Kvaliteta Lelosi, Pikaluna, ….. pajkic
Imam ene lelosi, ko jih potegneš iz paketa, je veliko zadovoljstvo. Prijetno mehke, lepe. Tu se pa ustavi. Za šport jih odsvetujem. Ne dihajo, prevroče je v njih. Imam 100x raje navadne pajkice iz Decathlona za par eurov. Ker sem sicer te poceni potrgala in ker je bila epidemija in zaprte občine, meje ipd, sem morala uporabljat lelosi, kljub nelagodju pri športu. S pranjem je tudi material spremenil svoj izgled, grozno vlečejo nase prah, živalske dlake (imam mačko), celo ko jih operem in takoj oblečem – če jih na sebi uščipnem, dvignem in spustim kot da bi napela fračo, se iz njih ko udarijo ob nogo spusti oblak prahu. Pa stanjšajo se in postanejo nekoliko prosojne. Zame je NE. Prav gotovo ne bom nikoli več kupila.
V lelosi se počutim kot da bi imela na sebi nogavice. Meni enostavno ne pašejo za šport absolutno ne. Premrzle za zunaj, občutek da vse čez njih piha. Kot sem rekla, občutek kot da sem v nogavicah, kar mi pa ne ustreza.
Veliko boljše so adidas ali UnderArmour, ki so kompakte, dihajo in imajo dovolj visok pas, da stisnejo ravno prav. Me pa zanimajo Alpine Princess, ker sme tudi že slišala kar nekaj negativnega in jih zato še nisem kupila. Lelosi sem pa kupila, enkrat oblekla in prodala naprej.
mam ene, 30.08.2021 ob 09:33
Imam ene lelosi, ko jih potegneš iz paketa, je veliko zadovoljstvo. Prijetno mehke, lepe. Tu se pa ustavi. Za šport jih odsvetujem. Ne dihajo, prevroče je v njih. Imam 100x raje navadne pajkice iz Decathlona za par eurov. Ker sem sicer te poceni potrgala in ker je bila epidemija in zaprte občine, meje ipd, sem morala uporabljat lelosi, kljub nelagodju pri športu. S pranjem je tudi material spremenil svoj izgled, grozno vlečejo nase prah, živalske dlake (imam mačko), celo ko jih operem in takoj oblečem – če jih na sebi uščipnem, dvignem in spustim kot da bi napela fračo, se iz njih ko udarijo ob nogo spusti oblak prahu. Pa stanjšajo se in postanejo nekoliko prosojne. Zame je NE. Prav gotovo ne bom nikoli več kupila.
Bi se vam dalo na decathlonovi strani najti pajkice s katerimi ste zadovoljni in delit tukaj link? Hvala
Živjo, imam Lelosi in Pikaluna pajkice in sem osebno bolj zadovoljna s Pikaluna, ker nase ne vlečejo dlak in ostalih bauckov kot Lelosi (kar se je že omenilo), so mehke, raztegljive in imaš občutek pajkic, ni pretopel material in so super za poleti. Sploh biker shorts. Sem čist navdušena nad njimi pa še cenejše so kot Lelosi. Pikaluna pajkice uporabljam tudi za šport oziroma za v hribe in v vročih poletnih dneh sploh nimaš občutka, da jih imaš na sebi in ne povzročijo dodatnega potenja.
Meni osebno lelosi za sport totalen poden od pajkice . Da za 30 evro dobis pajkice ki so na alibabi za 3 evre . Hvala lepa. Vsi jih hvalijo zato sem probala tudi sama, samo razocarjanje na veliko. Ne bom vec kupila . Mogoce so za ležanje na kavcu ok. Da ne govorim o trenirkah ki jih majo . Brutalne cene ,za tak denar si grem rajsi kupiti dvoje nike, ki lahko recem da je sigurno kvaliteta .
Jaz sem pa totalno navdušena nad Alpine Princess izdelki in pajkicami. Material kakovosten, prijeten, krojene za žensko telo, da v njih izpadeš še elegantno. Ja, dražje. Ampak meni vredne. Primerne za prave pohodniške avanture, ker so tople in odbijajo vodo. Skratka – zvesta stranka sem. Pa res zadovoljna z njihovo komunikacijo s kupci.
Lolita729, 10.01.2022 ob 22:15
Jaz sem pa totalno navdušena nad Alpine Princess izdelki in pajkicami. Material kakovosten, prijeten, krojene za žensko telo, da v njih izpadeš še elegantno. Ja, dražje. Ampak meni vredne. Primerne za prave pohodniške avanture, ker so tople in odbijajo vodo. Skratka – zvesta stranka sem. Pa res zadovoljna z njihovo komunikacijo s kupci.
A se plačuje samo s Paypal-kartico ali lahko tudi s kakšno drugo ali predplačilom napr.?
Meni so AlpinePrincess obupne. Pričakovala veliko, na koncu totalno razočaranje. Material katastrofa, trde, neraztegljive, neudobne, dol mi lezejo (kljub temu, da mi niso prevelike/premajhne). Skratka edina pozitivna stvar je vzorec. Za 60 eurov bi raje kupla od nike, adidas ali underarmour (ki jih lahko dobiš še ceneje). Glede lelosi bi se pa strinjala z ostalimi, da so fajne, ampak jih ne priporočam za šport.
Moja kolegica pravi, da so najboljše https://www.sportne-pajkice.si/
Mene pa zanima kje za vraga bi jaz dobila pajkice za mojo rit, ker se vsa zgodba ponavadi konča pri št 48,redko kje majo 50 ali 52,jaz bi rabila večje (vsaj 56 ali 58)in če se bi dalo nosečniške, ker mam velik trebuh.
Hvala za odgovore, tisti k mislite komentirat v smislu shujšaj p…….. debela, si prhrante trud, ker ne mislim hujšat. Kile so moje in jaz jih nosim,pika basta.
Jaz sem tudi narocila Alpine Princess, sem si jih ze dolgo casa ogledovala, ampak odlasala z nakupom, ker so tako drage. Zdaj sem jih narocila, pricakovala sem veliko, ampak sem razocarana. Kompresija je res ok, vzorec ful lep, ampak material je trd, kar me pa najbolj moti, je pa to, da se to trdo blago naguba v pregibu kolena in to je res neudobno, tisci. Jih bom vrnila. Za tak denar bi mogle biti tip top pajkice. Malo me je razocaralo tudi to, da jih stancajo v Pakistanu, kar dejansko pomeni da jih poceni naredijo, tu pa prodajajo zelo drago. Bi razumela taksno ceno, ce bi bil to v celoti slovenski izdelek, tako pa se mi zdi cena pretirana.
Sem pa zelo zadovoljna s Pikaluna. Za pozimi za noter so top, res mehek material, dejansko kot druga koza. Za pozno spomladi in poleti pa kot so ze predhodnice napisale, so pretople. Tako da priporocam dolge za hladnejso polovico leta, odsvetujem pa nakup 3/4 ali kratkih, ker so prevroce.