Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kvaliteten moški?

Kvaliteten moški?

Lepo, da imaš samo “pomembno” družbo, ampak več kot 1/5 prebivalstva zasluži minimalca. Zraven tega imamo 130.000 brezposelnih (ki ne zaslužijo nič) – to so registrirani, v praksi jih je precej več, zraven pa še en kup 30+ starih, ki se šlepajo preko napotnic, kar pomeni, da v veliko njih ne zasluži niti minimalca (če bi upošteval malico, prevoz in plačan dopust). Statistično to pomeni, da bi od 10-ih tvojih prijateljev morali trije imet približno minimalca in 5 od 10-ih mora zaslužiti manj od povprečne slovenske plače, se pravi manj kot 1002 eur neto.

Torej, ali se giblješ izključno med šefi, ali pa ti večina debelo laže o tem, koliko zasluži.

popravek: več kot 5 od desetih, zaradi zgoraj omenjenih razlik v plačah.

Zame je kvaliteten moski tisti, ki me vsak dan objame, razvaja, skratka me ima rad. Ostalo so malenkosti.

tisti / tak h kateremu se bejbe vračajo po repete ☺

Če ne poznaš nikogar, ki ima pod 900, je to teoretično mogoče, če živiš v LJ in se giblješ samo med visoko izobraženimi, ki imajo vsi primerno delovno mesto.

Drugače pa ljudje navadnih poklicev zaslužijo 600 – 700, tudi amrsikdo na šalterju dobi 600, recimo v sorodstvu imam eno s faksom, ki dela v javni upravi, pa dobi 800, sorodnik mi rešilca vozi, pa ima pod jurja, njegova punca je zdravnica, pa ima okoli jurja, ker je začetnica, varnostniki recimo pridejo tudi na 900, ampak če delajo cele dneve…

Bo kr res, da večina Slovencev zasluži pod 900.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ja, ampak na temu forumu majo vsi (z izjemo Matkića) 2000 eur neto 🙂

Jaz imam nic 😀

v glavi? 😉
verjamemo… 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

A se boš požru?

v glavi? 😉
verjamemo… :D[/quote]
Tebi je moj svet tako nepredstavljiv, da lahko verjames le svoji domisljiji. 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report