Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kvalitetna smučarska bunda

Kvalitetna smučarska bunda

Po 12 letih je prišel čas za menjavo smučarske bunde in hlač. Srfam, gledam po tgovinah…me pa zanima, če ima kdo kakšen nasvet katera znamka bi bila kvalitetna?

Salomon, atomic ali halti.

Jaz že nekaj let uporabljam znamke:

Kjus, Goldwin ali pa Phenix.

Goldwin, phoenix, Kjus, …

Talkin’ about the odds:))))

Povej, ali smucas samo v lepem vremenu ali tudi med snezenjem, smucas tudi pri minus petnajst, takrat, ko piha malo mocneje…

8848 altitude….2 leti nazaj je bila iz 500 znizana na 250 eur. Kjus so nam zal predrage. Za otroke se lepo obnesejo Andraz bunde.

Colmar

Spyder, če hočeš pa še šminko, Colmar:)

Nisem še naletel na bundo, ki ne bi bila ok za rekreativno smučarijo ob primernem vremenu, to je od -10 do +5. Tudi tiste iz mane in kika svoje delo opravijo dobro, je pa res, da nimajo fensi napisov.

Da še jaz vprašam: a ima kdo izkušnje z Roxy? Primerljivo z Altitude al ne?
Imam 7 let star Altitudov komplet in bi ga zamenjala, a mi žal nič ni všeč. Po spletu pregledala Salomon, Kjus, Spyder, Colmar, Andraž – niti ena po mojem okusu. Vse črno, belo, sivo … jaz bi pa modro bundo in rumene hlače ali obratno. Oz. nekaj živega.
In vidim, da edino Roxy ima kaj takega, a se bojim, da ni tako kvalitetno.
Smučamo kakih 20 dni na leto, tudi ce je minus 15 in sneži.

In s koliko vrhunskimi si smučal, da imaš primerjavo?

Za v hud mraz imam Rossignol, za malo manj mraz je pa izbire toliko, da težko fališ.

Helly Hansen je moj favorit.

Ne vem, kje gledaš, ampak Spyder je vedno imel barve in vzorce:

http://www.spyder.com/womens-outerlayer/l/376

Če boš nosila Spyderja, bodo vsi mislili, da si Hrvatica.

Zagrebčanke nosijo Colmar. In mini Chanellove torbice – videno na lastne oči:DDD

Ne vem, kje gledaš, ampak Spyder je vedno imel barve in vzorce:

http://www.spyder.com/womens-outerlayer/l/376
[/quote]

Joj, meni so vse tele res obupne.

Ponaredki na Kramarskem sejmu. Ne biti neumen in kupovati originale.

Točno to!

Sem pa hotel ravno vprašati – ali sploh potrebuješ kvalitetno?

Joj, meni so vse tele res obupne.
[/quote]

Jah pol ti pa res ni pomoči. Ker tukaj si lahko nakombiniraš vse od klasičnih, do umirjenih, do bolj zanimivih in do odštekanih kombinacij.

Točno to!

Sem pa hotel ravno vprašati – ali sploh potrebuješ kvalitetno?
[/quote]

To je tako kot z avtom. Vsak pride od točke A do točke B. Kako pa prideš, je pa čisto druga stvar. Seveda vsak revež trdi, da je pomembno samo to, da pride….

Roxy je v redu znamka. Hči je imela bundo ali hlače, zdaj se ne spomnim, je bilo v redu.

To je tako kot z avtom. Vsak pride od točke A do točke B. Kako pa prideš, je pa čisto druga stvar. Seveda vsak revež trdi, da je pomembno samo to, da pride….
[/quote]

Mogoče res. Če zanemarim pomembnost zavidanja – moje izkušnje govorijo, da se razlika pokaže šele v pogojih, ko 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ljudi že neha smučati.:-)

Npr v res slabem vremenu na višinah nad 2.500 m, v dolgotrajnem dežju ali mokre m sneženju, ipd.
Pa sem smučal že v skoraj vsem – od reprezentančnih bund in kombinezonov pa do oblačil iz Hoferja.

Roxy je ženska linija Quiksilverja.

New Report

Close