Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kvalitetna pilica za nohte

kvalitetna pilica za nohte

Prosim, če mi napišete kje se dobi kvaliteno pilico za nohte in seveda ceno. Že vnaprej hvala. Nohti se mi cepijo. Uporabljam tudi prozoren lak za nohte oz. za krepitev nohtov, pa nič ne pomaga.

od alessandra komplet 3 pilic-3000 sit+ lak in pilico št. 2 za tanke in krhke nokte skupaj 3000Sit- to je bla moja največja naložba v nohte in tudi edina, ki se je res izkazala za o.k. Vse se kupi v DM- ju
Lak, ki je dober za učvrstitev je tudi Revlonov, ki je v zeleni flaški sam ne vem točno imena.
lp

Tudi jaz sem imela težave z nohti, pa sm šla v drogerijo in si kupila dobro pilico od ARTDECO, je pa steklena. Dobra lastnost je tudi ta, da se ti ne obrabi, po uporabi jo enostavno spereš z vodo in milom.
Imajo jo v Mullerju, stane pa cca 2000,sit

Vendar čeprav je steklena, pri katerih lahko piliš v obe smeri, vseeno raje pili v eno smer. Sedaj je stanje veliko boljše kot je bilo prej.

tudi jz sm imela zelo krhke in lomljive nohte, potem pa sem začela nohte mazati s kremo DIKLA. zelo mi je pomagala in ti jo priporočam.

Lep pozdrav!

Meni je zelo pomagal Orly. Proizvod Nail Defense. Nohti so se mi luščil v plasteh, pa še lomil so se mi. Po uporabi tega proizvoda, se mi je situacuja zelo izboljšala. Je pa res, da rabiš čas, da se ti situacija izboljša.

Imajo ga v Mullerju, mislim, da je okrog 3000 SIT-tudi pilica zelo dobra.

New Report

Close