Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kvasa je že zmanjkalo

Kvasa je že zmanjkalo

Tudi wc papirja je bolj malo

Jao, Slovenci in kvas. Enako kot v času kovida. Potem se bo pa na desetine kilogramov kvasa stran zmetalo, ko bo zanič.

Nič ni zmanjkalo. Nobene panike ni, k sreči.

Samo hočejo, da se bojimo. Kako enim ni jasno?!

Kaj bodo kvasovke jedli?

Več kot polovica jih ne zna zamesiti in speči kruh

Nič ni zmanjkalo. Le premalo ljudi za filanje polic.

Pred korono je bil kvas 0,25 €. Sedaj je že 0,53 €. Zdaj hitro pokupite, da bo 1 €.

Odgovor na objavo uporabnika
ravno iz trgovine, 27.03.2025 ob 13:38

Tudi wc papirja je bolj malo

Pa pameti je zmanjkalo najprej.

butci, 27.03.2025 ob 14:11

Pred korono je bil kvas 0,25 €. Sedaj je že 0,53 €. Zdaj hitro pokupite, da bo 1 €.

Kruh s kvasom napihuje in je na splošno izredno škodljiv.

Mi jemo sam kruh z drožmi, a je teh tud že zmnajkalo?

Saj veš, da se bliža velika noč, mar ne? Pred božičem in veliko nočjo je vedno malo problem s kvasom……Saj bo jajc tudi bolj malo…….

Drugače pa ja, ni ljudi, da bi delali. V našem ne ravno malem Mercatorju, so od petih trgovk ostale tri, ker sta se dve upokojili. Malo si pomagajo z enim fantom, ki je na praksi, ampak to ni to. Poslovodkinja je na blagajni, v delikatesi, s šefom se j……, pa še police naj bi filala……..

Prav gotovo. En kvas porabiš za peko kruha iz 2kg moke. To je za osem ljudi za tri dni, če ne jeste kruh prav celi dan, ampak samo en obrok.

Zakaj lažete, bila v trgovini, kvas je, moka je in vse ostalo. Sram vas je, ker širite laži.

Umetna panika in umetni strah sta najboljše orožje, ne rabijo krvniki pušk.

V eni temi se hvalijo kako dajejo 6 plač na stran, lastniška stanovanja, tu pa panika za kvas. Dobri ste.

Meni osebno je moje zdravje veliko bolj pomembno kot denar. To strašenje preko lažnivih medijev jih bo pa koštalo. Definitivno.

Fu.knjen folk pokupil vsa kvas v trgovinah.

Pa je.bo vas bog a boste kvas žrli ali kaj?!?

Kaj a kvasa spet ni, a bodo novo plandemijo razglasil.

Kvas naš vsakdanji, 27.03.2025 ob 21:41

Kaj a kvasa spet ni, a bodo novo plandemijo razglasil.

V naši lokalni trgovini izgleda da kupujejo samo peki… Vsi imajo polne vozičke moke in kvasa …

Zabiti čredi je zmanjkalo pameti. Ali pa je nikoli ni imela.

Je pa to dokaz, da imajo politiki in mediji zabito čredo še vedno pod kontrolo in z njo upravljajo, kakor želijo.

Kaj res al kaj, da je folk res šel v trgovine panično vse razgrabit???

No jst sem včeraj si spekla 5 bagetk brez trohice kvasa… Jogurt ali skuta, moka, mleti ovseni kosmiči in laneno seme in sol, pecilni prašek… In so odlične.

Dajte ignorirati te medije ki paniko sejejo, valjda pa ima vsak doma za 3 dni preživeti… A pol boste stran metal vse kar ste nabavili, ko se bo pokvarilo? A imate preveč denarja morda?

Ah, nič ni zmanjkalo. Sem šla zdajle po malico in sem prav pogledala za kvas. Dovolj ga je za izvoz.

Enim prav paše paniko sejat.

Velika noč je šele 20. aprila.

In ne, nisem šla v trgovino po kvas. Nekaj ga je še doma. Stvari kupujem za sproti.

Recimo včeraj v neki trgovini ni bilo jajc, pa jih večkrat ni, ko grem. Vprašanje je samo, ali jim posebej dostavljajo jajca ločeno od druge robe, ali ko pridem je vedno dan, ko prihaja dostava, pa še ni bilo dostavljeno, ali so bile zamude v dostavi, ali je trgovka prejšnjič premalo naročila, ali je zanalašč premalo itd.

E, pa za jajca si bodo sedaj veliki trije trgovci izmislili, da je kriva ptičja gripa v ZDA in da so šla vsa evropska jajca čez lužo.

Da bodo pred jajčnimi prazniki lahko nesramno dvignili ceno. Edin ne vem, kako bo z Milkini zajčki in jajčki. Ker v zadnhem Spar letaku vidim, da se je kakav očitno zelo pocenil, ker je velika Milka pod 3 eur.

Le kaj bodo pred temi prazniki natuhtali, da si povečajo dobiček??

Mogoče prašičjo gripo, da šunko podražijo? Ptičjo pa za jajca?

Pa za hren to deževno vreme pa da ni dozorel?

Ne izmišljuj si ni res.

Čisto ničesar ne zmanjkuje, danes sem bil v treh trgovinah in ravno toaletni papir je bil v vseh treh v akciji, enkrat jim je uspelo ( covid 19), da so nas nategnil in so ljudje panično kupovali, ker bo vsega zmanjkalo v bistvu ni zmanjkalo ničesar v bistvu so paniki pokupili vse stare zaloge tisti malo bolj pametni pa kupovali sproti, ker je bilo vsega dovolj in tako bo tudi sedaj.

ni zmanjkalo, 28.03.2025 ob 10:26

Ah, nič ni zmanjkalo. Sem šla zdajle po malico in sem prav pogledala za kvas. Dovolj ga je za izvoz.

Enim prav paše paniko sejat.

No potem so pa nekateri monovci, ki tukaj lažejo in sejejo paniko prav enako bolni kot mediji, da se jim povrne…

Taki ljudje so za na psihiatrijo… Patološki lažnivci kot piše ena v drugi temi… Samo tak se zlaže nekaj takega iz gole zabave in nivlc nima od tega osebne koristi samo naslanja se da druge straši, prizadene, to so bolniki… Psihopati.

New Report

Close