Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kvaliteten tip

Kvaliteten tip

Tocno tako!

Igsektli! :D[/quote]

Ti se kar tolaži in verjemi ženski, ki ne pozna nikogar, ki bi zaslužil več kot 900 evrov.

Žižka osebno ne poznam, da bi lahko vedela, koliko je karizmatičen, sem pa svoje čase poznala nekega drugega tipa, ki se ga LL ne bi niti s palico dotaknila (roko na srce, verjetno tudi on nje ne), pa je (bil) pravi magnet za ženske. Lahko rečem, da se enostavno zna obnašati do žensk, osvajati na pravi način, zna se pogovarjati, zna ženski pokazati, da mu je všeč, pristopiti, jo vprašat za telefonsko in tako dalje. Skratka, samozavest serijsko in to gre v promet.
Nežižkom pa vam ostaja samo to, da pritrjujete sebi podobnim. Škoda, ločeni, da se malo ne zamisliš in skušaš spremeniti, takole boš za vse večne čase ostal sveže ločen.
Žena te je pustila, ker je nisi očaral, ker nisi z njo delal kot z žensko, ampak kot s vorwerkom. Ni kolikor toliko pametne ženske na svetu, ki bi tipa pustila, ker naj bi bil domnevno “preveč dober”.

Tako, glavno, da je situirana, ali pa da ima vsaj veliko oprsje, ker kdo še dandanes sploh (po)gleda na značaj in osebnost človeka.
Skratka ženska rabi nekaj v materialnem in statusnem smislu, s čimer se lahko ti hvalisaš, misleč, da bo tvoja vrednost (med ženskami) in ugled (med moškimi) zaradi tega kaj narasla, čeprav je jasno, da rabiš le potrditev lastni nečimrnosti in plehkosti. Če je vsebinsko prazna ženska, koga to zanima, saj se je tako samo poseksa oz. ona poseksa sebi podoben profil moškega, stvar perspektive, kakor vzameš pač, ‘kdo je koga nategnil’, ker tudi številčno te lahko komot prehiteva v kilometrini, navkljub 10 letnemu zaostanku in za sabo vleče historijo, ki presega več kot ‘pol sveta’ moških. 😉

Ena mona

Mona, čestitke na posrečeni izbiri nika. Vsaj nekaj, ker ko je potrebno razmišljati, se ti podaja in prilega kot ulit. 🙂 Ampak vsak “svoje” (beri podobne) hvali, to je subjektivna politika, ki je le redki presegajo s samokritičnostjo, ki razvedri pogled objektivnosti. Nikar si ne beli glave z analizami, ker objektivni merilnik za poznavanje moških ne more biti število posteljnih zarez zaradi “spektralnih omejitev” oženja vzorcev zgolj na eno skupino moških, kakor DX na eno skupino žensk – seveda sebi podobnih kalibrov, ki izstopajo po “širini in nadpovprečnosti”. :D[/quote]
Matjazko naredi si uslugo pa pejt enkrat nekam se dobr pofukat.Pravijo, da ni tok drago.Z nami, k nimamo takih tezav se ne rabis ukvarjat.

Igsektli! :D[/quote]

Ti se kar tolaži in verjemi ženski, ki ne pozna nikogar, ki bi zaslužil več kot 900 evrov.

Žižka osebno ne poznam, da bi lahko vedela, koliko je karizmatičen, sem pa svoje čase poznala nekega drugega tipa, ki se ga LL ne bi niti s palico dotaknila (roko na srce, verjetno tudi on nje ne), pa je (bil) pravi magnet za ženske. Lahko rečem, da se enostavno zna obnašati do žensk, osvajati na pravi način, zna se pogovarjati, zna ženski pokazati, da mu je všeč, pristopiti, jo vprašat za telefonsko in tako dalje. Skratka, samozavest serijsko in to gre v promet.
Nežižkom pa vam ostaja samo to, da pritrjujete sebi podobnim. Škoda, ločeni, da se malo ne zamisliš in skušaš spremeniti, takole boš za vse večne čase ostal sveže ločen.
Žena te je pustila, ker je nisi očaral, ker nisi z njo delal kot z žensko, ampak kot s vorwerkom. Ni kolikor toliko pametne ženske na svetu, ki bi tipa pustila, ker naj bi bil domnevno “preveč dober”.[/quote]

Mah, stokrat lahko napiše, da je on zahteval ločitev, pa boste še vedno pisali svakojake analize in delili (neuporabne) nasvete.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kje pa si ti pokazal skrite napake, da se je tvoja ločila?[/quote]

Pretirana popustljivost, dobrotljivost, ki je bila z njene strani napačno razumljena kot šibkost. Je pač vse skupaj dojela, na tak način, da me ima v pesti, da lahko z mano manipulira kot se ji zdi. Ne bi se mogla bolj motiti. 😉
Zdaj me vsake toliko časa mori po mailu ali sms-ih v stilu, zelo mi je žal, ali ne bi morda…
Po vsem skupaj sem se zakopal v psihologijo in preštudiral vse skupaj s psihološkega vidika in prišel do zaključka, da sem že na samem začetku napravil napako – preveč sem jo ljubil in ji to, njej sposobni manipulatorki, dal tudi jasno vedeti. Žal pa sem ji verjel in zaupal skoraj do zadnjega in ona je to izkoriščala.
Toliko, da bo jasno, ločitev sem zahteval jaz, ker sem spoznal, da na tak način ne morem več živeti, ne z njo, ne s katero drugo. Zgodbo sem sicer že opisal po fragmentih in če bi prebral, ne bi spraševal.[/quote]
Kokr sm jst uspel prebrat, se ti je zgonila z nekim mlajsim fitniserjem.Zgleda, da si si izbral eno hudo pa dost mlajso p.cko k se ti je na koncu zgonila.Pa spet lazis za precej mlajsimi in lazes o svojih letih. cccc te ne izuci.

Pametne ne, so pa neumne, ker so razvajene in nezrele ter ne cenijo dobrote in ne moških.
Če bi ta ženska bila pametna, ga ne bi še zdaj občasno klicala ali kontaktirala, da ji je žal.
In on je zahteval ločitev, če si “slučajno” spregledala.

yeah, right…
Ženska si je našla boljšega, mlajšega, bolj postavnega in lepšega (verjetno tudi takega z več denarja), on se pa po forumih in pri kolegih tolaži, kako je “on zahteval ločitev”, “jo postavil na cesto” in podobne bedarije, v resnici mu je pa – ušla. Tudi glede tistih klicev, kjer ji je (baje) blazno žal, grem stavit, da bo bolj skrbijo praktične stvari, npr. delitev premoženja, kot pa da bi hotela njega nazaj :)))))

yeah, right…
Ženska si je našla boljšega, mlajšega, bolj postavnega in lepšega (verjetno tudi takega z več denarja), on se pa po forumih in pri kolegih tolaži, kako je “on zahteval ločitev”, “jo postavil na cesto” in podobne bedarije, v resnici mu je pa – ušla. Tudi glede tistih klicev, kjer ji je (baje) blazno žal, grem stavit, da bo bolj skrbijo praktične stvari, npr. delitev premoženja, kot pa da bi hotela njega nazaj :)))))[/quote]
Nimaš kaj. Nekatere hočete imeti vedno prav.
Če takšna pobegne, res ni nobene škode. 🙂

Pretirana popustljivost, dobrotljivost, ki je bila z njene strani napačno razumljena kot šibkost. Je pač vse skupaj dojela, na tak način, da me ima v pesti, da lahko z mano manipulira kot se ji zdi. Ne bi se mogla bolj motiti. 😉
Zdaj me vsake toliko časa mori po mailu ali sms-ih v stilu, zelo mi je žal, ali ne bi morda…
Po vsem skupaj sem se zakopal v psihologijo in preštudiral vse skupaj s psihološkega vidika in prišel do zaključka, da sem že na samem začetku napravil napako – preveč sem jo ljubil in ji to, njej sposobni manipulatorki, dal tudi jasno vedeti. Žal pa sem ji verjel in zaupal skoraj do zadnjega in ona je to izkoriščala.
Toliko, da bo jasno, ločitev sem zahteval jaz, ker sem spoznal, da na tak način ne morem več živeti, ne z njo, ne s katero drugo. Zgodbo sem sicer že opisal po fragmentih in če bi prebral, ne bi spraševal.[/quote]
Kokr sm jst uspel prebrat, se ti je zgonila z nekim mlajsim fitniserjem.Zgleda, da si si izbral eno hudo pa dost mlajso p.cko k se ti je na koncu zgonila.Pa spet lazis za precej mlajsimi in lazes o svojih letih. cccc te ne izuci.[/quote]

Nope! V letih sva si bila kar blizu. 😉

Life is tough, but is tougher if you're stupid.

Hja, omenjene stvari je sam povedal (oz. so mu ušle, očitno). :)))
Sicer pa vemo, da so na spletu vsi idealni partnerji, razočarani v ljubezni in so imeli partnerje, ki so jih izkoristili in bili nasploh grozni. 😉 Ah, ja, življenje je težko, če si popoln…

Mogoče je to njena poklicna deformacija? Ona gleda na svet preko številk in potem vse strpa v razpredelnice, tut moški nismo izjema 😛
Spomnim se, da je enkrat povedala, da z moškimi, ki imajo pod 17 si nima kaj pomagat :)[/quote]

A to zato ker je tak debela da mora bit kurac 17cm+ da sploh glavica pride do njene mastne pizde? 🙂

Če bi obica GF zgubila nedolžnost bi vedla da dolžina od ene 14 dalje ni pomembna ampak debelina…..

Dejansko je za oploditev dovolj 9cm sem nekje prebral…..[/quote]
Ni debela. ja pa zahtevna, zate prezahtevna 😉

Smo pa sedaj zvedeli zakaj ti še nimaš in ne boš imel otrok… 😛

yeah, right…
Ženska si je našla boljšega, mlajšega, bolj postavnega in lepšega (verjetno tudi takega z več denarja), on se pa po forumih in pri kolegih tolaži, kako je “on zahteval ločitev”, “jo postavil na cesto” in podobne bedarije, v resnici mu je pa – ušla. Tudi glede tistih klicev, kjer ji je (baje) blazno žal, grem stavit, da bo bolj skrbijo praktične stvari, npr. delitev premoženja, kot pa da bi hotela njega nazaj :)))))[/quote]

Ja, res je. Našla si je precej mlajšega. Skoraj njena leta polovic. 🙂 …in mislila, da bo to trajalo. Kolikor mi je ena njena frendica povedala kako leto po ločitvi – kratko, a slatko.
Premoženje sva razdelila, fair & sqare, že mesec dni po tem, ker tak pač sem – ne borim se za nekaj kar ni moje in zanjo se tudi nisem boril, ker ni bila moja last in se je z mano poročila iz enakih vzgibov kot jaz, ko nisva imela še nič. Delitev premoženja je bila tudi vzrok, da mi je ni bilo treba “metat iz stanovanja”.
Ja, jo pa gotovo skrbijo praktične reči… Kdo ji bo đabe zamenjal olje v avtu, pa se pri vulkanizerju zmenil za nove gume in jih plačal, kdo ji bo zjutraj skuhal kavico, kdo ji bo pomagal pri gospodinjskih rečeh in pri vzgoji otrok in nenazadnje, kdo se bo zvečer pred tv-jem stisnil k njej. Jaz gotovo nikoli več. 😀

Pametne ne, so pa neumne, ker so razvajene in nezrele ter ne cenijo dobrote in ne moških.
Če bi ta ženska bila pametna, ga ne bi še zdaj občasno klicala ali kontaktirala, da ji je žal.
In on je zahteval ločitev, če si “slučajno” spregledala.[/quote]

Boldano – res je! To je bilo pri meni… Še bivšemu tastu in tašči ni bilo jasno zakaj se je spravila v tako sranje.

hahahahaha :)))) jao bože, sem se nasmejala.
Stari, ti si pravi pravljičar. Reva si ne zna sama skuhat kave in naročit pri vulkanizerju novih gum? :)))))))) Jejhatana, no. Mislim, da jo bo glihkar konec, ko ji ti ne pomagaš pri teh zapletenih opravilih :)))))))

Drži in danes mi je to jasno.
Mogoče bi se moral vsake toliko izlit iz taksija na domači prag ali pa v kaki družbi, na kaki žurki kako znanko mal objet pa da bi mi roka kao zdrknila če njeno ritko… Tako bi bil ziher bolj zanimiv, čeprav bi dobil etiketo p.r.a.s.c.a.
Ampak to ne bi bil jaz, žal… in tako igrat mi ne leži ravno, no… bi se morda lotil česa takega denes, ko so mi reči bolj jasne.

Mogoče bi se moral vsake toliko izlit iz taksija na domači prag ali pa v kaki družbi, na kaki žurki kako znanko mal objet pa da bi mi roka kao zdrknila če njeno ritko… Tako bi bil ziher bolj zanimiv, čeprav bi dobil etiketo p.r.a.s.c.a.
Ampak to ne bi bil jaz, žal… in tako igrat mi ne leži ravno, no… bi se morda lotil česa takega denes, ko so mi reči bolj jasne.[/quote]

Provocira pa te lahko že vsaki qurac in vsaka pi*čka!

hahahahaha :)))) jao bože, sem se nasmejala.
Stari, ti si pravi pravljičar. Reva si ne zna sama skuhat kave in naročit pri vulkanizerju novih gum? :)))))))) Jejhatana, no. Mislim, da jo bo glihkar konec, ko ji ti ne pomagaš pri teh zapletenih opravilih :)))))))[/quote]

Ah, to so bila mala razvajanja. Nikakor nisem hotel napisat, da tega punca ne zna, ne zmore.
Tule se sfalila point!

Ampak to ne bi bil jaz, žal… in tako igrat mi ne leži ravno, no… bi se morda lotil česa takega denes, ko so mi reči bolj jasne.[/quote]

Provocira pa te lahko že vsaki qurac in vsaka pi*čka![/quote]

Hahahaha! Ja, sem moral mal napisat, ker sem vmes nekaj ur bil zunaj… Nabral gobe in kostanj…
Če ima pajkovc pav pač ima…

Hahah svezelocen.Jaz se znajdem in znam naredit toliko stvari sama, da v bistvu moskega ne potrebujem potem po tvoje.:D
Lej sej te razumem, sem bila v podobni situaciji.Jbg eni moski in zenske imajo krizo srednjih let in se jim pac odfuka.Verjetno je pa precej tezje za tipa, ce ga zena odjebe zaradi mlajsega.

Jaz osebno težko razumem, da se nekomu kar odfrclja in odleti drugam, čeprav je odnos v redu. Ne vem, vedno se mi zdi, da mora nekje nekaj narobe hoditi, pa niti ne kaj ogromnega in groznega. Lahko že pomanjkanje pozornosti, skupnega časa, hobijev, pa čeprav je zadeva prehodne narave oz. ne traja dolgo.

Da pa pride nekdo v neko fazo v zivljenju, ko preprosto ni kos spremembam in ga odnese nekam, pa se ti ne zdi mozno? Morda si preprosto premlad/a, da bi na to pomislil/a.

Da pa pride nekdo v neko fazo v zivljenju, ko preprosto ni kos spremembam in ga odnese nekam, pa se ti ne zdi mozno? Morda si preprosto premlad/a, da bi na to pomislil/a.[/quote]

Hm, mogoče bo čudno napisano, niti ne vem kako in kje naj začnem, da bo razumljivo. Poznam nekaj parov, kjer je žensko “odneslo” stran k ljubimcu, pa vsi so že imeli otroke (pari, ljubimci so bili vsi samski, v bistvu). Prevarani mož je bil v vseh primerih – po nekih občih kriterijih – v redu, nič nasilja, alkohola, dobro situiran, služba, tudi dobrega izgleda, športen itd. Se je pa to zgodilo ali v času, ko je zamenjal službo in se moral na novo dokazovati na novem delovnem mestu ali so gradili hišo in je bil po cele dneve odsoten, ker je bil tam ali pa ob delu zaključeval študij. Pač, nek razlog je bil, pa čeprav banalen kot je začasno pomanjkanje pozornosti zaradi truda za izboljšanje položaja družine in potem so to pozornost poiskale pri ljubimcu. Zato pravim, da je meni nerazumljivo, da bi bilo pa čisto vse v redu, kot običajno in je človek kar šel; tak občutek namreč imam pri EPP-ju svezelocenega.

S casom se v vsaki vezi nabere dovolj razlogov, da ima dovolj motivirana oseba razlog, da gre stran. Ce si to zeli. Motivacija je lahko boljsi tip, zelja nadaljevati v neki novi smeri v kateri se s partnerjem ne vidi, dovolj velika materijalna korist, ipd. Sploh ni nujno vedno ne vem kaksno nezadovoljstvo z odnosom.

S casom se v vsaki vezi nabere dovolj razlogov, da ima dovolj motivirana oseba razlog, da gre stran. Ce si to zeli. Motivacija je lahko boljsi tip, zelja nadaljevati v neki novi smeri v kateri se s partnerjem ne vidi, dovolj velika materijalna korist, ipd. Sploh ni nujno vedno ne vem kaksno nezadovoljstvo z odnosom.[/quote]

O tem pišem. Da so vedno neki razlogi, da nekdo odide stran. Pa čeprav minimalni, ki kapljajo leta in leta, da se na koncu prelijejo čez rob kozarca. To, da se nekdo kar zbudi zjutraj, po idealnem dnevu, dobrem odnosu in hudem seksu, ki ga je prejšnji dan in večer imel s partnerjem in si reče “danes grem pa na lov za ljubimcem (ali ljubimko),” se meni zdi skoraj neverjetno.

Ponavadi moški 10 let babo zanemarjajo in ji “pustijo”, da jih streže spredaj in zadaj. Ona mu pa to pusti (dokler ji ne poči film in si najde enega bolj pozornega). Potem se pa posluša “vse sem naredil, niti pretepal je nisem…” Em – sori, če (samo) nepretepanje, dober izgled in nepitje navajate kot primer dobrega moža, potem vam manjka kolešček.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close