Kvaliteten moski
Ce lahko punce ocenite od 1do10 kako pomembna se vam zdi dolocena lastnost, kjer je 10 zelo pomembna in 1 ne pomembna. Lahko tudi navedete kaksno dodatno lastnost, ali pa lastnost ki vas odbija. Najbrz bo marsikdo z zanimanjem prebral odgovore, zato se kar malo potrudite z odgovori, ker je vprasanje zanimivo.
-Kaksen ima CV in koliko zasluzi
-Izgled
-Se zanima za zensko
-Veliko casa nameni sportu
-Je razgledan
-Popoldneve izkoristi za sport/izobrazevanje/druzenje in NE gledanje fuzbala
-Ima cilje in dela na tem, da jih uresnici
-Je delaven, ima veliko energije
-Je zagrizen v delo, sport
-Kaksen ima CV in koliko zasluzi 10
Izgled 9
-Se zanima za zensko 8
-Je delaven, ima veliko energije 7
-Ima cilje in dela na tem, da jih uresnici 6
Ostalo pa za tem.
-Kaksen ima CV in koliko zasluzi: 6
-Izgled: 8
-Se zanima za zensko: 8
-Veliko casa nameni sportu: 4
-Je razgledan: 10
-Popoldneve izkoristi za sport/izobrazevanje/druzenje in NE gledanje fuzbala: 5
-Ima cilje in dela na tem, da jih uresnici: 10
-Je delaven, ima veliko energije: 9
-Je zagrizen v delo, sport: 5
– Smisel za humor: 10
– Ni posesiven, razume, da ima ženska svoj lajf poleg skupnega in svoje hobije: 10
– Zna biti in živeti sam: 10
kvaliteta je širok pojem. zadovoljivo je če je dober mož in fotr. kvaliteta z leti upada obem spolom.
Tak, da ob pogledu nanj skoraj ne moreš dihat. Ko te poljubi, se ti zdi, da si v onostranstvu. Ko te ljubi, si skupaj z njim svet in vesolje hkrati.
Kje živiš, pa spiš?
Kje živiš, pa spiš?[/quote]
Ja pri svojem ljubem, ane 🙂
top shit je ko ni najbolj pomembno to da se zanima za žensko, se pravi če ima dober CV, njih ne briga če je tip gej, ker je CV > spolno usmerjenostjo
TROLOLOLOL
Samo pove da ženske rabijo več keša kot spolnost 🙂
Samo pove da ženske rabijo več keša kot spolnost :)[/quote]
Potem pa jokajo tu, ker jih je zapustil, pa, da ni pozoren, pa nežen, pa da preveč športa, ne pospravlja za sabo,… Denar, kar naenkrat ni več v ospredju,, ker čeprav si vse lahko kupijo jim nekaj fali, pa ne vedo, kaj je to.
Še bolj smešno je, ko so v drugi temi čisto ven padle, ko se je pisalo, da tudi moški pri STAREJŠI ženski gledajo TUDI koliko zasluži oz CV oz koliko premoženja ima. So čisto ven padle, čeprav je pisalo, da to gleda SAMO pri starejši(h)[/b], da uravnoteži starost.Ker zakaj bi drugače vzel pred mlado? Pri mladi pač ne. Samo tega niso videle, so v svoji glavi pretvorile v, da pri VSEH išče BOGATO/premožno. Pa je bilo jasno napisano, da bi vzel TUDI starejšo, če bi imela premoženje. Potem so pa začele, da bo za vedno ostal sam (niti ni napisa a je sam al ne, so kar predpostavile:) s takim mišljenjem pa da je nedonošenček k išče mamico. A začuta te iste “vsi enaki, vsi enakopravni” imajo kar visoko rangiran zaslužek/CV, še posebej glava akterka k jamra, da ni dobrih tipov ima to za NAJBOLJ pomembno (10). Verjamem, da tak k ma to 10 gleda 33+ kokle ja 🙂 Matkič dobro si videl ja. To a se zanima za žensko je drugorazrednega pomena? Te preseneča?
Sej ne vejo zase itak. Dvojni standardi, kot njim paše.
Stvar interpretacije kaj komu pomeni “se zanima za žensko.” Moja je taka, da če bi dala 10, bi mi to pomenilo, da želim 100 % pozornost in to, da je non stop na voljo. Pa si tega pač ne želim, se mi ne zdi realno, ker tudi jaz tega ne morem nuditi. Želim 80 % pozornosti drugega in 20 % časa zase. Ne vem pa kako si je avtor posta to predstavljal. Ni mi pa jasno, kaj ima CV vezo s tem. Matkič?
Bravo, Femi! Na podlagi (le!) dveh konkretnih odgovorov posplošuješ na vso žensko populacijo, odličen in res reprezentativen vzorec :/ Daj vsaj link na tisto temo, jaz na njej nisem sodelovala, tako da imaš še slabše izhodišče za posploševanje na vse ženske.
A to ti je novo? Je kar nekaj javnih (tajnih) primerov pri nas, ko ima (premožnejši jasno) gej otroka z lepotico. Pač se tako zmenita, ona ima lepo otročka, za katerega ve, da mu bo lepo vsaj finančno preksrbljeno., bo dedoval pa vse. Ona tudi dobiva žepnino in veliko ugodnosti. On tudi dobi otročka, zajebe zakonik in okolico. Navidez sta se razšla, pač se ni izšlo in od razočaranja od potem kar ostane sam, brez ženske. Ona si lahko najde “drugega”. On pa neuradno polni čreva z moškimi 🙂 Delata krvavice pa to;)
Jah, ne vem no, če se jaz ne zanimam za ženske, je nepomembno vse ostalo kaj ti na meni ceniš ali ocenjuješ je tako? Predvideval bi da je spolna usmerjenost moškega torej zanimanej za ženske (generalno gledano) na prvem mestu. Pač predvideval bi, da če je tip gej in vse ostalo ima top, ti to glih ne pomaga ane?
Jah, ne vem no, če se jaz ne zanimam za ženske, je nepomembno vse ostalo kaj ti na meni ceniš ali ocenjuješ je tako? Predvideval bi da je spolna usmerjenost moškega torej zanimanej za ženske (generalno gledano) na prvem mestu. Pač predvideval bi, da če je tip gej in vse ostalo ima top, ti to glih ne pomaga ane?[/quote]
Ja, to itak. Se čisto strinjam. Samo jaz sem “se zanima za žensko” interpretirala kot to kar sem napisala, ne kot spolno usmerjetnost. Če se gleda kot gej ali negej, bi dala 10. Če se gleda a želim non stop 100 % pozornosti, pa ne.
Kot prvo, jasno piše, da gre za populacijo žensk iz DRUGE TEME, ne za celotno populacijo?
Kot drugo pa ta ISTA ženska v drugi temi obsoja gledanje po premoženju moškega pri STAREJŠI ženski.
Jasno je napisal, da bi to gledal samo pri starejši, to bi bil tudi pogoj, da bi jo sploh vzel pred mlajšo. Pa še posebej je napisal, da stare sploh ne išče, ampak da bi sploh pomislil o tem, bi morala imeti premoženje.
Samo tega niso več videle. Prebrale so takole “Prasec išče samo bogate ženske, zato bo večno sam.” Nič ni napisal ali je sam ali ne, pa izpostavil je to gledanje ZGOLJ pri starejših. Medtem k tukaj ženske niso nič določile let, tako da sklepamo je tej dotični prihodek/CV pomemben pri vseh, mlad al star, kljub temu da je sama 33+, mora bit tip 10/10 po CV/prihodkih, pol se pa čudi, da tak k to ima raje vzame…. Ja ni več pravih tipov ti šment 🙂
V TEJ TEMI:
V DRUGI TEMI:
http://med.over.net/forum5/read.php?124,10651021
Jah, ne vem no, če se jaz ne zanimam za ženske, je nepomembno vse ostalo kaj ti na meni ceniš ali ocenjuješ je tako? Predvideval bi da je spolna usmerjenost moškega torej zanimanej za ženske (generalno gledano) na prvem mestu. Pač predvideval bi, da če je tip gej in vse ostalo ima top, ti to glih ne pomaga ane?[/quote]
Ti tipi slej k prej postanejo geji. Po 10 letnem obdobju copatarstva si pomoje že čist druga oseba.
Taprav dec bo te ženske potrebe, kriterije poslal v ku*rac. Resnica, ki jo eni tu težko pogoltnete, ker ste že cel life žrtev sistema, zdej bi vas blo pa sram vn pridt.
Še eno obsojanje iz te iste druge teme, ko je tip omenil premoženje ženske, ko gre za starejšo, SAMO ZA STAREJŠO, tukaj pa vam je to generalno pomembno in še huje, ne glede na to kok ste same stare:)
[/quote]
Ahaaaa. Meni se zdi čisto legitimno in normalno, da imajo ljudje različne kriterije in različne scenarije oz. kombinacije kriterijev. In vežeš se res s človekom, ampak je le-ta skupek vsega: letnice rojstva, frišne maternice (lol), stanovanja, avta, hobiji ipd., ki itak kažejo na karakter in ga lahko tudi definirajo. Na začetku odprtja te teme sem mislila, da bodo ženske bolj odgovarjale (konkretno, ne z nekimi floskulami), pa sem vmes pomislila, da ne, ker bi tako ugotovile, da tisto, kar želijo, da moški ceni pri njih (karakter, ljubezen ipd.) ni enako temu, kar one cenijo in iščejo pri moškem. Vsaj v isti meri ne.
!Matkič tole je mišljeno zate, čeprav vem, da bom z odgovor kot suho listje na razbeljeno žerjavico tukajšnjih žensk.
Pa v tem je fora Matkiče. Če se ti, MOŠKI. Grobo/procentualno/večinsko gledano se moški lahko (v sili) LE na podlagi SLIKE odloči kateri ženski BI naredil otroka, ostali parameteri so nerelevantni. Pogosto gre to za dobre primerke, praviloma mlade. Vse ostalo je manj oz nepomembno. No v tej temi je tudi OPRAH, samo vemo zakaj. Pri takem denarju bi ga marsikdo v opico vtaknil.
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=164581691
Prav tako pa se ženska lahko (v sili) odoči kateremu se bo dala oplodit LE na podlagi njegovega (velikega) premoženja (ne družinskega – med nogami, ampak bančnega). Bi te presenetilo koliko srečno zaljubljenih (lepih) žensk, bi nastavilo drugemu za dobro preživnino. Probaj sam, vprašaj malo če bi imela s tabo otroka za 2k/mesec za 30let:) Veš kaj mi je ena srečno zaljubljena rekla na ta hipotetičen primer (bila je noro zaljubljena v svojga tipa takrat, zdaj sta poročena), da bi ne samo imela otroka s takim, tudi živela bi z njem. Zato tudi bogatemu geju danes ni problem do otroka, v najslabšem primeru gre do prve lepe kenarce k dela preko študenta za PODminimalca pa ji reče, glej takole je, boš dobila 500eur/mesec preživnine, stanovanje. Skleneta pogodbo, potem pa se ona oplodi z njegovim lončkom.
Po naravi stvari, genetike smo moški PREDISPOZICIJSKO lovci na lepe=zdrave ženske (ko iščeš mati svojih otrok) in vse ostale je drugorazredna tema. Ko pa se ženska stara (sploh ko ne iščeš mati otrok), ko ji lepota=zdravje=rodnost pada, pa gledaš tudi ostale stvari (in poglej začuda, med njimi je tudi denar, samo če tip to gleda pri stari koki je to greh). Zato tudi mnogi naredijo neumnost, naredijo otroka mladi ženski – ljubici, čeprav se hočejo zadržat oz ga potegniti ven, narava je premočna. Pri vrhunskih ženskah narava naredi svoje, redko kdo bi ga uspel pravočasno ven uzeti, če bi mu ona nastavla brez zaščite, čeprav bi prej na otrokih (ironija) prisegel, da je ne bo oplodil.
Ženska na drugi strani ima sposobnost, da se med seksom, tudi tik pred vrhuncom, odloči da bo prekinila odnos/akt, če ji kaj ne paše. Pa ženske tudi po naravi lažje nastavijo za dobrine/denar, tako je. Sploh za manjše zneske. Npr. če boš vzel naključno izbrane tipe in rekel, da bodo dobili 50EUR, če eno grdobo nabrišejo, kakšno staro mamco npr, k si jih želi… Boš dobil bistveno manjši odstotek ven, kot boš to dobil pri ženskah, k bi imele za nalogo nastavit enmu grdavžu/starcu za isti znesek. Ženske so po naravi nore na denar (kurbe – pozitivno mišljeno), moški pa na videz (površinski – pozitivno mišljeno), grobo gledano. Vse ostalo je samo še plus.
Presenetljivo pameten odgovor si dala. To je pravilen, zrel in odrasel odnos oz. gledanje na stvari:) Se strinjam z vsem.
Evo to se je zgodilo. Si videl Bruce Jennerja k je kar Catlyn postal. Prej olimpijski prvak, danes pa “ženska”. Sej če pogledaš s kero babo je bil, ti je razumljivo, ker una je bila kot moški s p. Dominantna za cel bataljon, ni mel najmanjše besede. Tok let so ga jebali v rit, da se je sedaj kar v žensko spremenu, kar je nemogoče. V žensko se spremenijo samo tipi k si en morjo priznat, da so fags in raje postane “ženska”, ker potem kao ni fags… Isto kot tipi porivajo ladyboye pa shemale v rit, ker to kao ni fag, je ženska.
Zanimanje za zensko je misljeno, da je moskemu ona res prava, da je v njo zaljubljen. Nasprotje temu je nekdo, ki je sicer zazeljen pri zenskah ni pa v nobeno posebej zaljubljen.
Forum je zaprt za komentiranje.