Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kupujete čevlje v trgovini CCC ?

Kupujete čevlje v trgovini CCC ?

Danes sem prvič vstopila v to trgovino. Na prvi pogled deluje urejeno in dobro založeno. Malce se razgledam … sandali, natikači in čevlji delujejo lepi in kvalitetni. Ko sem pogledala od blizi in natančneje, sem opazila malomarno  lepljenje, vidno lepilo na čevljih  in malomarne šive. Tudi sam oprijem čevljev je bil čuden.

Zoprno je bilo tudi, kjerkoli v trgovini sem probavala čevlje, se je v bližini pojavila ena in ista prodajalka in kao prelagala  stvari  Prozorno res.

Mislim, tak čuden odnos do strank, me je tako odbil, da nikoli več ne stopim notri.

Vaše izkušnje?

Ne.V CCC še nikoli nisem kupila nič.Kupujem v prodajalni Mass, poleti pa vedno kak par ali dva v Umagu, na Trgovački ulici v prodajalni Anamari.Lastnik ti lastnoročno obuje sandale, zelo se potrudi, ima  pa res lepo obutev.Italijansko.

Tudi jaz še nikoli nisem kupila nič v CCC. V bistvu sem bila enkrat na hitro notri in sploh se ne spomnim, kaj imajo. Grem v Deichmann ali pa naročam po spletu na eobutev.si …

Poljskega sranja ne kupujemo pri nas. 

Je v Deichmanu vedno kar nekaj kupcev, v Ccc pa bolj kot ne- prazno.

Ja, sem ze kar nekajkrat kupila cevlje v CCC, par let nazaj ene super mehke, udobne in usnjene gleznjarje za malo denarja, ostalo pa tudi sandale, salonarje.

Za cevelj vedno gledam, da je usnjen in udoben.

Letos sem pa res kar nekajkrat stopila v CCC z namenom, da kupim sandale. Prvo me je zmotila parfumiranost prostora, drugo pa, usnjeni cevlji so redkost, vsecnost se vecja redkost, moje stevilke pa itak niso imeli. Sem bila kar razocarana.

Da ne bo pomote, Daichmann, Humanic, Mass, podobne zgodbe, le da v Massu se imas kar nekaj usnjene izbire, a so cene 150€ za sandale.

Na koncu sem kupila sandale na aboutyou, usnjene, znizane na 33€.

Ne, zaradi smotanih trgovk.  Vedno imajo med sabo glasne, privat pogovore. To je meni zelo moteče in neprofesionalno.

..sem…ene res huuude gležnarje …nosila še pa še…in p a2vojje balarine z gibljivim podplatom – jenny fairy…tudi zelo hvaležne za nogo, nosim še vedno..

Deichmann meni osebno nima lepih sandalov. Pri Massu je pa tak čuden ambient, da mi je prav zoprno stopiti notri.

Sprašujem se, kje kupiti res kvalitetne čevlje?

Sem kupila kar nekaj obutve, cevlje, superge, sandale, ne zdi se mi slaba roba.

Odgovor na objavo uporabnika
ahmm, 25.07.2024 ob 06:52

..sem…ene res huuude gležnarje …nosila še pa še…in p a2vojje balarine z gibljivim podplatom – jenny fairy…tudi zelo hvaležne za nogo, nosim še vedno..

Kupila Jenny Fairy zelo lepe mokasine. Črna in bele. Cena 25 e. Upam da zdržijo vsaj eno sezono.

Čevlji v CCC so mi všeč. Tudi torbice. Imam kar nekaj njihovih, tako čevljev kot torbic. Mi pa malce nagajajo številke obutve – njihova 40 mi je prevelika, 39 pa premajhna. Tako da na koncu nisem prav zadovoljna.

Dana934, 25.07.2024 ob 08:56

Čevlji v CCC so mi všeč. Tudi torbice. Imam kar nekaj njihovih, tako čevljev kot torbic. Mi pa malce nagajajo številke obutve – njihova 40 mi je prevelika, 39 pa premajhna. Tako da na koncu nisem prav zadovoljna.

Zadnjič sem gledala res lepe usnjene sandale s pačkom zadaj čez peto. Ni mi ustrezala ne 39 in ne 40 številka. Ko sem hodila je pašček poskakoval. Nisem jih kupila. Škoda, ker so res lepi.

Anonimno 2822, 25.07.2024 ob 09:07

Zadnjič sem gledala res lepe usnjene sandale s pačkom zadaj čez peto. Ni mi ustrezala ne 39 in ne 40 številka. Ko sem hodila je pašček poskakoval. Nisem jih kupila. Škoda, ker so res lepi.

Torej isto kot pri meni. Ne vem, kakšne noge imajo Poljakinje. Očitno pa drugačne od Slovenk. 🙂

kupujem, 25.07.2024 ob 06:00

Ja, sem ze kar nekajkrat kupila cevlje v CCC, par let nazaj ene super mehke, udobne in usnjene gleznjarje za malo denarja, ostalo pa tudi sandale, salonarje.

Za cevelj vedno gledam, da je usnjen in udoben.

Letos sem pa res kar nekajkrat stopila v CCC z namenom, da kupim sandale. Prvo me je zmotila parfumiranost prostora, drugo pa, usnjeni cevlji so redkost, vsecnost se vecja redkost, moje stevilke pa itak niso imeli. Sem bila kar razocarana.

Da ne bo pomote, Daichmann, Humanic, Mass, podobne zgodbe, le da v Massu se imas kar nekaj usnjene izbire, a so cene 150€ za sandale.

Na koncu sem kupila sandale na aboutyou, usnjene, znizane na 33€.

Meni je nekaj modelov všeč. Kupila sem pa pri njih samo dvakrat. Nenosljivo žal. Trši kot so bili pred 4o leti leti od Peka. Oba para sta šla v kontejner Humane.

Jaz te trgovine zaobidem ,ker kadar sem vstopila v njih nisem našla zase nič kar bi mi bilo tako všeč,da bi nosila. Kar se izbire tiče me trgovine že dolgo ne vidijo več ,ker raje naročam na spletu kot pa v fizičnih prodajalnah .Če pa komu odgovarja drugače tudi prav .

CCC čevlji so narejeni prav za mojo nogo. Me pa pojezi, ko par mesecev po nakupu čevljev vidim, da so enak model zelo znižali. Ampak tako pač je.

New Report

Close