Kvaliteten tip
Sej tako je. Boemski duhovi se privlačijo, boemski stil združuje spola. Tudi kure iz diskotek in petelini se privlačijo. Tudi šminkerji in fensi babe se privlačijo. Samo resnobneži obeh spolov se pa čist nič kaj ne privlačijo, drug drugemu se zdijo brezvezni, tudi če se resen parček na hitrco dobi preko portala, se drug drugemu zdita puščobna, kar težko priznata sicer…
Sej smo tudi desci neke vmesne stopnje…
Na zdravje!
Kvaliteta je marsikaj; od karizme, izgleda in raznih oblik uspesnosti naprej. Ampak super karizmaticen bo “mlel” tudi, ce bo relativno slab na drugih podrocjih. Tezko pa bo dobil kvalitetno zensko, ki je poleg lepote tudi sama nekaj dosegla, prijetnega karakterja, itd. Zizek, stari dec, recimo ne zgleda ne vem kaj, pa vseeno posega po vecini nedosegljivem. Kako bi se mu sele dogajalo, da se zgleda bolje.
Pa saj bi moralo biti jasno. Splosno gledana, boljsi kot si sam, vsestransko!, boljse zenske bos (lahko) imel. Samo kaj ko ljudje marsikateri atribut radi spregledamo. Sploh tiste, ki jih sami nimamo, jih ne cenimo, ipd.
Glede zivljenja v bedi in osamljenost na starost pa tako. Enkrat sem ze napisal, da to, da tip v 20-ih pri zenskah raztura, ni se nobena garancija, da ne bo v 30-ih le masturbiral. In obratno. Velja tudi na drugih podrocjih. Logicno pa, da clovek, ki zivi iz danes na jutri, ne bo uzival v jeseni svojega zivljenja, ce ni pripravil pogojev za kaj takega.
Ne vem, mogoče poznaš vse tri žene od Žižka osebno, da veš, da so “določene sorte”? Meni se zdi, da so vse tri “kvalitetne” babe in prav gotovo ne nekaj, kar sicer klišejsko potiskamo v tvojo “določeno sorto”.
Pač priznaj si, da je tvoj domet zelo zelo omejen, pri čemer si verjetno 75 procentov kriv kar sam, pa če sam sebe kuješ še tako visoko. Pač nisi niti pretirano karizmatičen, niti simpatičen in zanimiv (ne glede na to, kot že rečeno, kakšno mnenje imaš o sebi). Ker če bi bil, ne bi več piskal o tem, da tebi pač ni do menjavanja žensk in bi rad samo eno ta pravo, ampak bi to eno že zdavnaj imel (ker bi imel tak izbor, da bi pa ena vendarle pasala) ali pa bi vsem svojim ženskim oboževalkam naredil uslugo in jim posvetil vsaj trohico svojega dragocenega časa (tako kot veliki osvajalci).
Pišem ti dobronamerno, čeprav mi je jasno, da si se zakopal v svoj jarek večvrednosti.
Na faksu sem imela super luštno sošolko, pol tipov je bilo zagledanih vanjo, ona je pa hodila z nečim, čemur težko rečemo moški. Pa da ne boš mislil, je ona imela probleme, da ga je obdržala, ne on zaradi nje … Je imel nekaj in ona niti ni bila njegova edina oboževalka. Tako da se dogaja tudi med čisto navadnimi primerki, ni treba, da si slaven.
Kljub vsem (ne)kvalitetam pa je uspeh vsakega med nami odvisem tudi od nase sposobnosti “prodati” se.
Obicajno je tako, da slabse kot imamo rezultate, manj se nam svita zakaj je temu tako. Ne le, da ne cenimo truda, ki ga bolj uspesni vlagajo v svoj uspeh. Se zalimo in ponizujemo jih, pogosto ker resnice enostavno ne prenesemo.
Dejstvo pa je, da redko kdo doseze omembe vreden uspeh (na kateremkoli podrocju) brez omembe vrednega angazmana. Vecini je do tod se nekako logicno. Redkost pa je razumevanje sicer nic manj logicnega dejstva, da bomo brez znanj in vescin kako ta CV cim bolje “prodati”, zelo verjetno bolj klavrno opravili.
Slednje je se kako pomembno na podrocju parckanja. Eno je sam produkt, kaj smo iz sebe naredilj, drugo pa nasa sposobnost ta produkt “prodati”. Pa naj si gre za eno noc, avanturo ali taksno ali drugacno zvezo.
Če dec ne zna babe zanimirat in navdušit, je čist vseeno, kakšen je in kaj ima.
Ne vem, mogoče poznaš vse tri žene od Žižka osebno, da veš, da so “določene sorte”? Meni se zdi, da so vse tri “kvalitetne” babe in prav gotovo ne nekaj, kar sicer klišejsko potiskamo v tvojo “določeno sorto”.
Pač priznaj si, da je tvoj domet zelo zelo omejen, pri čemer si verjetno 75 procentov kriv kar sam, pa če sam sebe kuješ še tako visoko. Pač nisi niti pretirano karizmatičen, niti simpatičen in zanimiv (ne glede na to, kot že rečeno, kakšno mnenje imaš o sebi). Ker če bi bil, ne bi več piskal o tem, da tebi pač ni do menjavanja žensk in bi rad samo eno ta pravo, ampak bi to eno že zdavnaj imel (ker bi imel tak izbor, da bi pa ena vendarle pasala) ali pa bi vsem svojim ženskim oboževalkam naredil uslugo in jim posvetil vsaj trohico svojega dragocenega časa (tako kot veliki osvajalci).
Pišem ti dobronamerno, čeprav mi je jasno, da si se zakopal v svoj jarek večvrednosti.
Na faksu sem imela super luštno sošolko, pol tipov je bilo zagledanih vanjo, ona je pa hodila z nečim, čemur težko rečemo moški. Pa da ne boš mislil, je ona imela probleme, da ga je obdržala, ne on zaradi nje … Je imel nekaj in ona niti ni bila njegova edina oboževalka. Tako da se dogaja tudi med čisto navadnimi primerki, ni treba, da si slaven.[/quote]
Ojej, tu pa v filozofiji prekašaš Žižka, koliko si spisala, ko pa lahko vse strnemo v en stavek: Kjer je moški z denarjem, torej bogat – tam so praviloma mlade ženske. Včasih odigra pomembno vlogo tudi očetovski kompleks – kjer pač “hčerkica” pričakuje, da jo “očka” razvaja in poskrbi zanjo v finančnem smislu. Kako zgleda in koliko je star tak moški, igra zelo postransko vlogo, saj denar prevaga, ker je vladar tega sveta.
Materialistična plehkost pozna naslednjo matematiko:
uspešen moški = bogat moški
uspešen moški = veliko mladih žensk
Na faksu sem imela super luštno sošolko, pol tipov je bilo zagledanih vanjo, ona je pa hodila z nečim, čemur težko rečemo moški. Pa da ne boš mislil, je ona imela probleme, da ga je obdržala, ne on zaradi nje … Je imel nekaj in ona niti ni bila njegova edina oboževalka. Tako da se dogaja tudi med čisto navadnimi primerki, ni treba, da si slaven.[/quote]
Ojej, tu pa v filozofiji prekašaš Žižka, koliko si spisala, ko pa lahko vse strnemo v en stavek: Kjer je moški z denarjem, torej bogat – tam so praviloma mlade ženske. Včasih odigra pomembno vlogo tudi očetovski kompleks – kjer pač “hčerkica” pričakuje, da jo “očka” razvaja in poskrbi zanjo v finančnem smislu. Kako zgleda in koliko je star tak moški, igra zelo postransko vlogo, saj denar prevaga, ker je vladar tega sveta.
uspešen moški = veliko mladih žensk[/quote]
Še tebe vprašam: poznaš Žižkove žene osebno, da trdiš, da so materialistke oziroma iščejo očeta?
Žižek je beden smrdljiv zapuščen zavaljen dedec, ki ne dela drugega, kot meša meglo. Da je v svetu cenjen, je povsem nerelavantno, ravno tako kot je nerelavantno, da je bil cenjen Pollock s svojimi bruhci od “slik” (oba pa ornk mentalno neuravnovešena. It figures.). Povsem razumljivo je, da ima samo (zelo) mlade ženske, ki se (zaenkrat še) palijo na filozofiranje in neko kvazi bohemsko življenje. Mentalno odrasla ženska se ga ne pritakne niti s palico, ker ji ne ustreza imet doma velikega otroka, za katerim bo cele dneve pobirala gate, ji ne ustreza skrbet sama za družino, ker bo on imel “bolj pomembno/mentalno” delo, niti ji ne ustreza več živet iz rok v usta. Potem ko v enih letih ženske sreča pamet (če je niso imele že v mladih letih), jih ne zanima več, da ima tip veliko denarja – če to pomeni, da mora imet doma norca.
uspešen moški = veliko mladih žensk[/quote]
Še tebe vprašam: poznaš Žižkove žene osebno, da trdiš, da so materialistke oziroma iščejo očeta?[/quote]
Več jih ima, a ne? Ločitev … 😉 Ker če nekomu spodrsne pri partnerski izbiri 1x, je še razumljivo, se zgodi, potem 2x, 3x – pa smo že na tipični holivudski sceni – zvezdnikih in estradnikih, ki pogosto zraven svoje vpadljivosti (ekscentričnosti) slovijo še po neresnosti in raznih muhah – kot je recimo poroka za 1 mesec: [img]http://jdeanicite.typepad.com/i_cite/images/zizek_wedding_2.jpg[/img] Ali je bil poročen s to “hčerko” morda kak dan več? 🙂
Pa dobro no, ni treba faušuije zganjat zdaj, ker vam Žižek vrstnice pobira.
Če sklepam po zgornji sliki, ki jo je prilepil “Matjaž”, iščejo terapevta in ne očeta.
Seveda se tudi to ne obnese na dolgi rok.
kaj je sploh ziher na dolgi rok? V bistvu samo to, da bomo umrli..
Kako nam podira ženske? Saj pa kvalitetni moški nismo brez žensk. ;))
Ves preplah je odveč, nisem ga še zasledil doma na dvorišču, da bi oprezal za mojo. 😀
ja fajn no, kaj pa pol sploh tebe briga, katero on ima ali nima..
No ja, “dolgi rok” je relativna stvar, ampak ponavadi imajo ljudje terapevta par mesecev ali let (če ga že potrebujejo), ne pa par dni :))))))
Ko sem ravno naletel… Rugelj je bil 4x porocen.
Sem se nasmejal… https://sl.wikiquote.org/wiki/Janez_Rugelj
Še tebe vprašam: poznaš Žižkove žene osebno, da trdiš, da so materialistke oziroma iščejo očeta?[/quote]
Več jih ima, a ne? Ločitev … 😉 Ker če nekomu spodrsne pri partnerski izbiri 1x, je še razumljivo, se zgodi, potem 2x, 3x – pa smo že na tipični holivudski sceni – zvezdnikih in estradnikih, ki pogosto zraven svoje vpadljivosti (ekscentričnosti) slovijo še po neresnosti in raznih muhah – kot je recimo poroka za 1 mesec: [img]http://jdeanicite.typepad.com/i_cite/images/zizek_wedding_2.jpg[/img] Ali je bil poročen s to “hčerko” morda kak dan več? :)[/quote]
Poglejva takole: če ne bi imel izbire, ne bi mogel biti trikrat poročen.
In s tem dobro služi.
ja lej, strinjam se, vsaka si sama izbira, kaj bo imela, sigurno pa niso Žižki najslabša možna izbira. če izbere mladega Slovenca, je lahko srečna, če ima dec sploh službo. lahko s ezgodi, da bo imela brezposelnega, ki bo doma na kavču rigal, pa tudi njemu bo morala prati.
Kje pa si ti pokazal skrite napake, da se je tvoja ločila?
Kje pa si ti pokazal skrite napake, da se je tvoja ločila?[/quote]
Pretirana popustljivost, dobrotljivost, ki je bila z njene strani napačno razumljena kot šibkost. Je pač vse skupaj dojela, na tak način, da me ima v pesti, da lahko z mano manipulira kot se ji zdi. Ne bi se mogla bolj motiti. 😉
Zdaj me vsake toliko časa mori po mailu ali sms-ih v stilu, zelo mi je žal, ali ne bi morda…
Po vsem skupaj sem se zakopal v psihologijo in preštudiral vse skupaj s psihološkega vidika in prišel do zaključka, da sem že na samem začetku napravil napako – preveč sem jo ljubil in ji to, njej sposobni manipulatorki, dal tudi jasno vedeti. Žal pa sem ji verjel in zaupal skoraj do zadnjega in ona je to izkoriščala.
Toliko, da bo jasno, ločitev sem zahteval jaz, ker sem spoznal, da na tak način ne morem več živeti, ne z njo, ne s katero drugo. Zgodbo sem sicer že opisal po fragmentih in če bi prebral, ne bi spraševal.
Torej se tudi resnih tipov ženske dolgoročno naveličajo.
[/quote][/quote]
PR. Edino, če nisi bil zaradi vsega tega zanjo dolgočasen in če nisi bil več izziv.
Sploh pa, kako je GF prišla do nekih cifer, saj nobena druga ne omenja in ne pogojuje kvalitete moškega s ciframi. :)[/quote]
Mogoče je to njena poklicna deformacija? Ona gleda na svet preko številk in potem vse strpa v razpredelnice, tut moški nismo izjema 😛
Spomnim se, da je enkrat povedala, da z moškimi, ki imajo pod 17 si nima kaj pomagat :)[/quote]
A to zato ker je tak debela da mora bit kurac 17cm+ da sploh glavica pride do njene mastne pizde? 🙂
Če bi obica GF zgubila nedolžnost bi vedla da dolžina od ene 14 dalje ni pomembna ampak debelina…..
Dejansko je za oploditev dovolj 9cm sem nekje prebral…..
Forum je zaprt za komentiranje.