Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kvaliteten tip

Kvaliteten tip

Hočeš povedat, da je tak kot šolarček, ki bo ponavljal razred. Vse bo isto samo ne ve, če bo zdelal….

No ja, kdo pa ve?[/quote]
Ma ne cisto tako. Nisem mislila nic slabega. Tako nekako sem ga “prebrala” iz teh njegovih zapisov.
Vecinoma izbiramo partnerje po nekem dolocenem vzorcu. Teh vzorcev se je zelo tezko znebiti, ceprav se zavedamo, da nam ne ustrezajo. Menim, da ko gre za druzino, ni “popravnih izpitov” in novih zacetkov. Samo ena je prva. Upam, da mi je tole uspelo razumljivo napisat, ker ne maram pretiravat s predolgimi komentarji.

Hočeš povedat, da je tak kot šolarček, ki bo ponavljal razred. Vse bo isto samo ne ve, če bo zdelal….

No ja, kdo pa ve?[/quote]
Ma ne cisto tako. Nisem mislila nic slabega. Tako nekako sem ga “prebrala” iz teh njegovih zapisov.
Vecinoma izbiramo partnerje po nekem dolocenem vzorcu. Teh vzorcev se je zelo tezko znebiti, ceprav se zavedamo, da nam ne ustrezajo. Menim, da ko gre za druzino, ni “popravnih izpitov” in novih zacetkov. Samo ena je prva. Upam, da mi je tole uspelo razumljivo napisat, ker ne maram pretiravat s predolgimi komentarji.[/quote]

Tole pa ne drži. V družini imam lep primer in med prijatelji tudi. Popravnih izpitov ni za tiste, ki sejejo gorje in se kasneje zavejo svojih nepopravljivih napak, za vse ostale popravci so, vedno. To, da je samo ena prva drži le v matematično-logičnem smislu, če pa razmišljamo o prvi srčni dami pa je to lahko tudi druga ali tretja…

Life is tough, but is tougher if you're stupid.

Mah, eni menijo, da ko gre za marsikaj prvega, ni popravnih izpitov oz. da je to nujno nekaj več in vrednejšega kot kaj za tem. Pa je pač samo po vrstnem, matematičnem redu prvo. Prvi poljub, prvi zmenek, prvi seks, “prva” družina… A potem je tudi prvi otrok? :O Družina je družina, kakor koli obrneš. Pa če je prva, druga ali tretja, otroci so tvoji, so doživljenjska vez z nekom, ampak zaradi tega (po tem, ko se razhod preboli) propada odnosa s to osebo nič bolj ne objokuješ kot kakšne zaljubljenosti in odnosa prej ali kasneje. Družina kot skupnost in posamezniki, ki jo sestavljajo, sta dva različna svetova. In družina – po mojem mnenju – ne more biti prva, kvečjemu primarna, sekundarna, razširjena, sestavljena ipd., njena oblika se pa pač spreminja glede na funkcijo, ki jo ima vsak posameznik v njej.

Sploh pa, kako je GF prišla do nekih cifer, saj nobena druga ne omenja in ne pogojuje kvalitete moškega s ciframi. :)[/quote]
Eh,GF je imela v mislih stevilo vrlin,zacensi od mojega komentarja naprej.
Drugace cistk na prvo zogo po komentarjih sodec bi bili za moje pojme kvalitetni monovci: Watamaro,Spider,DX pa recimo Svezelocen,ko/ce raspuca locitev in preteklost,zaenkrat ma se mal tezav.:)
Itak da ni nujno in so samo verbalno mocni;D[/quote]
Moja kvaliteta je poseksala pol sveta preden se je brez vsakih obljub (vsaj zacasno) ustalila pri vec kot 10 let mlajsi perspektivi, situirani in vrhunsko izobrazeni punci videza ~8, izrazito prijetnega obnasanja (npr. pedina me kot kralja), vrhunska v postelji, … in najbolj pomembno, s katero sem si vsaj v trenutni fazi zivljenja kompatibilen. Skratka, odpadem. 😀

Ena je prava? Ena kot oseba/partner ali ena kot oblika družine?

Za osebo mislim, da je pravih nešteto in z vsako od njih imamo lahko drugačen, a vseeno lep odnos, če se le zanj potrudimo. Potrudimo se lahko, če poznamo svoje lastnosti/vzorce tako slabe kot dobre in se nanje ustrezno odzovemo. Vzorce obnašanja res težko spremeniš (če ni že kar nemogoče) lahko pa spremeniš lastne odzive nanje in ena taka propadla zveza je lahko dobra šola za v bodoče, če se že iz primarne družine nisi mogel dovolj naučit.
Malo je nerodno, ko so še ničkrivi otroci vmešani zraven, ki preslikavajo tvoje (napačne?) vzorce :/

On_, saj bo bolje, nč bat.

Si lektor?
Sem preko mobilnika gor in ker ne gre za uradne zadeve in ocene, pisem pac tako kot pisem.Vecina se kar znajde pri branju mojega pisanja.No pripomb do sedaj ni bilo.[/quote]

Mene moti. No Ok.

M111, lepo da si se spotaknil. Ampak če ti napišeš več kot dva stavka, je katastrofa. Tko in tko.

Oh, sedaj sem pa pomirjen….. če ti tako rečeš potem pa bo 🙂

Pa misliš, da pridem kdaj do tega kot imaš ti? 😛

Nemogoče.

Oprosti ker nisva niti priblizno na isti valovni dolzini 😉

Ne opravičuj se, to je blagoslov.

Saj vem, da sam nikakor, ampak, če bi mi ti pomagala, ko si taka dobra duša, pol bi pa imel možnosti…. 🙂

Prvic se strinjava.

Kdo pravi, da sem dobra duša?:)

Prvic se strinjava.[/quote]

Že prav strašljivo, a ne.

A kdo pravi, da nisi? 😛

No, no malo lepšo samopodobo bi pa lahko imela 😉

Moja samopodoba je v najboljši formi. Ravno zato ne rabim biti dobra duša. Nek point je v tem, veš.

Oksimoron?

@m111
Enostavno.Ne beri mojih komentarjev.

@On_
,svezelocen in ostali,ki ste komentirali.
Napisala sem PRVA in ne prava.Izhajam iz lastnih izkusenj in ne mislim, da menjava partnerja, ustvarjanje druge druzine, ni nekaj manj vrednega ali karkoli.Prva je pac, ce govorimo o casu in tudi z matematicnega vidika prva, cisto preprosto.Lahko ljubimo zopet in vse, imamo razsirjeno, novo, sestavljeno druzino ampak mi nismo isti kot takrat.

Prvega (partnerja) ne pozabiš nikoli? 🙂

Ma ja, itak, ostane ti mušter po katerem sodiš ostale.
Ampak….
A nam je cilj, da ostanemo isti kot nekoč? :/
A je s tem kaj narobe, ko se spreminjamo skozi čas?

Eh,GF je imela v mislih stevilo vrlin,zacensi od mojega komentarja naprej.
Drugace cistk na prvo zogo po komentarjih sodec bi bili za moje pojme kvalitetni monovci: Watamaro,Spider,DX pa recimo Svezelocen,ko/ce raspuca locitev in preteklost,zaenkrat ma se mal tezav.:)
Itak da ni nujno in so samo verbalno mocni;D[/quote]
Moja kvaliteta je poseksala pol sveta preden se je brez vsakih obljub (vsaj zacasno) ustalila pri vec kot 10 let mlajsi perspektivi, situirani in vrhunsko izobrazeni punci videza ~8, izrazito prijetnega obnasanja (npr. pedina me kot kralja), vrhunska v postelji, … in najbolj pomembno, s katero sem si vsaj v trenutni fazi zivljenja kompatibilen. Skratka, odpadem. :D[/quote]
Hahah sej sem napisala,da se morda motim, mi gre lazje v zivo nekoga ocenit. Si se vedno mlad in nemirnega duha.Z nabiranjem izkusenj ni nic narobe. Vseeno mam obcutek, jaz ki mam rada resnico, da nisi cisti sovinist in prasec. Ljubis svobodo in potrebujes sirino, nisi povprecen.
Evo se ena analiza 😀
Bi se lahko pozabavala mal s stalnimi akterji tuki pa napisala kako jih ” vidim”.
Ne sej ne bom, nisem Matjazko,vem da nic ne vem.:D

DX

Tako, glavno, da je situirana, ali pa da ima vsaj veliko oprsje, ker kdo še dandanes sploh (po)gleda na značaj in osebnost človeka.
Skratka ženska rabi nekaj v materialnem in statusnem smislu, s čimer se lahko ti hvalisaš, misleč, da bo tvoja vrednost (med ženskami) in ugled (med moškimi) zaradi tega kaj narasla, čeprav je jasno, da rabiš le potrditev lastni nečimrnosti in plehkosti. Če je vsebinsko prazna ženska, koga to zanima, saj se je tako samo poseksa oz. ona poseksa sebi podoben profil moškega, stvar perspektive, kakor vzameš pač, ‘kdo je koga nategnil’, ker tudi številčno te lahko komot prehiteva v kilometrini, navkljub 10 letnemu zaostanku in za sabo vleče historijo, ki presega več kot ‘pol sveta’ moških. 😉

Ena mona

Mona, čestitke na posrečeni izbiri nika. Vsaj nekaj, ker ko je potrebno razmišljati, se ti podaja in prilega kot ulit. 🙂 Ampak vsak “svoje” (beri podobne) hvali, to je subjektivna politika, ki je le redki presegajo s samokritičnostjo, ki razvedri pogled objektivnosti. Nikar si ne beli glave z analizami, ker objektivni merilnik za poznavanje moških ne more biti število posteljnih zarez zaradi “spektralnih omejitev” oženja vzorcev zgolj na eno skupino moških, kakor DX na eno skupino žensk – seveda sebi podobnih kalibrov, ki izstopajo po “širini in nadpovprečnosti”. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ti se kar tolaži.
Zapitek gor ali dol, bil je odličen pisatelj in imel je na kupe žensk. Tebi to še treznemu ne uspeva, kaj šele pijanemu.[/quote]

😀

Moj način življenja ne vsebuje pijače in pobegov v svet omame. Kupi žensk me tudi ne zanimajo, zadovoljen sem z eno kvalitetno, ki mi paše v vseh pogledih. Iščem in bom tudi našel, problem je le slaba življenska izkušnja in posledično malo več previdnosti. To ni nekaj kar bi zame predstavljalo oviro, ker sem sicer zelo odprt in komunikativen, res pa je, da ne mi ne paše vsaka.[/quote]

Ja, saj točno to ti pravim.
Kaj bi šele on raztural, če bi bil trezen.
Tebi ostane pa tolažba.

Spomni se na tole ko pametuješ o točno določeni skupini moških in žensk in the only way to go (monogamija itd)

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close