Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kvalitetne pajkice

Kvalitetne pajkice

Pajkice niso več moderne, sedaj se nosijo hlače na zvonec vseh materjalov.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5514, 05.02.2023 ob 19:50

Hodim, 05.02.2023 ob 19:48

mimores, 05.02.2023 ob 08:52

Sandrene, 03.02.2023 ob 08:13

Oj, meni osebno zmagajo lelosi. Sem sprobala že pikaluna, lanuma, wowo,… se ne da primerjat. Ženske pravijo da se jim lelosi cufajo in parajo po šivih. Ja seveda, če ne znaš prat (treba jih je prat na občutljivo, obrnjene okoli, jaz jih občasno tudi na roke operem), in če si ne vzameš prave številke. Če imaš kavbojke št 44, potem si ne moreš vzet small velikosti pri lelosi pajkicah, ane… Meni so super, res, imam večinoma črne da jih lahko skombiniram za v službo (zdaj imajo tudi nov model silhouette), pisane pa za športat. Edino za poleti so prevroče, tako da poleti pač nisem v njih (tudi hotty so prevroče, ker so isti material kot dolge).

Nič se ne vidi skozi, material je mehek, pa kot sem rekla, če znaš prat in če si vzameš pravo številko,.. je vse OK. Imajo pa tudi podaljšane modele pri lelosi.

Vem da se to sliši zdaj kot reklama, ampak prisežem da ni, nimam nič od tega. Od njih imam sicer še samo fluffy jopo in pa elastike za lase, ostalo me ni prepričalo (pižame so mi pa sploh predrage, trenirke so videt sicer udobne in lepe, ampak sori, ne dam tok denarja za trenirko v kateri bom potem nevem, čistila wc itd).

Pajkice, fluffy jopa (malo precenjena, ker dejansko v kakšnem KIK dobiš za 20 evrov podobno, ali pa v Lidlu)

V službo se ne hodi v pajkicah

Hpdim v službo v pajkicah.

Tam se preoblečem v uniformo.

trenirka ,pajkice…in v sluzbo….neko osnovno urejenost pa je ja treba imeti.

Saj sem v služb⅞i v uniformi. Za v avto je pa vseeno, v kaj sem oblečena! Ali pač?

Kakšen material so Lelosi športne? Imam navadne in sem zelo zadovoljna. Ne maram pa tistega materiala iz katerega je veliko šprtnih, tisti, ki je kar tak trd in svetleč.

Jaz jih imam par, ki sem jih preko Amzona naročila, tam okrog 25 eurov. So pa svetleče, spandex leggings se jim reče mislim….so top za šport, doma, za pohod……

Pozdravljena Monika 😊

Delam v gostinstvu 12-13-14 ur,. Sem imela lelosi shein in se marsikatere športne pajkice, pa so mi do zdaj zdržale nekaj časa in da nisem preveč zasvicala, ter da so bile udobne, lahke tanke so bile SWY.

Prijazen pkzdrav🍀

Shein- spletna trgovina

Lanuma, 2+1, cena je 17 EUR kar je ugodno

Ker si omenila,da imaš fluffy jopo,me zanima kako je kaj raztegljiva na kosmatem delu.Zanimam se za nakup,pa se odločam med 2 številkama.Če je nekoliko raztegljiva potem bom vzela manjšo,če ni,pa večjo.Prosim za informacijo.

Hvala

Tudi jaz grem v službo v pajkicah. Za svalkjat po avtu in visenje v garderobi so čisto ok. Zakaj bi se morala urejati in oblačiti v ne vem kaj, če se v službi oblečem v uniformo?

Adidas.

New Report

Close