Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kvaliteten tip

Kvaliteten tip

Charles Bukowski je bil kerlc. Ne pa te novodobne dobričine, ki pišejo, jaz sem lep, prijazen, počesan, v resnici pa babe v lajfu še niso povohali.

Začnite pit kot Bukowski, pohajkovat po raznih beznicah, se drogirat in tudi za vas se bo našla rešitev, da prebrodite svojo življenjsko bolečino..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

To je enostavno to, da si si napačno izbral….. he,he,he…[/quote]
To bi izjavila popolna Mona. 🙂
Nekatere mislijo, da je naloga moškega, da zadovolji vse ženske želje in pričakovanja. Če ona ni zadovoljna, je problem v njem, ker je napačno izbral, ona pa žrtev in (spet) nezadovoljna.

Sicer pa nisem pisal zase, saj je moja zadovoljna z mano. :)[/quote]

Napisala sem zadovoljna s tabo, ne zadovoljna in da so zadovoljene vse njene želje in pričakovanja. Nauči se brat.

Jaz berem med vrsticami, ker se tam skriva resnica. 🙂

Meni se pa zdi, da je Spider mogoče kvaliteten tip. Se opravičujem ostalim, ker ne berem vsega in ne poznam vseh virtualecev. Mogoče je tu gor še kak ok.
Deluje razgledano, ni sovražno nastrojen proti ženskam (to so tisti, ki ženske ne morejo dobiti), zna bit, da ima tudi kake hobije, očitno je samostojen, ne rabi babnice, da mu pere gate, ker zna sam.
Ja, to ti je dec.
Tisti, ki kar naprej udriha po ženskah, je jasno, da je ženskam nezanimiv.

No, potem se pak nauči brati med vrsticami.

Kakšne cifre ?[/quote]
Očitno si je zaželela tvoje cifre. Telefonske, katere pa. :))[/quote]
Ma kaki, tel cifre lahko sama najde, kolikor vem jih že ima…he,he,he
Njo sedaj zanimajo še tiste druge 😉

To je enostavno to, da si si napačno izbral….. he,he,he…[/quote]
To bi izjavila popolna Mona. 🙂
Nekatere mislijo, da je naloga moškega, da zadovolji vse ženske želje in pričakovanja. Če ona ni zadovoljna, je problem v njem, ker je napačno izbral, ona pa žrtev in (spet) nezadovoljna.

Sicer pa nisem pisal zase, saj je moja zadovoljna z mano. :)[/quote]
Ma saj veeeeem, mišljeno je bilo na splošno kot moški 🙂

Sploh pa, kako je GF prišla do nekih cifer, saj nobena druga ne omenja in ne pogojuje kvalitete moškega s ciframi. 🙂

Sploh pa, kako je GF prišla do nekih cifer, saj nobena druga ne omenja in ne pogojuje kvalitete moškega s ciframi. :)[/quote]
Eh,GF je imela v mislih stevilo vrlin,zacensi od mojega komentarja naprej.
Drugace cistk na prvo zogo po komentarjih sodec bi bili za moje pojme kvalitetni monovci: Watamaro,Spider,DX pa recimo Svezelocen,ko/ce raspuca locitev in preteklost,zaenkrat ma se mal tezav.:)
Itak da ni nujno in so samo verbalno mocni;D

Ženske, odgovor je samo en: “moj mož in oče mojih otrok”. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Sploh pa, kako je GF prišla do nekih cifer, saj nobena druga ne omenja in ne pogojuje kvalitete moškega s ciframi. :)[/quote]
Drugace cistk na prvo zogo po komentarjih sodec bi bili za moje pojme kvalitetni monovci: Watamaro,Spider,DX pa recimo Svezelocen,ko/ce raspuca locitev in preteklost,zaenkrat ma se mal tezav.:)
Itak da ni nujno in so samo verbalno mocni;D[/quote]

A ti si našla še 3 druge tu gor, poleg Pajkca :).
Bom pozorna nanje, jih še nisem opazila.
No pa smo tudi na monu našle par dedcev.

Te vrline si lahko vsak razlaga po svoje, kot komu ustreza. Šele v življenju v dvoje, se pokažejo razlike in zna biti potem hudič v tistih podrobnostih. 🙂
Na primer…Imamo različna pričakovanja in cilje. Nekdo, ki je bolj skromen, bo povedal, da izpolni skoraj vse svoje cilje. A za drugega to ne bo dovolj, pa čeprav bo tisti skromen povsem zadovoljen.

Mogoče je to njena poklicna deformacija? Ona gleda na svet preko številk in potem vse strpa v razpredelnice, tut moški nismo izjema 😛
Spomnim se, da je enkrat povedala, da z moškimi, ki imajo pod 17 si nima kaj pomagat 🙂

Očitno si je zaželela tvoje cifre. Telefonske, katere pa. :))[/quote]
To bi lahko vprašala preko ZS. Menda ve, da se cifre na daje javno. :)[/quote]

Otrokeci.

…kerlc? Hahahah, zapita propalica, ki je svoje bolane fantazije izlivala na papir kar za šankom, ker se teh istih reči čez pol ure ni zmogel več spomnit…

…kerlc? Hahahah, zapita propalica, ki je svoje bolane fantazije izlivala na papir kar za šankom, ker se teh istih reči čez pol ure ni zmogel več spomnit…[/quote]

Ti se kar tolaži.
Zapitek gor ali dol, bil je odličen pisatelj in imel je na kupe žensk. Tebi to še treznemu ne uspeva, kaj šele pijanemu.

…kerlc? Hahahah, zapita propalica, ki je svoje bolane fantazije izlivala na papir kar za šankom, ker se teh istih reči čez pol ure ni zmogel več spomnit…[/quote]

Ti se kar tolaži.
Zapitek gor ali dol, bil je odličen pisatelj in imel je na kupe žensk. Tebi to še treznemu ne uspeva, kaj šele pijanemu.[/quote]

😀

Moj način življenja ne vsebuje pijače in pobegov v svet omame. Kupi žensk me tudi ne zanimajo, zadovoljen sem z eno kvalitetno, ki mi paše v vseh pogledih. Iščem in bom tudi našel, problem je le slaba življenska izkušnja in posledično malo več previdnosti. To ni nekaj kar bi zame predstavljalo oviro, ker sem sicer zelo odprt in komunikativen, res pa je, da ne mi ne paše vsaka.

Life is tough, but is tougher if you're stupid.

Svezelocen je ločitev in odnos do bivše analiziral, potegnil zaključke in poglavje zaprl. Po vsem tem, kar sem prestal, napisal seveda nisem vsega, ker bi me to preveč razgalilo, je bila edina možnost za ohranitev lastne psihične stabilnosti ločitev in odhod od bivše. Pač nisem bil jaz tisti, ki je teroriziral, podcenjeva, žalil in kljuval v male možgane…
Odprto je le še poglavje, ki se tiče otrok. To poglavje pa ne bo zaprto do konca mojega življenja, ker bi zapiranje tega poglavja pomenilo, da sem se otrokoma odpovedal.
Stvari so jasne in čiste, imam pa do tega določen odnos in menje, ki sem ga že izlil na tem forumu.
Skratka….vidim, da prihaja čas, ko mi moje sodelovanje na tem forumu ne prinaša več pozitivnih izkušenj.
Draga forumska populacija, Ciao!
😀

kvaliteten je tisti tip h kateremu bejbe hodijo po repete tudi, če ni s katero v paru ☺

Svezelocen je ločitev in odnos do bivše analiziral, potegnil zaključke in poglavje zaprl. Po vsem tem, kar sem prestal, napisal seveda nisem vsega, ker bi me to preveč razgalilo, je bila edina možnost za ohranitev lastne psihične stabilnosti ločitev in odhod od bivše. Pač nisem bil jaz tisti, ki je teroriziral, podcenjeva, žalil in kljuval v male možgane…
Odprto je le še poglavje, ki se tiče otrok. To poglavje pa ne bo zaprto do konca mojega življenja, ker bi zapiranje tega poglavja pomenilo, da sem se otrokoma odpovedal.
Stvari so jasne in čiste, imam pa do tega določen odnos in menje, ki sem ga že izlil na tem forumu.
Skratka….vidim, da prihaja čas, ko mi moje sodelovanje na tem forumu ne prinaša več pozitivnih izkušenj.
Draga forumska populacija, Ciao!
:D[/quote]
Sama imam zelo pestro zgodovino in sem tudi zelo empaticna.Verjamem v to,da znam ljudi dobro “prebrati” tudi zaradi svojega poklica.
Mislim,da si tip moskega,ki zna bit monogamen,druzinski tip,dober provajder.Zdi se mi pa,da pases med tiste moske,ki so mu pri zenski na 1. mestu njena zunanjost in leta ( mlajsa kakih 10 let).Mogoce si ze predelal
locitev in razloge zanjo.Imam pa obcutek,da kljub temu,da imas rad svoja otroka,izbiras nekoga s katerim bi imel zopet vse oziroma se enkrat zakon,tokrat tak kot si ga zelis ( kar je sicer normalno ).Zal pa nas izkusnje v kombinaciji z leti toliko spremenijo,da to ni mogoce.
Vse dobro in ti zelim,da ti uspe.:)

Za vejico je presledek.

Grammar Nazi 😀

Hočeš povedat, da je tak kot šolarček, ki bo ponavljal razred. Vse bo isto samo ne ve, če bo zdelal….

No ja, kdo pa ve?

Si lektor?
Sem preko mobilnika gor in ker ne gre za uradne zadeve in ocene, pisem pac tako kot pisem.Vecina se kar znajde pri branju mojega pisanja.No pripomb do sedaj ni bilo.

Hočeš povedat, da je tak kot šolarček, ki bo ponavljal razred. Vse bo isto samo ne ve, če bo zdelal….

No ja, kdo pa ve?[/quote]

No ja, iz vsega kar se mi je zgodilo sem se pa nekaj tudi naučil…iz svojih in tudi tujih napak.
Meje so postavljene, normalne, trdne. V zakon ne bom več šel, ker tega pač ne potrebujem za kvalitetno življenje, dovolj je določena mera pripadnosti, podobni pogledi na svet, želja po skupnem preživljanju prostega časa, na način, ki ustreza obema. Če to pač ne gre si s tem ne bom razbijal glave, naj pač gre po svoje in si najde primernejšega. Isto velja zame. Odnos pač mora biti uravnotežen, če ni, je to pač nezdravo za psiho enega ali drugega.
Sicer je res, punca naj bo mlajša, a je tudi 1 leto dovolj, če mi paše. Zunanjost ni vse, niti ni odločilnega pomena. Vsega, kar sem imel v zakonu niti ne želim več, ker je bilo preveč stresno 😉
Jbg… Life is tough, tougher if you’re stupid!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close