1200w sesalne moci?

Ne vem sicer koliko watov ima moj, ampak to je standardna moč, ki jo nima noben hišni sesalec. 17 litersko vrečo ali tekočine v kovinsko posodo. Sesa do konca vreče z enako močjo. Jaz ga uporabljam za sesanje podstrešja, kleti, garaže, sesanje zunaj. Skratka najbolj grobe umazanije. Dodatno imam še posodo za pepel, sesam vse okoli peči in hladen pepel v peči, saje ob čiščenju peči in dimnika. Za v stanovanje se mi zdi pa ta reč malo prešlampasta. Tam imam pa philipsa, sem tudi vzel raje malo dražji model in na polno moč je za preproge prevelika moč.

New Report

Close