Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kurbice 16+

Kurbice 16+

Prejšnja tema je imela en kup balasta, zato odpiram novo.

Kje se torej najdejo 16-letne punce, ki dajo za denar?

Omenjen je bil Intercontinental, menda pa obstaja še več drugih lokacij. Katere so te lokacije?

Spet opozorilo pobesnelim kokošim, da je 16 popolnoma legalno, če se oba strinjata.

Mogoče se zbirajo kje na netu, v kakšnih Facebook skupinah ali podobno?

Odgovor na objavo uporabnika
Peter Pan640, 11.09.2023 ob 08:28

Mogoče se zbirajo kje na netu, v kakšnih Facebook skupinah ali podobno?

Zakaj morajo biti ravno nad 16 let? Dve ali štiri leta gor. V čem ti vidiš razliko, oz. zakaj te tako rajca, da si svojo klobasico vtakneš v komaj odraslo osebo, pedofilni gnoj zarukan?

in zakaj je tako pomembno, 11.09.2023 ob 08:30

Zakaj morajo biti ravno nad 16 let? Dve ali štiri leta gor. V čem ti vidiš razliko, oz. zakaj te tako rajca, da si svojo klobasico vtakneš v komaj odraslo osebo, pedofilni gnoj zarukan?

a misliš da nas 50 letnice palijo?

tak je bolan.

bozomon, 11.09.2023 ob 08:34

a misliš da nas 50 letnice palijo?

tak je bolan.

Prvi, ki se oglaša v prid avtorju, je muslimanček božo. Logično. 😅

Koliko je že bila stara Ajša, ko jo je vaš prerok nategnil? Haha

Nizek body count, ni še trimestna cifra tako kot tvoj. Pa nekatere 16-letne so že prave rakete, ne tega brusit bi bil zločin proti naravi.

Intercontinental? Ja seveda hodijo najstnice v ta najvišje zvezdnični hotel pri nas. Očitno hotela (tudi kakega drugega) od blizu še videl nisi. No, v tega se ziher prosto po prešernu ne moreš hoditi malo noter pa ven, se vmes malo hihitati, kot to počno one (kar je naravna stvar za ta leta). Za receptorja si že slišal? Spodaj niti veliko prostora ni, zato se vsakega prišlega v sekundi zazna in najstnica sama no go….več kot očitno tudi ti retardirana odrasla oseba ne, ker nimaš pod palcem za kosilo tam. Ali zakaj sprašuješ, kje so še? Aha, niti približno spodobnga outfita, tudi čevljev nimaš za tja. Revček.

Body count je pa tako: Ženske, ki se prodajajo, imajo visokega. Fact. In če je ta začela samo pol leta nazaj, ga ima lahko višjega kot “običajna” 32-letnica (namenoma sem dala 2kratnik 16). Ti po vsej verjetnosti računaš še, da ti bo tamala dala brez kondoma, da ti bo sploh stopil in boš kaj čutil, ane? Zaostal si, brez dvoma. Dobesedno in v prenesenem smislu. Da sploh razmišljaš o tem, kaj šele… Ne razmnožuj se!!

Ja, tako se uničuje današnjo mladino. Tudi fante. Dajte pomisliti, da jih poškodujete za vse življenje!

peace

Nikjer se ne zbirajo. To je individualni šport.

PACIENT ERSTE KLASSE, 11.09.2023 ob 09:01

Intercontinental? Ja seveda hodijo najstnice v ta najvišje zvezdnični hotel pri nas. Očitno hotela (tudi kakega drugega) od blizu še videl nisi. No, v tega se ziher prosto po prešernu ne moreš hoditi malo noter pa ven, se vmes malo hihitati, kot to počno one (kar je naravna stvar za ta leta). Za receptorja si že slišal? Spodaj niti veliko prostora ni, zato se vsakega prišlega v sekundi zazna in najstnica sama no go….več kot očitno tudi ti retardirana odrasla oseba ne, ker nimaš pod palcem za kosilo tam. Ali zakaj sprašuješ, kje so še? Aha, niti približno spodobnga outfita, tudi čevljev nimaš za tja. Revček.

Body count je pa tako: Ženske, ki se prodajajo, imajo visokega. Fact. In če je ta začela samo pol leta nazaj, ga ima lahko višjega kot “običajna” 32-letnica (namenoma sem dala 2kratnik 16). Ti po vsej verjetnosti računaš še, da ti bo tamala dala brez kondoma, da ti bo sploh stopil in boš kaj čutil, ane? Zaostal si, brez dvoma. Dobesedno in v prenesenem smislu. Da sploh razmišljaš o tem, kaj šele… Ne razmnožuj se!!

Ja, tako se uničuje današnjo mladino. Tudi fante. Dajte pomisliti, da jih poškodujete za vse življenje!

peace

Clouk ce je sel ta en tukaj makedonc… na bausteli dela…

Slike sm vidu na fb… kao na vrhu pije energi… star tam 22 23…

Po tem bi rekel da hodijo take nezrele wanna be osebe. Njegov mlajsi brat hodi v srednjo… ne znam ti napisat ampak ko sestejes bi rekel da ja… pa tudi clanki so bili kako se tam dogaja prostitucija…

Spa je 30 evrov…

Jst na socialni lahko grem za teden tja…

Kaj je tu peticnega?

Zadnjic sm gledu za nizozemsko… lih za prespat dobis za ta denar… ok malo pretiravam ampak ni to zdej neki ves…

avtor reku sm ti zadnjic. Nimas ti kesa… skupo ti 400e…

Fuko pa bi…

On bi fu-ko eeee…

Zapel se z neko bestijo pred kako srednjo… eto zdravstvena al pa frizerska… mal das u obrate in to je to…

Avto broker ce nimas… samo tudi stane…

Mene sladko malo briga, tudi če zapravim 1000 evrov na noč, ker imam denarja preveč. Intercontinental pač ni najboljša opcija zame, ker me tam malo predobro poznajo. Poskušajte se spomniti še kakšne druge možnosti, vem, da zmorete.

po TV je bilo par mesecev nazaj, da se tam dobivajo in se dogaja marsikaj..

Peter Pan640, 11.09.2023 ob 12:06

Mene sladko malo briga, tudi če zapravim 1000 evrov na noč, ker imam denarja preveč. Intercontinental pač ni najboljša opcija zame, ker me tam malo predobro poznajo. Poskušajte se spomniti še kakšne druge možnosti, vem, da zmorete.

Avtor, ti si bolan pacient. Nujno za prijavit. Upam da te kak oče od kake najstnice tako premlati ko psa in ti kriminalisti v kartoteko zapišejo da si pedofil!! Nikjer ne dobiš več službe in izločen boš iz družbe.

Upam da vam policija pride na sled. Pa boš imel v čuzi pravi intercontinental.

Ne počnem nič nezakonitega, pedofil pa tudi nisem. Hvala vseeno za lepe želje in lep dan tudi vam.

Te punčke, ki se znajdejo v hotelski sobi s sprijenci ali na tik tok, so očitno revne, brez prave vzgoje, starši so jih prepustili ulici, zgled za všečke dobivajo na spletu, te punčke so že duševno mentalno in telesno uničene. Take punčke so nekomu hčerke, sestre …

Da nekoga rajcajo otroci, ki niti ne vedo dejansko, kaj je prava spolnost, je zrelo za prijavo in zdravljenje v ustanovi.

In tvoj argument je, da nisi pedofil, če deklica privoli? Po tvojem privoli tudi dveletni fantek, ki še ne ve za kaj gre?

Dejansko gre za bolane ume in ta forum prosto dovoli pisanje o pedofiliji in prostituciji. Verjetno sami podpirajo te inceste.

Dejansko, take teme bi bilo potrebno brisati! Ampak vse za branje…

Svet je sel v cvet

Age of consent (starost privolitve) je pri nas zakonsko določen na 15 let. Pri tej starosti se šteje, da je oseba sposobna sama presoditi o privolitvi. Sicer je res, da so nekatere punce pri 16, 17 letih res že zelo dobro razvite, vseeno pa priporočam avtorju, da se rajši osredotoči na polnoletne, da mu ne bodo užaloščene monklje sikale in grozile.

Anonimno 3626, 11.09.2023 ob 13:46

Age of consent (starost privolitve) je pri nas zakonsko določen na 15 let. Pri tej starosti se šteje, da je oseba sposobna sama presoditi o privolitvi. Sicer je res, da so nekatere punce pri 16, 17 letih res že zelo dobro razvite, vseeno pa priporočam avtorju, da se rajši osredotoči na polnoletne, da mu ne bodo užaloščene monklje sikale in grozile.

Po

Dokler to zagovarjate, ste bolani in za prijavit. Pika.To ti piše moški!

Če vas res tako moti, lahko spremenite naslov teme v 18+. Meni je v resnici precej vseeno. Slabih namenov pa nimam nobenih, so mi pač všeč mlade punce, ustrelite me.

Peter Pan640, 11.09.2023 ob 14:45

Če vas res tako moti, lahko spremenite naslov teme v 18+. Meni je v resnici precej vseeno. Slabih namenov pa nimam nobenih, so mi pač všeč mlade punce, ustrelite me.

NImas ko epstein… je hceri nrke sluzabnice dajal 200 dolarjev…

Ti bi isto… za dva cika.

Pedofilija na forumu, 11.09.2023 ob 13:38

Te punčke, ki se znajdejo v hotelski sobi s sprijenci ali na tik tok, so očitno revne, brez prave vzgoje, starši so jih prepustili ulici, zgled za všečke dobivajo na spletu, te punčke so že duševno mentalno in telesno uničene. Take punčke so nekomu hčerke, sestre …

Da nekoga rajcajo otroci, ki niti ne vedo dejansko, kaj je prava spolnost, je zrelo za prijavo in zdravljenje v ustanovi.

In tvoj argument je, da nisi pedofil, če deklica privoli? Po tvojem privoli tudi dveletni fantek, ki še ne ve za kaj gre?

Dejansko gre za bolane ume in ta forum prosto dovoli pisanje o pedofiliji in prostituciji. Verjetno sami podpirajo te inceste.

🙂 pa da ne bo pomote. Ni problem v videzu deklet,zgledajo stareje kot jst pri 31ih. Sramotno in zalostno ampak pustimo to.

To je mentalno na nivoju otroka vse pod 25let,generacije so vse hujse.

Da hoces igrati enga dominanca ali fotra pa ja je za na zaprt oddelek.frik ogaben 🙂

In ja pred zdravstveno pa bodo ze noge narazn sam z bmwjem se prpel. Najlazje so tm😅

Frizerska je pomoje najcenej.. isto suas…

Avtor ce bi mel kes bi vedel…

Lej za piksno nikjer..

Gredo v interkontinental… zakaj bi s tabo…

Ne poslušaj zabitega folka tukaj, ki se zna samo pedofil dret, v resnici, pa ne razumejo kaj to pomeni. Ko je punca stara 15 let, je lahko še v osnovni šoli, pa če pistane, jo lahko porivaš kolikor te je volja in zakonskega stališča.

@za prijavit: prijavil boš tipa, ker sprašuje kako pofukat legalno staro dekle, daj prosim krave se ti bodo smejale no. Če te moti, da se lahko 15 letnica odloči, da bo jahala dedka iz DSO, pa daj zakonodajni predlog, da se meja dvigne na 18 let.

če lahko tepe starostnika v domu pri 16 ih, pol je tudi godna za pof….aja to pa spet ne. tele stare frigidne monklje, jim ni pa nikol ok. raj seve kritizirajte stari, ki ste takele vzgojili

Sem bila zadnjič v Primarku, vemo kdo hodi tja, neverjetno koliko lepih,sexy mladih punc, ampak se ve, vse iz bolj socialnih družin..

New Report

Close