Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kvalitetna pohodniška oprema

Kvalitetna pohodniška oprema

Kje kupiti kvalitetno pohodniško opremo, predvsem me zanimajo hlače, majica, nogavice, srednje visoki gležnarji, manjši nahrbtnik, katero znamko priporočate, kaj pa trgovino?

Pohodniške čevlje imam že od nekdaj Alpinine, ravno pred kratkim sem si kupila nove, ko so imeli akcijo. Meni so super.
Nogavice, hlače in majice mislim da imam vse iz Decathlona (še izpred let, ko je bilo treba it v Udine), softshell jakno iz Hoferja, tudi že traja kar nekaj let, anorak en iz Intersporta, drug iz ljubljanskega Decathlona, nahrbtnik mi je mož prinesel od nekod.
Na znamke pa ne padam.

Skoraj vse imam kupljeno v Interšportu njihovo blagovno znamko. Mi je ok in je cenovno sprejemljiva. Pohodne čevlje pa imam mirel.

dechatlon v ljubljani. za oblačila sploh super, za čevlje pa ne bom trdila.

Pri pohodništvu so mi najpomembnejši čevlji in to ti povem, so samo čevlji od Alpine. To je čevelj
VX 5567641. S tem čevljem lahko prehodiš vsaj 5.000 km po asfaltu, gozdu, gorah in “bodičaste kršu” dalmatinskih otokov.
Sistem majic in zgornjih delov mi odgovarja: čebula sistem bombažnih majic . Prilagajaš se s slačenjem.

Sama sem veliko pohodniške opreme kupila v Trgovini Sport Billy, kjer držijo blagovno znamko Alpine Pro, ki v večini izdelujejo oblačila za pohodništvo. Imajo dobro kvaliteto in cenovno dostopne. Pohodne hlače, ki sem jih kupila pred leti jih nosim še danes. Več si lahko pogledate na spletni strani: http://www.sportbilly.si/

Kupiš lahko v alpini, decatlonu, v kibubi. Nikakor pa ne priporočam hoferja ali lidla. Tiste stvari pri meni niso več kot za enkrat oblečt ble.

New Report

Close