Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kupujete bio zelenjavo in sadje, tisti ki nimate svojih vrtov?

Kupujete bio zelenjavo in sadje, tisti ki nimate svojih vrtov?

S težkim srcem kupujem v trgovini, vse. Ker vem, da je prazna hrana. Oh, tako, kot veliko ljudi si želim, svojo zemljo, da, veš, kaj daš v usta. Kmetiv ne poznam, vem, pa, če je, eko kmetija, da je ze toliko predpisov, da je tu, dobro kupovati. ni denarja, pri meni. In je potrebno kupovati, šmorn.

Naivneži mislite, če kmet pridobi certifikat, da nujno prodaja nek eko. Prodaja isto kot trgovine, robo, kupljeno v Italiji, samo trikrat dražje.

Ja, tko je bilo včasih. Iz človeške narave v naravo. Da mal zavijem, pa čeprav ni za v usta, moja pokojna mama je zmer pravla, da je imela najbolj bujne rože daleč naokrog, ko so jih gnojili z lastnim drekom iz štrbunka. Ki seveda ni bil razkužen z raznimi wc račkami in ni blo tolk dolgih cevi pri pralnih strojih, ki bi spirale v štrbunk.
No pa saj včasih so se uporabljalu tud izrazi domače ali ķupljeno, uvoženo, danes pa bio, eko, če temu v resnici kot včasih verjamemo.

Pri nas nobene ceste v bližini, je kar bolj na samem.

Ja, tko je bilo včasih. Iz človeške narave v naravo. Da mal zavijem, pa čeprav ni za v usta, moja pokojna mama je zmer pravla, da je imela najbolj bujne rože daleč naokrog, ko so jih gnojili z lastnim drekom iz štrbunka. Ki seveda ni bil razkužen z raznimi wc račkami in ni blo tolk dolgih cevi pri pralnih strojih, ki bi spirale v štrbunk.
No pa saj včasih so se uporabljalu tud izrazi domače ali ķupljeno, uvoženo, danes pa bio, eko, če temu v resnici kot včasih verjamemo.
[/quote]

Domace in od kmeta niti priblizno ni isto kot bio in eko! Eno nima veze z drugim!

Imam vrt, pa še na mojem vrtu ne raste bio.

New Report

Close