Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kvalieta kuhinj

kvalieta kuhinj

kvalieta kuhinj dandanes nemoreš kupiti kvalitetne kuhinje v ikei lesnini ali momax nikakor se ne morejo primerjati z starimi jugoslovanskimi kuhinjami od marles ki si jih delal v mariboru veliko bols kakovost od danasnih kuhinj ki tivrazpadejo po mesecu

Zato jo meni naredi mizar.

ja ker čakaj pol leta da prideš na vrsti

To danes ni več ničemer podobno.

Pohištvo je izdelano iz tanke iverke, vse je ničvredno. Tudi stroji zdržijo malo časa, cene pa v nebo.

Kvaliteta je umrla!

Odgovor na objavo uporabnika
Kuhinja Marles, 25.08.2023 ob 11:27

ja ker čakaj pol leta da prideš na vrsti

ce se je tebi dalo cakati ti cestitam da nisi ubupal in sel v ikeo po shit kuhinjo

Jah, ročno delo zahteva čas in ne, jaz nič ne čakam, kuhinja je bila izdelana  v enem mesecu.

pa vrjetno draga  kot pes kakovost pa neje srednja

samo še klump, 25.08.2023 ob 11:27

To danes ni več ničemer podobno.

Pohištvo je izdelano iz tanke iverke, vse je ničvredno. Tudi stroji zdržijo malo časa, cene pa v nebo.

Kvaliteta je umrla!

naša babi ima se vedno marles ki je se vedno vse deluje brezsibno stara cca 40 let

Kuhinja Marles, 25.08.2023 ob 11:36

naša babi ima se vedno marles ki je se vedno vse deluje brezsibno stara cca 40 let

Mi imamo Svea kuhinjo, ki je stara 30 let in je neposkodovana, nepofaulana, skratka starost se ji jic ne pozna. Bi jo menjala, ker mi ni vsec, a mi je zal menjat nekaj, kar je funkcionalno, zelo ohranjebo in dobronsluzi svojemu namenu.

Tudi pri nas mamo Lipa kuhinjo staro 40 let. Ohranjena, lepa. Je pa res, da ni moderna, male omarice, a še vedno tople in prijetne na ogled.

Ne vem no….

Moja iz Ikee je iz leta 2007, pa še vedno brezhibna.

Menjala bi samo fronte in pult, kot lepotni popravek, ker sem se naveličala barve. Ostalo vse deluje …

Cena: 3000 evrov za 6m dolžine

Lavna, 25.08.2023 ob 22:23

Ne vem no….

Moja iz Ikee je iz leta 2007, pa še vedno brezhibna.

Menjala bi samo fronte in pult, kot lepotni popravek, ker sem se naveličala barve. Ostalo vse deluje …

Cena: 3000 evrov za 6m dolžine

Ljudje imamo različna merila kaj je dobro. Eni ne poznajo kvalitetne izdelave in materialov, kot je abs obroba, blum okovje, kerok pult, nerjavno jeklo za ročke, če jih imam itd.  Pri taki kvaliteti ni nobene zamenjave front, pultov in drugih delov. Moja kuhinja po naročilu narejena ima vse to, kot nova že 18 let. Poznam tudi Ikea kuhinjo, vse razpada pri prijateljici.

Nenya266, 25.08.2023 ob 22:53

Ljudje imamo različna merila kaj je dobro. Eni ne poznajo kvalitetne izdelave in materialov, kot je abs obroba, blum okovje, kerok pult, nerjavno jeklo za ročke, če jih imam itd.  Pri taki kvaliteti ni nobene zamenjave front, pultov in drugih delov. Moja kuhinja po naročilu narejena ima vse to, kot nova že 18 let. Poznam tudi Ikea kuhinjo, vse razpada pri prijateljici.

Se strinjam niti ni tok nujno iz kakšnih materialov sam daje funckonalna in da ne razpada kot ikea lesnina

Svea274, 25.08.2023 ob 18:33

Mi imamo Svea kuhinjo, ki je stara 30 let in je neposkodovana, nepofaulana, skratka starost se ji jic ne pozna. Bi jo menjala, ker mi ni vsec, a mi je zal menjat nekaj, kar je funkcionalno, zelo ohranjebo in dobronsluzi svojemu namenu.

Svea dela dobre kuhinje, kvalitetne in vzdržljive. Mi smo nabavili kuhinjo pri Harvey Norman nekega italijanskega proizvajalca, sestavljali so jo v nekem slovenskem podjetju, saj smo čakali nanjo en mesec, tudi poceni ni bila, za mali prostor kuhinje. Redno jo čistimo, pa ni hudič, da mi je na elementu počil melamin, prav odstopa melamin zaščita na zgornjem robu vrat…žalost.

Tudi moja dva starša še imata danes 28 let staro kuhinjo Svea, nikjer poškodovana,prav masivna iverka.

Tudi nekateri tvoji materiali so za popravit. Jaz imam kerok in je počil pri pečici. Je pa res, da se ga nekak zlepi in pobrusi in je kot nov, brez menjave.

No drugače ima pa mama marles kuhinjo, visok sijaj, staro  40 let. Ene praske nikjer, super se čisti. Slabosti so le, da ni velikih predalov, ampak police. Včasih se zatakne kakšen predal za pribor, saj ni kovinskih vodil, ampak so zarezana v polni les. Namažem 2x letno z milom in so kot novi.

Da smo jo posodbili smo menjali ročaje, pult, dodali še nekaj malenkosti. Kuhinja je kot nova.

Nič več ni res top kvalitete, a če si skrben in paziš tudi Ikeina kuhinja zdrži. A večina vas butar dela s stvarmi kot da so iz titana. Zato pa vse uničite.

New Report

Close