Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kvalitetni in ne predragi dežniki – kje?

kvalitetni in ne predragi dežniki – kje?

Ojla,

glede na to, da zunaj lije kot iz škafa, moja družinca pa je ostala skoraj brez dežnikov, mi svetujte, kje za božjo voljo kupiti kakšen primerek kvalitetnega zložljivega dežnika in pa nezložljivega dežnika primernega za otroke.
Sita sem trgovin , kjer me premamijo z ugodno ceno, potem pa dežnik po največ 2- kratni uporabi vržem lahko stran.
Kam, dekleta? V poštev pride Kranj, Tržič, lahko tudi Radovljica ali pa Jesenice.

Dami

Jest bi pa hčerki kupila tist prozoren (roza, rumen..) dežnik…Kje v LJ?

V Kranju imaš sredi mesta trgovino Dežnikar. Tam so zelo kvaliteni dežniki.

Andreja

H&M, Mothercare,…
Gorenjska? Hmm..SOnček na Bledu ali pa Pikpok.
Pa Baby center..

LP

Jaz jih kupujem kar v Tuš -u (v večjih poslovalnicah imajo neomejeno izbiro; majhni, velikih, zložljivih, družinskih…) Kvaliteta je na nivoju. Mi jih sicer ne polomimo, jih pa -beri otroci zgubijo ali pozabijo ;-)))))))

prilagam zanimiv link ( ni, da ni )

******************************************************************************************************** Je juho polil pa jih je slišal : a zdej si pa sit, k boš lačen ...

Ja, Dežnikarstvo Jenko na Prešernovi

Posluš, July, ravno s Tuševimi in Sparovimi imam krizo. Ponavadi predvidevam, da bo dežnik cel ostal vsaj nekaj časa.

Pa ne uspe.

Lp.

Zelo kvalitetni barvni – prozorni se dobijo v Leclercu. Preverjeno:-)

No, punce, danes me je presenetil možek. Prinesel mi je en lep dežnik nezložljiv. Je rekel, da si ga ful zaslužim. In da ni pozabil name. S ni to ena lepa pozornost?

Ga sploh nisem vprašala, kje ga je kupil.

Hvala za nsvete, pa lepo se imejte. bo treba po nakupih, da otroka ne bosta mokra.

V Mariboru so ugodni in kvaliteni dežniki v trgovini Habeco, lahko pa naročite tudi v njihovi spletni trgovini[/url].

New Report

Close