Kupujete v TEMU spletni trgovini 2024
jaz kupujem že zadnje leto! vsak mesec si naročim kake malenkosti… od igrač za psa, plaškov za psa (ki so na TEMU cca 6 eur, pri nas hočejo pa 20 ali 30 eur), gospodinjske pripomočke, tudi cunje zase (srajčke so po cca 8 eur, pri nas 25 ali 35 eur identična srajčka), plašče, tudi cevlje, dolge poletne obleke, pižame, igrače za otroke (lego, puzzle,..),…. do sedaj bila še z vsem zadovoljna! številke iste kot pri nas… opereš, zlikaš in kot bi kupila pri nas v butiku… imam zelo dobre izkušnje, en izdelek na naročilo ti celo brezplačno vrnejo kupnino, brez da rabiš vrnt izdelek.
Kitajčki, 10.11.2024 ob 09:23
Kompletna proizvodnja bremz za BMW-je narejena v filiali na Kitajskem šiba nazaj. Plačali bodo še krepke zamudne obresti.
Ne misli, da se ne preverja. Vsaka firma je še posebej zadolžena za kontrolo.
Eden tistih, ki ima za star bmw, nima pa za gume. Da se vidi.☝️😁
Zadeve so pač različne. Tudi cene so različne. Osebno kupim najprej en izdelek (za probo) in če je v redu, kupim še naslednjič. če ne, pač ne, poskusim kaj drugega, morda malenkost dražje.
Zgoraj nekdo sprašuje, zakaj ne podpiramo EU proizvodnje, pač pa kitajsko? To seveda sprašuje nekdo, ki mu finance pač niso težava. Osebno pa resnično ne vem, zakaj bi podpiral EU delavca, še posebno pa EU delodajalca, ki izdelka ne more izdelati/prodajati ceneje kot 300% kitajske cene. Bom pa vesel, ko bom toliko “bogat”, da se o tem ne bom spraševal, pač pa kupil “domače”, pa naj stane kar hoče :-(.
Živijo.
Jaz veliko kupujem na Temu, do zdej je bilo vedno vse super, oblačila so več ali manj sintetična, igrače vse top pa za zelo malo denarja. Če ti kaj ji všeč, daš v aplikaciji vračilo izdelka in za vsako naročilo lahko 1 izdelek vrneš brezplačno. Oni ti takoj na email pošljejo nalepko, jo stiskaš in nalepis na škatlo. Poštnina je brezplačna. Po 5 delovnih dni sem imela kupnino vrnjeno kot dobropis. Lahko pa ti nakažejo nazaj na kartico. Meni je top. 😃