Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kupujmo lokalno, zastrupljeno z pesticidi.

Kupujmo lokalno, zastrupljeno z pesticidi.

Ga ni čez kitajski česen in patagonske lignje. Vam jaz povem. Tako tako, tako ja.☝️😁

No, zdaj si pa lahko predstavljate, kakšni strupi so šele v nelokalnih in neekoloških proizvodih. Dejstvo je, da so lokalni, zlasti oa ekološki produkti podvrženi najstrožjim kontrolam. Če upoštevamo, da imamo v EU najstrožjo zakonodajo glede pesticidov in dodatkov v hrani, je jasno, da je drugje še huje. V Ameriki recimo je dovoljeno vso možno sranje v sladkarijah za otroke, ki je v EU prepovedano. Zato ISTI proizvajalci dajejo v ENAKE produkte drugačne dodatke za ameriški in druge za evropski trg. Tudi če kdaj v naših proizvodih najdemo kakšno sranje, proti ostalim delom sveta jemo vrhunsko hrano.

Malo morgen, kdo verjame tem pravljicam. Marsikatera strupena kemikalija je  drugje prepovedana, v EU so lobisti dosegli da se še uporablja, eden od primera so premazi za ponve in insekticid Glisofat. Lahko ti naštejem še 50 primerov. Pri glasovanju v EU parlamentu , pa so Slovenski parlamentarci glasovali proti prepovedi Glisofata.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno543, 13.11.2024 ob 12:16

Malo morgen, kdo verjame tem pravljicam. Marsikatera strupena kemikalija je  drugje prepovedana, v EU so lobisti dosegli da se še uporablja, eden od primera so premazi za ponve in insekticid Glisofat. Lahko ti naštejem še 50 primerov. Pri glasovanju v EU parlamentu , pa so Slovenski parlamentarci glasovali proti prepovedi Glisofata.

To o glasovanju naše sodrge, ki se valja po bruslju, si velja zapomniti vsaj do naslednjih volitev. Zelo jasen dokaz, da gre za skorumpirane pajace.

Sem imel namen zadnjič kupiti kakije na Primorskem pri kao pridelovalcu na kmetiji, pa so bili vsi v Italijanskih gajbicah.  Pa je neka nona z motiko nekaj kopal, sem jo vprašal , če je pametno kakije tukaj kupiti, mi odvrne: Tale strigon ima 5 dreves kakije,  vsako leto proda 5 tovornjakov, vsako jutro navsezgodej se zapele v Trst na veletržnico, vi pa kupujte domače.  In se je zasmejala.

New Report

Close