Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kvalitetna smučarska bunda

Kvalitetna smučarska bunda

Glede na to, da ne smučam aktivno, tisto valjanje na sankah in kepanje po robovih smučišča je največ kar dobi zima od mene, imam eno mckinley-evo bundo in mi čisto zadostuje. Zebe me ne, tudi ko sedim, spodaj sem “smučarsko” oblečena . Nosim jo tudi za vsak dan.

________ Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.

Imela pred leti odlično Northland, še danes bi jo komot oblekla in je nikakor ne dam vstran, ampak sem izgubila toliko kil, da mi je res prevelika. Če bodo kdaj hudi časi, bom v njej preživela zimo. Nikoli ni zeblo, tudi pri res hudem minusu (preiskušeno na -35), hkrati tako zračna, da ni bilo vroče tudi pri 0. Stolpec po vseh letih pranja še vedno višji kot jih večina oglašurje kot top kakovost. Pol sem šla na nek noname od Hervisa, ni bilo, kje ni pihalo not in še isto leto zamenjala za Spyder, ki je še vedno kot nova po desetih letih. Spet gledam, da bi spet vzela Spyder, pa so mi kroji in barvne kombinacije tako mimo, da čakam, če bodo zamenjali oblikovalce, ker tole kar imajo sedaj, je total mimo. Sem pa zadnjič videla tako odpičen Adidas, za katere sploh nisem vedela, da delajo smučarska oblačila. Bi imela.
Roxy je bundica za v šolo, ne za resno smučanje, so pa luštne, ja. Plačaš brend, ne kakovosti. Imela hči in se ni obneslo lih.

Tudi rekreativca v hribih pozimi kraj pričaka slabo vreme, ko je na smučišču -20 stopinj ali še manj in po možnosti še piha. Takrat prekolneš vsak prihranjen cent pri smučarski opremi, ker se počutiš, kot bi smučal nag. Saj bunde običajno ne kupiš za leto ali dve. Če jo imaš za 12 sezon, kot piše avtorica, pa človek že odšteje malo več kot za dobro kosilo 🙂

Špotrni novinarji na rtvju imajo vsako leto novo, verjetno ni tako draga, če je na račun hiše, kvalitetna pa je zagotovo!

Kaj klinca spet kompliciraš jebote!!!

Kaj klinca spet kompliciraš jebote!!!
[/quote]

Enako so komentirali tudi nekateri za mano – torej očitno ne kompliciram 🙂

Točno to!

Sem pa hotel ravno vprašati – ali sploh potrebuješ kvalitetno?
[/quote]

Vedno je vprašanje kaj v resnici potrebuješ in za kakšen denar se dobi.
Jaz sem bil dolgo uporabnik Halti-jevih izdelkov, a mi danes na kraj pameti več ne pade, da bi kupil bundo za toliko denarja. Pokombiniram in na cca. tri leta menjam.

Naša družina se pa vsi oblačimo pri Intersportu. Imamo bunde Etirel, Mckinley, Firefly, Icepeak.
Noben še ni rekel, da bi ga zeblo, vse so super. Otroške ponosijo (so ponosili) vsi štirje otroci. Jaz imam staro 5 let, mož 8.

Stanejo pa sedajle v akciji od 30 EUR naprej. Čemu kupovati dražje?
Je pa zadnjič od hčere kolega, Ljubljančan, ki smuča šele 2 leti, le parkrat letno, povedal, da je dal za bundo 800 EUR.

Hahaha spet ena nevoščljiva štajerka…

Tenson je pol opcija…vidla da majo rumene bunde ter modre hlace:)

Tenson bi rekla da je v redu. Nimam sicer bunde, imam pa jadralska oblačila, ki dihajo, hkrati pa tudi v hudem dežju in pljuskanju niso premočila. Tako da sklepam, da znajo v redu zadeve naredit..

Tenson je pol opcija…vidla da majo rumene bunde ter modre hlace:)
[/quote]

A lahko vprašam, kje si videla Tenson? Gledam tule pa ni nič rumenega 🙂
https://tenson.com/women/collection/skiwear/?p=1

Zaenkrat mi je všeč samo tale Altitude, a ga nikjer očitno nimajo
https://www.8848altitude.com/at/article/folven_jacket?attr1_id=120

Pa tale Roxy, ki baje ni kvaliteten ):
https://www.blue-tomato.com/sl-SI/product/Roxy-Jet+Ski+Solid+Jakna-468665/

Tudi rekreativca v hribih pozimi kraj pričaka slabo vreme, ko je na smučišču -20 stopinj ali še manj in po možnosti še piha. Takrat prekolneš vsak prihranjen cent pri smučarski opremi, ker se počutiš, kot bi smučal nag. Saj bunde običajno ne kupiš za leto ali dve. Če jo imaš za 12 sezon, kot piše avtorica, pa človek že odšteje malo več kot za dobro kosilo 🙂
[/quote]
če si v bombažni majčki s kratkimi rokavi, te bo zeblo, sicer ne. vsaka smučarska bunda v kombinaciji s primernimi ( ne nujno dragimi ) spodnjimi oblačili, povsem zadostuje za vsakršno smučarijo ob primernem vremenu in za primeren čas. Velika večina ljudi, upam si trditi, da več kot 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, smuča ob lepem vremenu, že oblačno je manj zanimivo za večino, ob padavinah, naj bo snežnih ali dežnih, pa so smučišča prazna….vsake toliko se najde manijak…torej, če spadaš med teh par {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, potem kupuj kvalitetno in tudi drago opremo. Če rabiš opremo za par spustov in nato kofetkanje tega ne rabiš…rabiš pa dobre napise na bundi.

moje mnenje je, da tisti, ki si lahko privošči drago opremo, naj si jo, za vse normalne pa je čisto dovolj tudi vsaka druga. Da pa se revež zapufa za nakupe takih dragih zadev, pa mi je mimo in možno samo v slovenistanu z neumnim folkom….samo da je colmar, četudi zmanjka za karto in sendvič….bomo pa vodo pili na ležalniku.

če si v bombažni majčki s kratkimi rokavi, te bo zeblo, sicer ne. vsaka smučarska bunda v kombinaciji s primernimi ( ne nujno dragimi ) spodnjimi oblačili, povsem zadostuje za vsakršno smučarijo ob primernem vremenu in za primeren čas. Velika večina ljudi, upam si trditi, da več kot 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, smuča ob lepem vremenu, že oblačno je manj zanimivo za večino, ob padavinah, naj bo snežnih ali dežnih, pa so smučišča prazna….vsake toliko se najde manijak…torej, če spadaš med teh par {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, potem kupuj kvalitetno in tudi drago opremo. Če rabiš opremo za par spustov in nato kofetkanje tega ne rabiš…rabiš pa dobre napise na bundi.

moje mnenje je, da tisti, ki si lahko privošči drago opremo, naj si jo, za vse normalne pa je čisto dovolj tudi vsaka druga. Da pa se revež zapufa za nakupe takih dragih zadev, pa mi je mimo in možno samo v slovenistanu z neumnim folkom….samo da je colmar, četudi zmanjka za karto in sendvič….bomo pa vodo pili na ležalniku.
[/quote]
Se strinjam, za sonce in majsko smuko je dovolj že pulover. Nimam se za manijaka, ampak če se že odpravim smučat, me par oblakov in snežink ne prežene domov. Na smučišče vsekakor ne pridem zaradi kofeta in nabiranja barve. To bi bila draga kava 🙂 Če bi morala pri financah stiskat, bi se najprej odpovedala luksuzu, kamor sodi tudi smučanje. Zame je najlepša smuka januarja ali v začetku februarja, ker se sneg ne topi, ampak to pomeni, da je tudi mraz. Se mi je že zgodilo, da je bilo ravno tisti teden, ko smo smučali, ves čas -10 stopinj v dolini, na smučiščih pa še manj. Pa je bilo sonce.

Jaz s vzela Roxy, mi je zelo všeč… mislim, da bi me v njej pru -15pa zeblo.

A lahko vprašam, kje si videla Tenson? Gledam tule pa ni nič rumenega 🙂
https://tenson.com/women/collection/skiwear/?p=1

Zaenkrat mi je všeč samo tale Altitude, a ga nikjer očitno nimajo
https://www.8848altitude.com/at/article/folven_jacket?attr1_id=120

Pa tale Roxy, ki baje ni kvaliteten ):
https://www.blue-tomato.com/sl-SI/product/Roxy-Jet+Ski+Solid+Jakna-468665/
[/quote]

Vidla v intersportu btc..sam je bla taka guzva da grem drugi teden ponovno..upam da jim je se kaj ostalo..

New Report

Close