Kupujem pralni stroj
7 let sem imela Gorenjevega, pa se mi je do konca zameril, ker sem ga v zadnjem letu 5x imela v popravilu. Sicer mi ga ni popravljal pooblaščeni serviser, vendar kljub temu menim, da v zadnjih treh mesecih ne more odpovedati grelec kar dvakrat.
V glavnem, življenjska doba mojega pralnega stroja je bila 7 let in želim si, da bi mi naslednji služil dlje.
Gorenje sem odpisala. V mislih imam Bosch-evega, mogoče celo Miele. Kaj mi ve priporočate?
jaz pa ti predlagam da si kupiš ta ozek pralni stroj, ki se polni zgoraj……kako malo prostora vzame……..!!
prologic star 3.5, puknul je nosilec bubnja, napaka v materijalu.
servis v gorenju prizna da je napaka ker smo mi stroj reklamirali zaradi centrifuge takoj ko smo ga kupili, ali ni več v garanciji in popraviklo je 75000 tolara. vrgli smo ga na tavan , kupili drudi stroj in sad se žalimo.
a garanciju 5 let naj si nekam vtakneju…
Jaz imam že 12 let eno xy znamko Ocean, pa kar noče crknit, sploh se še nikoli ni pokvaril!! Sem ga pa počasi že naveličana, predvsem zato, ker ima malo obratov centrifuge, zato razmišljam o novem. Prepričana sem bila, da bo to Gorenje, ampak po vaših mnenjih sodeč… Moji starši prisegajo na Candy – kakšne so vaše izkušnje?
Pozdravljeni.
Sem lastnik podjetja katero uvaža razne izdelke,hladilnike,pralne in pomivalne stroje,masivna notranja vrata,računalnike itd…
Če je kdo zainteresiran za nakup novega stroja mi naj napiše imeil na (perodolgavas@gmail.com) in mu bom poslal upam da dobro ponudbo za izdelek(izdelki so novi in z garancijo)
Uvažamo iz Madjarske,romunije in ostaluh držav katere nam ponudijo ugodno ceno.Proizvodi so pri nas v Sloveniji v 10 do 20 dneh od naročila.
naprimer:
WHIRLPOOL ARC6708/IX
HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK
Energijski razred A+
Letna poraba el. energije 285 kWh
Neto prostornina hladilnika 234 l
Neto prostornina zamrzovalnika 93 l
Tip kompleta prostostoječi
Velikost (V x Š x G v cm) 189 x 60 x 65
Zmogljivost zamrzovanja 13 kg/24h
DODATEN OPIS NA STRANI :
http://www.ceneje.si/CX0006B083_-_whirlpool-hladilnik-in-zamrzovalnik-arc-6708-ix?tab=pod
ZA:660,00 EUR Z DDV