Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kupujem sesalec – z ali brez vrečke?

Kupujem sesalec – z ali brez vrečke?

Pozdravljeni,
je kdo v zadnjem času nabavil kakšen pameten sesalec – suho sesanje? Ponudbe veliko, a nimam pojma katerega vzamem. Cenovni rang – do cca. 250 EUR.

Naj vzamem takega z ali brez vrečke?

Obvezno z VREČKO, drugače ti bo zelo žal!

Absolutno z vrecko. Philips ima dobre sesalce. Za 150€ dobis ze zelo dobrega

A res monkljače, pol leta nazaj mi pa niste verjele, da brez vrečćke niso ravno za sesanje, bolj za gledanje……jaooooo kokoši 😁

Enkrat Dyson – vedno Dyson. Že 17. leto. 🙂 Ciklonski, brez vrečke.

Imamo oba. Pri tistem brez vrečke mi gre na jetra čiščenje, (vedno imam ful umazane roke potem) pa hitreje se zabaše z dlakami (če imaš živali)
Pri vrečkah mi gre pa na jetra tisto večno kupovanje in dokupovanje, pa glih tvojih nimajo, pa čakaš, pa pozabiš kupit, skoz neki.

Ja ja, itak.😁 Ravni ti babe povedo, da so končno ugotovile, da imajo brez vrečke le tiste, ki sesalca nikoli ne uporabljajo,ker je nepraktičen in za en klinc.😁

Z vrečko, ja. Je manj packarije.

Tega imam in se čisto solidno obnese.
https://www.merkur.si/suhi-sesalnik-bosch-bgl-4-zooo/

Ja ja, itak.😁 Ravni ti babe povedo, da so končno ugotovile, da imajo brez vrečke le tiste, ki sesalca nikoli ne uporabljajo,ker je nepraktičen in za en klinc.😁
[/quote]

Jebiga in to tvoje tarnanje v prazno – 175m2 bivalne površine posesam v nulo z Dysonom, baterijskim, z enim polnjenjem…. Je pa res, da mi je to v užitek počet, rutinsko 2x tedensko, noben problem. če ga nimaš in ne uporabljaš, torej ne moreš ti meni tukaj sarkazem špilat.

brez vrečke, vedno. Čisti mož, pravi, da ni problem. Imamo pa philipsa.

Mi smo 14 nazaj, kupili rowento, je bil v akciji, na vrecke, ki se zaprejo, ko odpreš sesalec, tako da umazanije ni.
Samo za vas je prepoceni, ker mora biti dražji z enakimi teh. podatki, kot je moj. 😉

Imam vodni sesalec in navadni sesalec z vrečko.
Sesanje je edino gospodinjsko opravilo, ki ga ne maram!
Vodni sesalec je sicer zelo v redu, samo po vsakem sesanju imaš en kup svinjarije za očistiti. Dobro,da imam na vrtu vodo in korito, kjer opravim to delo.
Pri vrečkah je pa tako, kot je napisala Replika, kar naprej je vrečka polna, kar naprej jih je treba menjavati in dokupovati in potem tvojih vrečk nimajo, zapacka se filter, povrh vsega so vrečke še drage.
Kar se le da, naredim kar z metlo in cunjo.

Jaz ti nikoli nisem oporekala. Ker ce pa kaj zagovarjam, so pa to sesalci na vrecko. Sesalec brez vrecke je totalen podn. Pa se lahko zdaj oglasi 500 mon in trdi drugace. Mene ne bodo prepricale

Obvezno brez vrečke in to Miele sesalec. Ni boljšega sesalca na svetu. Pa še tako rekoč večen je.

Elektrolux z dvema hepa pralnima filtroma, ogljeni filter, ciklonski zbiralnik, velika posoda za prah. Super zadeva, nikoli vec na vrecke, ne vem kako packarijo imate vi s temi sesalci. To je komot, da bolj ne more bit, sesa vedno enako močno, spraznim da v petih sekundah, nic packarije, in kar je tudi zelo pomembno, nic stroskov in sitnosti z vreckami. Nekoc sem ga imel na vrecke, pa to samo za vrecke daš v par lwtih vec kot za sesalec. Torej priporocam brez vrecke, glejte le, da je posoda dovolj velika in lahko snemljiva za praznenje. Kolikor sem gledal, tisti sesalci, ki imajo filtre vgrajene v ppsodi za prah, so slabsi od tistih, ki imajo posodo in filtre locene.

Meni je pomembno, da je ZELO tih, ne pretežek, sicer pa ga imamo z vrečko. Tistih brez vrečke ne poznam.

Ravno pred kratkim sem kupila gorenjski sesalec. Ima obe moznosti. Z vrecko in z posodo. Super zadeva. Se 100 € nisem dala za njega.

Ja ja, sam se spuca.😁 Opere pa kdo posodo in filtre in vsi tisti robovi, ko moraš direkt z zobno ščetko pucat, če ga češ res spucat?

Da. Kupili na vrečke, Miele 3d nazaj- za k starsem. Gre se v tvoj rang. Imam pa tudi philipsa, ampak ta je star 7 let, vlece kot nov, takratni motor 2200w. Zdaj glej, ce je mozno, nad 750w. Obvezno probaj v trgovini in probaj s krtaco na cisto ravni podlagi, scetine pospravi, da vidis ce se prisesa na tla. Ni treba pustit da se prisesa, samo ce se na visjih o ratih prisesa s krtaco na tla, potem bo ok. Jz sem se pred leti nasrala z enim boschom k ga je mel mercator na pike….direkt na cevi, ok vlece. Ko das pa gor krtaco….skor da jz smeti v luknjo rinem☹.

Samo brez vrečke. Očistiš in je mir. Odpadejo menjave vrečk. Samo strešeš ven in obrišeš.

Prosim, razloži, kako ga očistiš v petih sekundah, bo prav prišlo še drugim.

Tole zna biti kar res. Sam sem se zafrknil z Electroluxom brez vrečke – a ima filtre v posodi za prah in je neprijeten za čiščenje.
V hiši niti ne bi bil tak problem – v bloku je pa zoprno čiščenje tega – ker je težko sčistiti direktno v vrečko za smeti. Ponavadi leti prah in posesane smeti še precej okrog. To na vrtu ne bi bil problem, noter pa je.

Sem imela eno čudno firmo sesalec s z vrečko 25 let, nenormalno dober a se vrečk ni več dobilo in sem kupila drag Bosch sesalec brez vrečke, čista jeba, za popppp…, nikoli ne vem če je posesano…., filter moramo spihati pod pritiskom vsaj enkrat mesečno…skratka, grem nazaj na vrečko!
Absolutno in samo Philips!

Še to….če imaš manjše stanovanje je ta v redu, kljub temu da je Bosch, preverjeno,ga ima moj sin.

https://www.ideo.si/sesalniki_elektricni_brez_vrecke/sesalnik_brez_vrecke_BGS05A222_BOSCH

Brez vrečke.
In ja. Tudi jaz ga “sčistim” v nekaj sekundah, ker samo odprem posodo in vsipam v smeti.
Ampak. Probleme imate tisti, ki posode ne spraznite po vsakem sesanju. To naredil mož in sem ga čistila 10 minut.

Prejšnjega sem uničla takoj, kak sem umila filter.
In še to. Kupujem te v ranku do 70€. Nepoznane znamke. Prvega sem imela 5let,dokler ga nisem zasrala z umivanjem filtra, tega pa imam sedaj (v Šparu koristila 25{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in ga dobila za 50€) 4.leta. Še vedno super dela.

Meni se pač ne da ubadat s temi vrečkami…

New Report

Close