Kupujete čevlje v trgovini CCC ?
Danes sem prvič vstopila v to trgovino. Na prvi pogled deluje urejeno in dobro založeno. Malce se razgledam … sandali, natikači in čevlji delujejo lepi in kvalitetni. Ko sem pogledala od blizi in natančneje, sem opazila malomarno lepljenje, vidno lepilo na čevljih in malomarne šive. Tudi sam oprijem čevljev je bil čuden.
Zoprno je bilo tudi, kjerkoli v trgovini sem probavala čevlje, se je v bližini pojavila ena in ista prodajalka in kao prelagala stvari Prozorno res.
Mislim, tak čuden odnos do strank, me je tako odbil, da nikoli več ne stopim notri.
Vaše izkušnje?
Ja, sem ze kar nekajkrat kupila cevlje v CCC, par let nazaj ene super mehke, udobne in usnjene gleznjarje za malo denarja, ostalo pa tudi sandale, salonarje.
Za cevelj vedno gledam, da je usnjen in udoben.
Letos sem pa res kar nekajkrat stopila v CCC z namenom, da kupim sandale. Prvo me je zmotila parfumiranost prostora, drugo pa, usnjeni cevlji so redkost, vsecnost se vecja redkost, moje stevilke pa itak niso imeli. Sem bila kar razocarana.
Da ne bo pomote, Daichmann, Humanic, Mass, podobne zgodbe, le da v Massu se imas kar nekaj usnjene izbire, a so cene 150€ za sandale.
Na koncu sem kupila sandale na aboutyou, usnjene, znizane na 33€.
ahmm, 25.07.2024 ob 06:52
..sem…ene res huuude gležnarje …nosila še pa še…in p a2vojje balarine z gibljivim podplatom – jenny fairy…tudi zelo hvaležne za nogo, nosim še vedno..
Kupila Jenny Fairy zelo lepe mokasine. Črna in bele. Cena 25 e. Upam da zdržijo vsaj eno sezono.
Dana934, 25.07.2024 ob 08:56
Čevlji v CCC so mi všeč. Tudi torbice. Imam kar nekaj njihovih, tako čevljev kot torbic. Mi pa malce nagajajo številke obutve – njihova 40 mi je prevelika, 39 pa premajhna. Tako da na koncu nisem prav zadovoljna.
Zadnjič sem gledala res lepe usnjene sandale s pačkom zadaj čez peto. Ni mi ustrezala ne 39 in ne 40 številka. Ko sem hodila je pašček poskakoval. Nisem jih kupila. Škoda, ker so res lepi.
Anonimno 2822, 25.07.2024 ob 09:07
Zadnjič sem gledala res lepe usnjene sandale s pačkom zadaj čez peto. Ni mi ustrezala ne 39 in ne 40 številka. Ko sem hodila je pašček poskakoval. Nisem jih kupila. Škoda, ker so res lepi.
Torej isto kot pri meni. Ne vem, kakšne noge imajo Poljakinje. Očitno pa drugačne od Slovenk.
kupujem, 25.07.2024 ob 06:00
Ja, sem ze kar nekajkrat kupila cevlje v CCC, par let nazaj ene super mehke, udobne in usnjene gleznjarje za malo denarja, ostalo pa tudi sandale, salonarje.
Za cevelj vedno gledam, da je usnjen in udoben.
Letos sem pa res kar nekajkrat stopila v CCC z namenom, da kupim sandale. Prvo me je zmotila parfumiranost prostora, drugo pa, usnjeni cevlji so redkost, vsecnost se vecja redkost, moje stevilke pa itak niso imeli. Sem bila kar razocarana.
Da ne bo pomote, Daichmann, Humanic, Mass, podobne zgodbe, le da v Massu se imas kar nekaj usnjene izbire, a so cene 150€ za sandale.
Na koncu sem kupila sandale na aboutyou, usnjene, znizane na 33€.
Meni je nekaj modelov všeč. Kupila sem pa pri njih samo dvakrat. Nenosljivo žal. Trši kot so bili pred 4o leti leti od Peka. Oba para sta šla v kontejner Humane.