kvaliteta eurospin
Vse čisto vredu.Sem z majhnimi dohodki,ampak jaz sem še vedno mnenja,da nobena hrana ni zanič,ker mora biti vsaka pregledana.Čudno pa mi je,pred leti so vsi šli čez mejo,prav v Evrospin,zdaj je pa to trgovina kao za reveže.Jaz hodim tja in sem zadovoljna kar kupim.In na mesec prišparam vsaj 120 evrov.Kupujem pa vse.Za 150 evrov preživim mesec dni.No naša družina.Kupujem le sadje sproti in kruh,pa še kakšen jogurt in prašek,poli salamo v Mecatorju.Tako,da za hrano dam 250 evrov 4 članska družina.Zelenjavo in krompir imam doma.Pa nam ni hudega,čeprav so dohodki skoraj minimalni.Vedno imam pa zalogo doma.
Generik in Budget se lahko skrijeta pred Hoferjem in Eurospinom.
Sicer pa, so kake stvari v iber zanič, kakšne so spodobne in kake ful dobre. V vsakem diskontu je tako, pa naj bo Hofer, Lidl ali Eurospin.
Konkretno v Eurospinu jaz kupujem čistila, mlečne izdelke, krompir, polnozrnate testenine in še kaj.
Sicer pa, so kake stvari v iber zanič, kakšne so spodobne in kake ful dobre. V vsakem diskontu je tako, pa naj bo Hofer, Lidl ali Eurospin.
Konkretno v Eurospinu jaz kupujem čistila, mlečne izdelke, krompir, polnozrnate testenine in še kaj.[/quote]
hmmm,naj še enkrat preber tvoj in svoj post… Ne vem kaj mi je,ampak…ali sem jaz napisala kaj drugače kot ti? 😛
Če mi ugovarjaš z ni res,potem v tvojem kontekstu pričakujem tudi razumljive proti trditve…no ja,malo za šalo,ne vzemi me preveč resno! 😛
Konkretno v Eurospinu jaz kupujem čistila, mlečne izdelke, krompir, polnozrnate testenine in še kaj.[/quote]
hmmm,naj še enkrat preber tvoj in svoj post… Ne vem kaj mi je,ampak…ali sem jaz napisala kaj drugače kot ti? 😛
Če mi ugovarjaš z ni res,potem v tvojem kontekstu pričakujem tudi razumljive proti trditve…no ja,malo za šalo,ne vzemi me preveč resno! :P[/quote]
Primerjaš s Tuševo, Mercatorjevo in verjetno Sparovo blagovno znamko, ampak Eurospin ima boljšo kvaliteto od teh znamk. To sem želela povedat. Te blagovne znamke so meni res poden od podna, pa sem marsikaj probala, ampak ne kupim več.
V Evrospinu kupujem kar nekaj izdelkov: riž, testenine, sire, izdelke iz paradižnika, jogurti niso slabi jih kupujem tudi občasno, kocke za prižiganje ognja v kaminu, pasje konzerve, balzamičen kis je zelo dober nič slabši od Pointa le da je 1/4 njegove cene. Od čistil pa kupujem prašek za pomivalni stroj, kokr en Meglio, praški za pranje me pa moti vonj, tako, da tega ne kupujem izključno zaradi vonja, kupujm pa belilo.Res, da ne kupujem redno če pa zaidem v to trgovino pa nakupim zalogo. Me nič ne moti če imajo eni Evrospin za trgovino revežev, to so presranci, ki mislijo , da so in, če kupujejo v Mercatorju (morda bo to sedaj minilo ker je hrvaški) pa še nekaj, ne da bi se hvalila, saj me tako ali tako ne poznate, sem finančno dobro preskrbljena.
tudi jaz kupim, če grem mimo, sicer samo parkrat na mesec,sem pa zelo zadovoljna.. mlečne izdelke, testenine, čistila, kakšne kekse, čokolada-…..in tudi jaz nisem revež, če že imate to trgovino za reveže…komot bi kupovala v merkatorju in mi sploh ni treba gledat na ceno, ampak me kvaliteta prepriča…..občasno evrospin, hofer, in pa špar…..drugje ne kupujem…
Jaz ne vem zakaj imajo nekateri ta Merkator za tako fancy trgovino za bogati? haha Meni je Merkator ena izmed najslabših trgovin v Sloveniji, mogoče zaidem vanj 1x letno če je res nujno in se mi mudi. Kupujem pa vedno samo v Lidlu, Hoferju, Evrospinu in pa sem in tja v Šparu. Te trgovine imajo veliko boljšo ponudbo kot Merkator, cenejše in bolj kvalitetne izdelke.
eurospin je odlicne kvalitete. Potrdim vam, ker grejo skozi isto isto izdelki kot grejo za ostale diskonte.
Imam solidno placo pa kupujem tam, ker so mi preprosto njihovi izdelki najboljsi. Redno kupujem za druzino:
Kakav (dalec najboljsi od vseh), integralni riz, polnozrnate testenine, praske za svilo in volno, cistila vseh vrst, krpe za prah, sadje in zelenjavo, paradiznikovo mezgo v steklenem kozarcu s koscki, gorcico, kuhinjske papirnate brisace, vatne blazinice, sojin napitek, leco, strocnice, bucno olje, semena, razne rjuhe sem ze kupila tam in so 100x boljse kot iz lidla ker so iz platnenega bombaza, kupili tudi avtozarnice, za avto sampon in alu folijo, peki papir. Zelo zadovoljna s vsemi izdelki. Ko smo še uzivali mlecne izdelke pa sem jih vedno tu kupovala ker so prima kvalitete.
Mercator ima dolocene izdelke tako zanic da se lahko skrije tako kot ima tudi spin kaj zanic, ampak dragi moji, povsod je isto. Tudi hofer je diskontni pa je tako drag postal z dolocenimi izdelki ki jih non stop drazijo da jih je lahko sram, ker niso tako premium kot oglasujejo.
Skratka, vsakomur svetujem naj sam sproba potem pa si ustvari mnenje. Ampak kvaliteta ne iz moje roke odlicna, zato jih kupujem se naprej.
Redno kupujemo wc papir, troslojni v embalaži z roza zajčkom. Pa makarone, riž, parmezan, njoke, lasagno, paradižnikovo mezgo, smetano za kuhanje, kekse za tiramisu, puding za kuhanje, trije so skupaj pakirani in suhe jurčke. Pa po tri skupaj pakirane majhne konzerve graha in koruze.
Pralnih praškov ne, kupim pa lističe, ki lovijo barve in belilo. Od čistil pa je odlično vse po vrsti, tudi prašek za pranje posode v pomivalcu.
1x mesečno zavijemo v Eurospin in nakupimo našteto.
Tudi jaz grem vsaj enkrat mesečno v Evrospin. Imajo zelo dobra čistila, prašek za pomivalni stroj, kupim tudi toaletni papir, maslo, sir za ribat, tudi mleko ni slabo,alkoholni kis, kantico olja, zelenjavne torteline, ribje konzerve Ondina (so kot rio mare) in še kaj bi se našla. Sem zadovoljna z vsem, kar kupim!
Povej po pravici, da nimaš denarja za nakupr v Mercatorju, ne pa da bluziš neumnosti v smislu, boljše in bolj kvalitetne ponudbe. Eni ste res neverjetni, ker nimate denarja, pljuvate po tistem, česar si pač ne morete privoščiti, res se mi smilite.
[/quote]
Samo tiho bodi. Ti jaz povem moje izkušnje.
Danes smo se zagiftali z njihovimi “burgerji” – mletim mesom pakiranim za burgerje – narejeno v njihovi mesnici.
Nekaj dni nazaj sem pa prinesla domov sir s pretečenim rokom uporabe.
Ta Mercator ni pol p**** mrzle vode vreden!
Naš lokalni Mercator je pa fajn. Moram napisati, no, ko imate toliko čez Mercator. Jaz tudi ne maram velikih Hipermarketov, ker nič ne najdem tam. Naša srednje velika lokalna štacuna je pa fajn, tudi mesnica. Faširanega mesa pa nikoli ne kupim pakiranega. Zmeraj hočem, da ga pred mojimi očmi zmeljejo. In ga. Jaz sem z Mercatorjem zadovoljna, čistila pa tudi jaz kupim v Eurospinu …
Nikogar ne zanima, kaj ti hočeš in tudi tega ne, da za mleto meso stopiš do mesarja in mu težiš kaj naj odreže in zmelje…. Pakirano meso je v prodaji ravno zaradi tistih, ki ne komplicirajo in se nimajo časa loviti miši z mesarjem. Koneckoncev so lahko tudi tisti kosi v vitrini, katere ima mesar naložene pod umetno svetlobo (ki olepša videz mesa), stari oz. z njimi ravnajo tako, da ga okužijo.
Kaj torej sploh hočeš reči, da je problem pokvarjene robe na strani tistega, ki kupuje izdelke, ki naj bi bili užitni?…. Ker pač sami ne poskrbijo zase in kupujejo meso, ki naj bi bilo užitno in je pač pakirano?
Tvoje zadovoljstvo se tega, da prodajajo pokvarjeno meso, res ne tiče 🙂