Kvalitetna vhodna vrata- stanovanje
Pozdravljeni,
kupili smo taka vrata kot jih želite v vašem postu pri INT vrata Todraž , Gorenja vas, poleg Škofje Loke. Odmontaža starih vrat in montaža novih vrat , ( lesena ), je bila res vključena v ceno toda kvaliteta zamenjave je bila super in zelo smo še vedno zadovoljni. A seveda, o ceni smo se pa zelo pogajali. Vrata so res kvalitetna in vsa pohvala njim. Lp
Sam imam v 30 let starem bloku tale vrata, cena solidna, dobra izolacija zvoka in vsega, super so. Sem zelo zadovoljen tudi z vgradnjo in vsem od A do Ž.
Kupili smo vrata pri Valu. Sama vrata so sicer ok, so se pa zmotili pri merah za montažo in je bilo treba čakati cca. tri mesece, da so prišli in popravili zaključke. Seveda ni šlo gladko. Smo jih morali klicati večkrat, da so se sploh odzvali in se pregovarjati, da so le prišli. Dokler vrat nismo plačali, so bili zelo prijazni, ob reklamaciji pa je vsa prijaznost izpuhtela neznano kam. Ne bi jih nikomur priporočila. Tast in tašča sta jih kupila pri Vovkotu in bila zelo zadovoljna. Vse je bilo brezhibno; montaža, kvaliteta.
Sam imam v 30 let starem bloku tale vrata, cena solidna, dobra izolacija zvoka in vsega, super so. Sem zelo zadovoljen tudi z vgradnjo in vsem od A do Ž.
http://www.protivlomna-vrata.si/domov.html%5B/quote%5D
Tudi jaz enako.
Protivlomna vrata VAL…
Ena najslabsih izkusenjh kot kupec katerega koli proizvoda.
Statistika nakupa v vrednosti 1.800€ je sledeča:
– 3 mesece čakanja (po pričevanjih drugih kupcev še malo)
– trije zamujeni termini montaže,
– neodgovorjeni klici na njihov klicni center, kjer noben ne ve ničesar,
– Obisk na sedežu podjetja (Langusova 13 Ljubljana),
– Detektivsko delo kdo je sploh direktor – (g. Vrhovnik).
Dvomim da je kdorkoli imel pozitivno izkušnjo s tem podjetjem.
IZOGIBAJTE se temu podjetju!
Ne kupujte pri podjetju Protivlomna vrata Val (oziroma račun za vrata izdan s strani podjetja Val Marketing d.o.o.).
Sramota od podjetja.
Plastične, lesene, ALU?
Da so vrata protivlomna je odvisno kakšen je sistem zaklepanja in koliko kvalitetno je okovje. Protihrupna Oz zvočno izolativna pa je odvisno od profila ter polnila. Povprasajte kolikšen je razred varnosti ter koliko dB zadržijo.
Za ALU lahko dam dobro besedo za Rojal.org. So med Ajdovscino in NG, montirajo tudi drugje po Slo. Cena ugodna in če je kaj narobe takoj uredijo, bolj kot tak odnos se ne da. Super so.
PVC pa če vzameste kak Rehau ne boste nič zgrešili, tritočkovni zaklepanje in to je to. Rehau ima višjo kvaliteto, zato je cena višja. Moje mnenje je da koliko daš toliko dobiš. Pri stavbnem pohištvu pač ne gre sparati.
Včeraj so šli v stečaj. Na strani tržnega inšektorata je bilo danes objavljeno.
Pozdravljeni,
Zanima me ce ima kdo kaksen nasvet kako prenoviti vhodna vrata v bloku in podboj in tudi zunanjo steno kjer so vrata montirana? Namrec mi imamo pregrajen hodnik z mavcnimi ploscami in vrata ki so bila vzeta iz ene od sob v stanovanju. Zdaj bi radi imeli protivlomna vrata a verjetno na to steno in podboj ne bodo sla? Prosim za kakrsnokoli informacijo in nasvet.
Hvala.
- Lp Nina