Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kvalitetna mascara

kvalitetna mascara

preizkusila sem že kr nekaj mascar pa so me vse razočarale…zdej v teh vlažnih dneh se mi spackajo in sem okoli oči čist črna…če poznate kkšno res dobro mascaro ki uspešno prestane tud ekstremne pogoje ( dež, potenje, jok) mi jo prosim zaupajte!!!

vtipkaj “maskara” v iskalnik, našla boš obilo dobrih nasvetov…sicer pa – s Heleno Rubenstein zanesljivo ne boš zgrešila.

Maxi

Se strinjam z Maxi, HR je zakon, dobra pa je tudi od Elizabeth Arden in Lancom maskara.
LP

Po mojem mnenju (preizkusila praktično vse) najboljša ostaja Estee Lauder The new illusionist (sem blond in so moje trepalnice sicer praktično nevidne). Nova Diorjeva je med bolj packastimi, Lancomove pa niso prav zelo obstojne in ne fiksirajo oblike (kljub temu, da naj bi jo). LP

Meni osebno od Elizabeth Arden ne ustreza, zdi se mi preveč “mokra”, packa in zlepi skupaj trepalnice. Zanima pa me kje se da kupiti HR in ali jo je res vredno kupiti.

LP

HR je reeeeeeeeees vredno kupiti, imajo jo v Mullerju, pa verjetno še kje (Limoni?).

Jaz pa imam s tema dvema maskarama (Dior in Lancome) prav nasprotne izkušnje. Obe sta zelo dobri.

lp

Dior Addict se mi zdi preveč mokra, sem bila vsa črna okrog oči, saj ko jo enkrat naneseš, je super, samo potem sem morala obrisati vse črne flekce in jasno je šel tudi preostali makeup.
Lancome (Flextencils) pa čisto nič ne nakodra trepalnic in jih jasno tudi nič ne utrdi v želeni obliki – to je mene motilo, ker ne maram tistih “kodral” za trepalnice, ker si vsakič kakšno spulim, če se že ne uščipnem v veko. Ta od Estee Lauder ti pa lepo navije trepalnice, volumen je super, sploh ok.

Zivjo. Zelo si me navdusila na mascaro Estee Lauder, a mi lahko se napises kje prodajajo to firmo. U Mullerju?

V mullerju jo imajo, samo pa zi, da bo pisalo gor The New Illusionist (enkrat so mi hoteli podtakniti eno staro verzijo), sama maskara je vretenaste oblike, temnomodra. Enkrat so mi (v BTCju) tudi rekle, da je nimajo, pa sem jo potem sama našla. Je pa res vredna tistih 5000 (sem ravnokar (po 1,5 mesecu uporabe) dokrajčila Dior Addict maskaro, ki ne samo, da packa, še izredno hitro jo porabiš), trajati bi morala vsaj kake 4 mesece ob vsakodnevni uporabi. LP

meni so pa včeraj v Mullerju rekli, da če imam HR, bom nad Estee L. razočarana…

Punce,

Probala sem že čisto vse macare ampak čez YSL je ni. Imela sem pač to srečo, da sem delala v kozmetiki in sem lahko vsak dan sprobavala drugo mascaro. Zdaj pa že par let uporabljam od YSL. Jo ne zamenjam. Zelo ti povdari trepalnice, ne packa in poveča pogled, poveča volumen trepalnic.
Preizkusite. Ciao!

lp Ajda

Katarina in vse ostale – maskare se sploh ne bi smelo uporabljati dalj kot kake 3 mesece zaradi možnih infkecij oči…zdaj vam je morda še vseeno, čez toliko in toliko let rabe “starih” maskar vam pa morda ne bo več.
Tako da katero koli že maskaro kupiš, ne glede na ceno, moraš po 3 mesecih uporabe “investirati” v novo maskaro…

Jaz imam stalno v uporabi kake tri maskare (različne barve), ergo so v uporabi tudi po eno leto in se mi še ni zgodila kaka okužba oči, s tega vidika se mi zdijo bistveno bolj nevarne kreme in odstranjevalci make-upa, v katere segamo z rokami in se nato mažemo okrog oči in imajo bakterije (in ostalo) boljše možnosti za dostop do očesne sluznice. Zdi se mi pa tudi pretirano dajati po 5, 6 tisočakov za dva ali tri mesece uporabe.
V mullerju, ahem, niso vse prodajalke ravno najbolj podkovane, meni Estee Lauder ustreza bolj kot HR, ker ti trepalnice bolj izdatno poudari (volumen), sem blond, torej se brez maskare moje trepalnice skoraj ne vidijo.
YSL Effet Faux Cils mi je bila kar všeč, ampak 1. sem jo porabila prej kot v dveh mesecih, 2. ko enkrat maskaro naneseš in se posuši, če se kakorkoli dotakneš trepalnic (no, recimo, če se mencaš, se zgodi včasih), se začne maskara lomit in odpadat, ni ravno med prožnimi.
Upam, da vam bo v pomoč, LP

New Report

Close