Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kvaliteta eurospin

kvaliteta eurospin

Kakšne neumnosti nekatere piše. Eurospin je italijanska trgovina in na Primorskem koncu Slovenije zelo cenjena. Imajo dobro italijansko robo, ki jo dobiš po ugodnih cenah. Mercator je pa žal najslabši trgovec pri nas. Visoke cene, kvaliteta pa…. zelo pod vprašajem.

Kako je pa kaj z zaposlitvijo v Eurospiu na tektilnem oddelku?

Ima kdo kakšne izkušnje,

l.p.

Meso, pralni praški,  testenine, fižol, koruza v konzervi..

Pogledaš “izdelano v obratu…” in po naslovu najdeš tovarno, ki je večinoma znana slovenska ali ex Yu tovarna, avstrijska, poljska itd. ali seveda italijanska, super je tudi  madžarsko meso. Sokovi so tudi Dana Mirna, avstrijski in drugi. Vmes so tudi slabi izdelki, večinoma neki no-name italijanski proizvajalci, ki se jih izogibam. Drugače pa je Eurospin izredno dobra trgovina, če znaš izbrati izdelke. Kupim za cca 100-120 eur mesečni nakup in prihranim cca 20-30 eur.  Npr. kefir Ljubljanske mlekarne (piše le iz obrata Tolstojeva, LJ) nekje 0,70 proti 1,60 eur drugje in če vzamem 5x imam 4,50 eur že v žepu.

Odgovor na objavo uporabnika
za mene je, 21.08.2014 ob 18:01

Vse čisto vredu.Sem z majhnimi dohodki,ampak jaz sem še vedno mnenja,da nobena hrana ni zanič,ker mora biti vsaka pregledana.Čudno pa mi je,pred leti so vsi šli čez mejo,prav v Evrospin,zdaj je pa to trgovina kao za reveže.Jaz hodim tja in sem zadovoljna kar kupim.In na mesec prišparam vsaj 120 evrov.Kupujem pa vse.Za 150 evrov preživim mesec dni.No naša družina.Kupujem le sadje sproti in kruh,pa še kakšen jogurt in prašek,poli salamo v Mecatorju.Tako,da za hrano dam 250 evrov 4 članska družina.Zelenjavo in krompir imam doma.Pa nam ni hudega,čeprav so dohodki skoraj minimalni.Vedno imam pa zalogo doma.

TIne verjamem, res ne!

Na teden morda,  če se potrudiš, nikakor na mesec!

so stvari, ki jih nikoli več ne kupim. Drugače pa dost dobra roba.

Odgovor na objavo uporabnika
Ne, 30.10.2024 ob 21:06

TIne verjamem, res ne!

Na teden morda,  če se potrudiš, nikakor na mesec!

Ja ja na teden, ker je njen post iz leta 2016 !

New Report

Close