Kvalitetne pajkice
Pozdravljeni!
Bilo je že govora na to temo ampak časi in ponudba se spreminja… Zanima me s katerimi pajkicami ste zadovoljne?! Tisti elastični, bolj športni materijali. Da so dolge (visoka sem 176 cm) in neprosojne ter seveda udobne in ne hudo drage. Lelosi, Pikaluna in podobne pa ne hvalijo vec toliko. Pa cena jim je res visoka…
Hvala
Monika272, 03.02.2023 ob 07:42
Pozdravljeni!
Bilo je že govora na to temo ampak časi in ponudba se spreminja… Zanima me s katerimi pajkicami ste zadovoljne?! Tisti elastični, bolj športni materijali. Da so dolge (visoka sem 176 cm) in neprosojne ter seveda udobne in ne hudo drage. Lelosi, Pikaluna in podobne pa ne hvalijo vec toliko. Pa cena jim je res visoka…
Hvala
Res sem zadovoljna s Shein pajkicami.
Stisnejo, neprodojne, vidok pas, lepo se perejo. Neprimerno boljše od Lelosi, Pikaluna, celo Aeon.
Meni primerljivevz Gymshark
Cena pa okoli 10 €.
Oj, meni osebno zmagajo lelosi. Sem sprobala že pikaluna, lanuma, wowo,… se ne da primerjat. Ženske pravijo da se jim lelosi cufajo in parajo po šivih. Ja seveda, če ne znaš prat (treba jih je prat na občutljivo, obrnjene okoli, jaz jih občasno tudi na roke operem), in če si ne vzameš prave številke. Če imaš kavbojke št 44, potem si ne moreš vzet small velikosti pri lelosi pajkicah, ane… Meni so super, res, imam večinoma črne da jih lahko skombiniram za v službo (zdaj imajo tudi nov model silhouette), pisane pa za športat. Edino za poleti so prevroče, tako da poleti pač nisem v njih (tudi hotty so prevroče, ker so isti material kot dolge).
Nič se ne vidi skozi, material je mehek, pa kot sem rekla, če znaš prat in če si vzameš pravo številko,.. je vse OK. Imajo pa tudi podaljšane modele pri lelosi.
Vem da se to sliši zdaj kot reklama, ampak prisežem da ni, nimam nič od tega. Od njih imam sicer še samo fluffy jopo in pa elastike za lase, ostalo me ni prepričalo (pižame so mi pa sploh predrage, trenirke so videt sicer udobne in lepe, ampak sori, ne dam tok denarja za trenirko v kateri bom potem nevem, čistila wc itd).
Pajkice, fluffy jopa (malo precenjena, ker dejansko v kakšnem KIK dobiš za 20 evrov podobno, ali pa v Lidlu)
…da imam pajkice za doma po hisi, za valit se na kavcu
In dolocene 3/4 za poleti zjutraj/ tek/psa ven peljat. Kupim jih v dechatlonu po 6eur – bombazne. Za tek narocim po spletu crne/ modre/ sive..
Tistih pisanih lelosi in ostalega cigulemugule pisanega sranja niti pod razno ne navesim nase.
Pa to nekatere nosijo 24/7.. vsepovsod !?!
Ko gledam debelorite babe v sarenih pajkah se resno vprasam ali imajo doma ogledalo ali ne. Ali vsaj nekoga ki jim odkrito pove ,da ima se vecjo rit v tistem svetlecen pisanem poliestru na riti. No ja …Tudi na manj debelih ritih so se vedno grde. Kje imajo nekatere smisel za okus / modo… se je tudi za zamislit.
Sandrene, 03.02.2023 ob 08:13
Oj, meni osebno zmagajo lelosi. Sem sprobala že pikaluna, lanuma, wowo,… se ne da primerjat. Ženske pravijo da se jim lelosi cufajo in parajo po šivih. Ja seveda, če ne znaš prat (treba jih je prat na občutljivo, obrnjene okoli, jaz jih občasno tudi na roke operem), in če si ne vzameš prave številke. Če imaš kavbojke št 44, potem si ne moreš vzet small velikosti pri lelosi pajkicah, ane… Meni so super, res, imam večinoma črne da jih lahko skombiniram za v službo (zdaj imajo tudi nov model silhouette), pisane pa za športat. Edino za poleti so prevroče, tako da poleti pač nisem v njih (tudi hotty so prevroče, ker so isti material kot dolge).
Nič se ne vidi skozi, material je mehek, pa kot sem rekla, če znaš prat in če si vzameš pravo številko,.. je vse OK. Imajo pa tudi podaljšane modele pri lelosi.
Vem da se to sliši zdaj kot reklama, ampak prisežem da ni, nimam nič od tega. Od njih imam sicer še samo fluffy jopo in pa elastike za lase, ostalo me ni prepričalo (pižame so mi pa sploh predrage, trenirke so videt sicer udobne in lepe, ampak sori, ne dam tok denarja za trenirko v kateri bom potem nevem, čistila wc itd).
Pajkice, fluffy jopa (malo precenjena, ker dejansko v kakšnem KIK dobiš za 20 evrov podobno, ali pa v Lidlu)
Nosim izključno črne pajkice ne glede na znamko.
Za doma, tudi za v trgovino.
Pa seveda za športne aktivnosti.
Za druge dejavnosti jih ne oblačim.
Nakup pa ni ravno dogodek in mi je vseeno, kako sem oblečena.
Jsz, 03.02.2023 ob 08:12
Res sem zadovoljna s Shein pajkicami.
Stisnejo, neprodojne, vidok pas, lepo se perejo. Neprimerno boljše od Lelosi, Pikaluna, celo Aeon.
Meni primerljivevz Gymshark
Cena pa okoli 10 €.
Lahko vprašam so številke ravno prave, ali so malo manjše oz. večje stvari?
Ne vem, za kaj rabis pajkice. Za doma imam jaz bomazne iz Hoferja, scasoma s pranjem postanejo tanke, a vendar so tako poceni, da ni panike. Za sport imam iz umetnih materialov ene Asics in ene iz vecje trgovine z oblacili, pa mi niso tako ok kot tiste za doma, torej bombazne (z 10% elastana) iz Hoferja.
Za karkoli drugega pajkic ne nosim. V vsakem primeru pa je bolje imeti bombaz kot poliester/poliamid.