Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kvalitetna kozmetika

Kvalitetna kozmetika

Sama uporabljam različno kozmetiko nekatera viskoega cenovnega razreda,nekatera pa čisto poceni. Sama dostikrat glede na ceno ne opazim neke razlike,zato me zanima ketera je res kvalitetna(naravna kozmetika ne pride v poštev,ker ponavadi nima ravno prijetnega vonja)?
Ter katere “hude firme” kaj uporabljate in kako se obnesejo?

Jaz že približno eno leto uporabljam izraelske kreme in gele in imam veliko boljšo kožo na obrazu. Od makeupa pa MAC.

Različne korejske znamke, ne višjega cenovnega razreda, npr. CosRX, Innisfree, nekaj od Mizona, Goodala, Tosowoong… Gledam predvsem sestavine, da dobim kar največ za svoj denar. Sezname sestavin pa najdem na CosDNA.

Aja, pozabila sem omeniti Benton.

NIsem tako neumna, da bi kožo prehitro polenila s kremami in kremcami, da nebi bila več sama zmožna proizvajati naprimer kolagena, elastina, ipd. Drage kremce kožo samo polenijo, da ji ni treba po naravni poti več prenašat snovi do mesta implementacije in proizvajat tistega, kar je njena funkcija.

Uporabljam naravno kokosovo olje brez vonja (odourless). Zakon nektar za kojo kožo. Že 20 let. Bebi kožica na obrazu in telesu, marsikdo ne verjame, da ne uporabljam nobene kreme z dodatki. Malo pripomorejo tudi dobri geni, pa to, da kože na obrazu in dekolteju nisem že pri 20-ih ne zanemarila, ne polenila z dodajanjem tistega, kar mora sama izdelat.

Aha, od dekorative pa uporabljam izključno KIKO in pa Bobbi Brown. MAC me je razočaral ( dobra marketinška natega, zanič embalaža – navoji pokajo v enem mesecu od odprtja,embalaža se lomi ( zatički za zaskok škatlic, pokrovo, ipd), senčke v prahu se razdrobijo kljub pazljivi uporabi – enostavno MAC ni več to, kar je bil pred cca 7-imi leti. Samo še dober marketing jih gor drži.

Glede na lastne izkušnje in izkušnje mojih prijateljic: 98% lepe kože so geni, svež zrak, čimmanj stresa, nikotina in kofeina, dobra prehrana, na splošno zadovoljstvo v življenju, gibanje, hidracija. Osebno se mi je koža neverjetno izboljšala, ko sem nehala jesti meso in mlečne izdelke.

Včasih se mi je zdelo, da me bodo samo drage znamke polepšale, zdaj pa uporabljam Afroditino kremo z aloe vero in ker imam zgoraj našteto poštimano, je koža veliko lepša kot pred leti.

jaz (in cela moja druzina) uporabljam dansko linijo kozmetike, nasplošno ena boljših trenutno. in sem izjemno zadovoljna z njo. majo sam 6 izdelkov v liniji ampak najdeš vseeno točno to kar rabiš. kožo ti nardi izjemno mehko in nežno prijetno dišečo. jaz je nebi menjala za nič drugega.

se je pa ne da kr tak dobit. če vas zanima mi lahko napisete mail na [email protected] pa vas napotim na pravi ”naslov” 😀

drugace pa majo regeneracijsko kremico, antiaging kremico, cleanse, serum, toner, faelift in olje za telo. smo že vse sprobači – vrhunsko!

lp, neža

Avon ima nekatere izdelke zelo kvalitetne. Če bi želeli izvedeti kaj več, lahko pustite mail.

Pozdravljena,
Katera krema je prava je podobna uganka, kot kateri puder je najbolj primeren za mojo kožo:)
Žal je tako, da to kar paše prijateljici, ni nujno, da paše meni, ne glede na ceno.
Moj nasvet je, da je za kožo potrebno bolj skrbeti od znotraj, počutje, hrana, voda in nato pride na vrsto krema.
Seveda nikakor ni za pozabiti vsaj 4x letno nega obraza.
Drugače pa moj nasvet; pojdite po testerje v drogerijo, lekarno in malo poiskusite.
Jaz trenutno uporabljam serume in kremo na osnovi hyalorona od Skeyndorja, srednji cenovni razred. Poleti sem imela kremo Thermale od Uriage.

Martina Razinger

jaz pa sem pred kratkim začela uporabljati izdelke brenda The Ordinary…serumi in kreme med 8-20 euri…top kvaliteta!! dobijo se preko spletne strani superskin.si

Živjo, tko k vse tudi jaz sprobavam vse živo. Od Balee do Avona in tko naprej. Zadnje čase se toliko govori o korejski kozmetiki da sem pač morala poskusiti. Trenutno uporabljam Mizon in sem precej zadovoljna. Sem pa naročila prek spleta in sem čakala na pošiljko skor dva meseca, tko da bodite previdne. No zdej se jo da pa dobit tudi pri nas. Pozdrav!

Živjo, kremce od Mizona lahko nabavite na healthyskin.eu, slo zastopnik za Slo, pa ne delam reklame, sam sem jo jest pri njih nabavla.

Živjo, rada bi odgovorila predhodnicam. Se strinjam da bi koža morala sama zase poskrbeti in proizvajati kolagen zase.Ampak tako naj bi bilo v idealnem okolju… Ce pa si podvržen vsakdanjemu stresu kot večina, včasih pozabiš pit, po drugi strani pa spiješ kako pivo preveč po možnosti še kadiš, potem pa koži moraš pomagati. Pa je tudi še genetski dejavnik pa še kak suh zrak oz kurjava. Jaz svoji koži pomagam včasih z ampulami, včasih z maskami, vsakodnevno pa najmanj tonik in dnevno vlažilna krema. Časi ko si uporabljal samo vodo pa mislim da so za nami. Pa brez zamere!

Super kozmetika je tudi Missha – se jo dobi pri nas;)) Jaz sem naročila že ogromno produktov, od BB krem, mask, krem, serumov in mi je top. Aja pa spletna stran je http://www.missha.si. Sedaj imajo pa še eno kjer je na voljo še več korejske kozmetike – http://www.all4skin.net. Meni res noro odgovarja in ne grem več stran 🙂 Mogoče bo komu v pomoč.

Aja, sem pozabila napisati, da sem jih kontaktirala in so uradni uvozniki (direktno iz Južne Koreje).

New Report

Close