Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kvalitetno luknjanje ušes?

Kvalitetno luknjanje ušes?

Hvala za vse namige.

Najbolj natančni so v tatoo studiih, kjer delajo z iglo, ne pa z luknjačem. Ni pa poceni.

__________________________________________________________ 1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

Koliko pa lahko to stane, če imaš že svoje uhane?
Ali mi lahko priporočiš kak studio?

Pa saj lahko (ce ne gre ravno za otroka) to naredis kar sama … sem si luknjala usesa kar sama…, samo za prvi dve luknjici sem sla k zlatarju.

Haha, si me spomnla na eno dogodivščino iz srednje šole… Si je ena ženska sama prebodla luknjo med spodno ustnico in brado…so ble sicer manjše komplikacije, ma je preživela 🙂

Če zdaj ppmislim…še v tatoo/piercing studijih ti konkretno pregledajo področje preboda, da ni slučajno kakšen živec blzu itd, ta mona si je šla pa sama prebadat…več sreče kot pameti! 🙂

P.s.: Za ušesa vem, da ni take panike….tko da načeloma si lahko sam, če maš jajca. 😉

Haha, si me spomnla na eno dogodivščino iz srednje šole… Si je ena ženska sama prebodla luknjo med spodno ustnico in brado…so ble sicer manjše komplikacije, ma je preživela 🙂

Če zdaj ppmislim…še v tatoo/piercing studijih ti konkretno pregledajo področje preboda, da ni slučajno kakšen živec blzu itd, ta mona si je šla pa sama prebadat…več sreče kot pameti! 🙂

P.s.: Za ušesa vem, da ni take panike….tko da načeloma si lahko sam, če maš jajca. ;)[/quote]

Kje drugje si niti slucajno ne bi upala sama, na uhljih pa mi je zlatar naredil po eno luknjico, vse ostale sem si naredila doma, pred ogledalom, sama ..
Ugotovila sem, da je bolje luknjati kar z uhanom, ne z iglo… ker prvic sem delala z iglo, pa potem uhana nisem spravila noter in sem sla “po instrukcije” do zlatarja, naprej ostale pa potem kar sama :)))

Tudi jaz sem si ušesa preluknjala sama. Pred ogledalom sem najprej označila mesto luknje, potem pa nastavila na eno stran ušesa uhan, na drugo pa rezino krompirja (ne vprašajte me, zakaj je bilo to potrebno) in stisnila skupaj 🙂

O bog, ste bile pa korajžne. Sama si ne bi upala, že zaradi kakšne infekcije.

Kaka infekcija … itak uhan razkuzis nad plamenom ter namocis v alkohol, enako z alkoholom zdrgnes uhelj…
Uhelj se mi je (in se mi se) zagnoji samo, ce vstavim kak uhan, ki ni zlat, srebrn ali iz medicinskega jekla … na vse ostalo se mi se zdaj luknjice vnamejo (oz.bi se mi, ce bi spet poskusila tak uhan).

Za uhančke je najboljši Cult v Lj

res je 🙂

Cult. Ali v BTC-ju, če pa ti je bližje, je tudi na Resljevi.

New Report

Close