Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kvaliteten tip

Kvaliteten tip

😀

Moj način življenja ne vsebuje pijače in pobegov v svet omame. Kupi žensk me tudi ne zanimajo, zadovoljen sem z eno kvalitetno, ki mi paše v vseh pogledih. Iščem in bom tudi našel, problem je le slaba življenska izkušnja in posledično malo več previdnosti. To ni nekaj kar bi zame predstavljalo oviro, ker sem sicer zelo odprt in komunikativen, res pa je, da ne mi ne paše vsaka.[/quote]

Ja, saj točno to ti pravim.
Kaj bi šele on raztural, če bi bil trezen.
Tebi ostane pa tolažba.[/quote]

Hehe, če bi ga res brala, tako zares, bi vedela, da je bil tip brez določene (beri velike) doze alkohola povsem neuporaben. Večina njegovih genijalnih zgodb je nastala v gostilniško-barsko-kuplerajskem (no, tole zadnje je bilo bolj na ulici in ob vogalih 😉 ) okolju, skratka v okolju družbenega dna, ki ga je navdihovalo. Možak je pisal predvsem o tem kar se je okoli njega in z njim dogajalo. Res so te zgodbe fascinantne, bizarne, ampak večina bralcev jih ne bi tudi živela…

Life is tough, but is tougher if you're stupid.

@m111
Enostavno.Ne beri mojih komentarjev.

Obljubim.

Ja sej, dec je dejansko mel lajf, za razliko od večine zahodnih zemljanov današnjega časa. Bil je kakršen je bil, imel pa je žur, alkohol in babe in to je vse, kar je pričakoval od življenja. Pa si danes te t.i. urejene poglej, tolk urejenih, pa po forumih jočejo, da babe ne morejo dobit..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ja sej, dec je dejansko mel lajf, za razliko od večine zahodnih zemljanov današnjega časa. Bil je kakršen je bil, imel pa je žur, alkohol in babe in to je vse, kar je pričakoval od življenja. Pa si danes te t.i. urejene poglej, tolk urejenih, pa po forumih jočejo, da babe ne morejo dobit..[/quote]
Psihično zdrav človek ne rabi droge (alkohola), kot tudi psihično zdrav človek ne bo poveličeval takšnega odvisniškega življenja.

Tudi driblanje po forumih gor pa dol je oblika odvisnosti, pa če si priznamo ali ne..

Tudi to je res, da je lahko.

Hočeš povedat, da si sam vsaj v nečem podoben temu tvojemu idolu?

khm, jaz se s takim raje ne bi hvalil…. 😛

Kot da ti nisi, ali kaj. Pred družinskim lajfom bežiš za virtualni šank. Jaz sem samski, kakšen je pa tvoj izgovor za izmikanje družinskim obveznostim in razpravljanje z nekimi spiderji?

😀

Moj način življenja ne vsebuje pijače in pobegov v svet omame. Kupi žensk me tudi ne zanimajo, zadovoljen sem z eno kvalitetno, ki mi paše v vseh pogledih. Iščem in bom tudi našel, problem je le slaba življenska izkušnja in posledično malo več previdnosti. To ni nekaj kar bi zame predstavljalo oviro, ker sem sicer zelo odprt in komunikativen, res pa je, da ne mi ne paše vsaka.[/quote]

Ja, saj točno to ti pravim.
Kaj bi šele on raztural, če bi bil trezen.
Tebi ostane pa tolažba.[/quote]
On kot trezen ne bi nič raztural, ker če bi, potem ne bi pil. Pil je ravno zato, ker kot trezen je bil polomija.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ampak res On_, ti nisi svoboden kot Spider, ti si tega ne bi smel privoščit. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne da ne bi smel, samo čudno je, ko ti takšen začne o dedcih, ki hodijo v gostilno, on sam pa hodi za virtualni šank. V čem je potem razlika?

Ne vem, mogoče v tem, da eden pride trezen “domov”. 🙂

Ne vem, mogoče v tem, da eden pride trezen “domov”. :)[/quote]
Tisti, ki je doma, lahko še zraven vseeno naredi kaj koristnega.
Jaz še velikokrat zraven kuham kosilo, dat obleke prat, sušit….
Od tistega v gostilni, pa ni nobene koristi, razen zapravljanja denarja in da ima mir pred ženo 🙂

O šit. V vezi ste torej zato, da ste doma priročni in da lahko date cunje prat in sušit, kot da ženske tega same ne znajo. Zdaj razumem, zakaj tolk bab vara in zakaj se jih tolk loči, kaj si pa naj počnejo dolgoročno s tipi, v katerih ni dodane vrednosti, v smislu animacije ali česa drugega…

Skupne animacije ni tam, kjer moški beži za šank, žensko pa pusti doma, da mu pere gate in spuca wc.
Mogoče jo ob tem obdela še kakšen ljubimec, če že on nima časa, ker se animira s kelnarco 🙂

Skupne animacije ni tam, kjer moški beži za šank, žensko pa pusti doma, da mu pere gate in spuca wc.
Mogoče jo ob tem obdela še kakšen ljubimec, če že on nima časa, ker se animira s kelnarco :)[/quote]
Animacija je, ko pride potem tip domov. Žena ga zanimira. 🙂

Ne vem, mogoče v tem, da eden pride trezen “domov”. :)[/quote]
Tisti, ki je doma, lahko še zraven vseeno naredi kaj koristnega.
Jaz še velikokrat zraven kuham kosilo, dat obleke prat, sušit….
Od tistega v gostilni, pa ni nobene koristi, razen zapravljanja denarja in da ima mir pred ženo :)[/quote]

Kako si se zmogel v enem stavku kontradiktirat za 180 stopinj 🙂 Ne more bit nobene koristi če je korist miru pred ženo, vsaka korist je korist, zakaj razlikovat 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tudi to, da se nekdo dribla s samskim spiderjem po forumu, ni ravno družinska animacija..

No, ker ste se tako zelo razgovorili o osebi Heinrich Karl Bukowski, naj opozorim, da gre za nekvalitetnega tipa, ki pa je imel zavoljo svojih maliganov res pestro življenje, ampak tako se je sam odločil.
Zdaj pa v premislek – katera od žensk, bi ga pa hotela imet za partnerja?

Heh, kako naivna vprašanja, poglej okoli sebe, marsikatera ženska ima takega tipa za partnerja, še hujše. Bukowski je bil itak svobodnjak in mu resna zveza ni bila prioriteta. On je vsaj tu pa tam kar kaj kavsnil, kar za amrsikaterega kao urejenega ni mogoče reči.

Nehajte s tem poveličevanjem moške urejenosti, kot da tu ne odpirajo neki pridni tipi kr naprej tem, kje naj babo srečajo. Taki pridni, urejeni, morajo pa oglase pisati, da sploh katera opazi, da obstajajo.

Tudi to, da se nekdo dribla s samskim spiderjem po forumu, ni ravno družinska animacija..[/quote]Joj, zakaj pa ne. V dvoje je lahko vse bolj zabavno. 🙂

Bukowski je imel veliko žensk, in to mlade, luštne … Ali pa poglej našega Žižka, ki tudi takole na prvi pogled ne deluje ravno kot maneken, kajne. Pa mu tudi ni problem dobit ženske, poročen je bil celo z manekenko, tretja žena je 30 let mlajša od njega in tudi zelo luštna.

Tako, glavno, da je situirana, ali pa da ima vsaj veliko oprsje, ker kdo še dandanes sploh (po)gleda na značaj in osebnost človeka.
Skratka ženska rabi nekaj v materialnem in statusnem smislu, s čimer se lahko ti hvalisaš, misleč, da bo tvoja vrednost (med ženskami) in ugled (med moškimi) zaradi tega kaj narasla, čeprav je jasno, da rabiš le potrditev lastni nečimrnosti in plehkosti. Če je vsebinsko prazna ženska, koga to zanima, saj se je tako samo poseksa oz. ona poseksa sebi podoben profil moškega, stvar perspektive, kakor vzameš pač, ‘kdo je koga nategnil’, ker tudi številčno te lahko komot prehiteva v kilometrini, navkljub 10 letnemu zaostanku in za sabo vleče historijo, ki presega več kot ‘pol sveta’ moških. 😉

Ena mona

Mona, čestitke na posrečeni izbiri nika. Vsaj nekaj, ker ko je potrebno razmišljati, se ti podaja in prilega kot ulit. 🙂 Ampak vsak “svoje” (beri podobne) hvali, to je subjektivna politika, ki je le redki presegajo s samokritičnostjo, ki razvedri pogled objektivnosti. Nikar si ne beli glave z analizami, ker objektivni merilnik za poznavanje moških ne more biti število posteljnih zarez zaradi “spektralnih omejitev” oženja vzorcev zgolj na eno skupino moških, kakor DX na eno skupino žensk – seveda sebi podobnih kalibrov, ki izstopajo po “širini in nadpovprečnosti”. :D[/quote]
Matjazko, matjazko, sanja svinja o kukuruzu; hocem reci devici, lol. A ni kriza, ko ti ne preostane drugega kot “duvanje” s “cistoco” (svoje) zenske?? 😀
Ce bi imel cetrtio mojih kvalitet, bi se tudi ti lahko “pohvalil” z zensko/zenskami, ki so ne le dosti mlajse od tebe, ampak poleg tega se izrazito lepe, prijetne in uspesne, kar je redka kombinacija. Vemo pa, da je domet podezeljskih zaplankancev nekaj cisto drugega. Zicanje virtualnih debelih starunkelj. 😀

Zizek je pac izrazito kvaliteten tip. In to je to. Kvaliteta je marsikaj. Vsekakor precej vec kot si mislijo razni podezeljski zaplankanci. Ne dvomim, da je tudi Bokowski imel manj znane atribute, ki so doprinesli, da je seksal, ne le sanjal o devici.

Na take tipe, velika karizma in velika skrb zase in za svoje potrebe (hm… o takih ljudeh se govori na enem od sosednjih forumov 😉 ) se pač lepij določena sorta žensk.
Boemski duhovi se pač privlačijo, meni pa je boemska oseba žal (ali pa na srečo) odbijajoča. Vsak rad kdaj prebere kake pustolovščine, doživetja raznih čudakov, ampak redkiso, ki se v kaj takega tudi podali.
Tako življenje ima svoje prednosti, ima pa tudi svoje slabosti in teh ponavadi ne vidimo. Tudi Hemingway je bil občudovan ampak njegovega načina življenja se pa jaz ne bi lotil in če bi bil ženska, bi znjim ne želel biti kaj več kot znanka.
Ponavadi taki ljudje svojo starost preživljajo zelo skromno, nekateri v bedi in osamljeni…
Kvalitetni moški pač 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close