Kvalitetne pajkice
Anonimno 5514, 05.02.2023 ob 19:50
Hodim, 05.02.2023 ob 19:48
mimores, 05.02.2023 ob 08:52
Sandrene, 03.02.2023 ob 08:13
Oj, meni osebno zmagajo lelosi. Sem sprobala že pikaluna, lanuma, wowo,… se ne da primerjat. Ženske pravijo da se jim lelosi cufajo in parajo po šivih. Ja seveda, če ne znaš prat (treba jih je prat na občutljivo, obrnjene okoli, jaz jih občasno tudi na roke operem), in če si ne vzameš prave številke. Če imaš kavbojke št 44, potem si ne moreš vzet small velikosti pri lelosi pajkicah, ane… Meni so super, res, imam večinoma črne da jih lahko skombiniram za v službo (zdaj imajo tudi nov model silhouette), pisane pa za športat. Edino za poleti so prevroče, tako da poleti pač nisem v njih (tudi hotty so prevroče, ker so isti material kot dolge).
Nič se ne vidi skozi, material je mehek, pa kot sem rekla, če znaš prat in če si vzameš pravo številko,.. je vse OK. Imajo pa tudi podaljšane modele pri lelosi.
Vem da se to sliši zdaj kot reklama, ampak prisežem da ni, nimam nič od tega. Od njih imam sicer še samo fluffy jopo in pa elastike za lase, ostalo me ni prepričalo (pižame so mi pa sploh predrage, trenirke so videt sicer udobne in lepe, ampak sori, ne dam tok denarja za trenirko v kateri bom potem nevem, čistila wc itd).
Pajkice, fluffy jopa (malo precenjena, ker dejansko v kakšnem KIK dobiš za 20 evrov podobno, ali pa v Lidlu)
V službo se ne hodi v pajkicah
Hpdim v službo v pajkicah.
Tam se preoblečem v uniformo.
trenirka ,pajkice…in v sluzbo….neko osnovno urejenost pa je ja treba imeti.
Saj sem v služb⅞i v uniformi. Za v avto je pa vseeno, v kaj sem oblečena! Ali pač?