Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kvaliteten dežnik

Kvaliteten dežnik

V tem deževju sem spoznala, da sem praktično brez dežnikov. Vse je polomljeno, tako ali drugače.
Kje kupiti res kvaliteten dežnik, ki me ne bo izdal že ob prvem nalivu?

*************************************************** Imagine all the people living life in peace ...

mislim pa da je to iskanje misija nemogoče. vsaj pri meni je tako

http://www.burberry.com

za malo denarja dobiš malo muzike. sem izkusila na lastni koži in ko sem imela vsega poln kufer sem šla v Namo, v pritličju imajo zelo lepe marele, drage vendar tudi zelo robustne in kakovostne. tamala košta 15 eur, kupila sem si veliko za 22. imam jo pa že kakšno leto. kar je zame rekord.

doppler definitivno; so lahke, lušne in zelo kvalitetne – zato malce dražje;

doppler, perletti ali knirps

To so mislim da še edine tri evropske tovarne dežnikov. Ve ostalo je cenena kitajska roba. Pred kratkim sem si kupila enega dopplerja v maxiju. In je super:)

Mah, jaz sem jo pred leti kupila od . ušlo ime … tm ko imajo zelo drage kovčke … aja, samsonite! No, marela je koštala pol plače, če karikiram, polomila se mi je pa v slabega pol leta, tak da a-a, ne kupujem več dragih dežnikov.

Ne razumem, kaj delate z marelami, da jih uničite?
In kaj naj bi bla tko huda kvaliteta pri mareli?
Jaz imam eno burberry, tako orng, sem si jo kupila, ker mi je bla všeč. Pa je sploh ne uporabljam, ker je težka ko hudič.
Imam pa 3 take čist simpl marele, kupljene po štantih (2 na potovanjih, ko nas je ujel dež, po 6, 7 evrov), že kar nekaj let, pa zgleda, da še kar bodo nekaj časa.

New Report

Close